Sloupek mi stál v cestě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
15.2.16 14:45
@jdukolem píše:
to se pleteš.. tu tam šoupli v průběhu parkování.. úplně nově :mrgreen: :P
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85469
15.2.16 15:01

@gabki manzel je citlivka na auto, poslala bych mu sms at se na to pripravi, pripadne mu zabrecela do telefonu rovnou, u nas by ale vybouchl tak nebo tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
15.2.16 15:10

No víš miláčku, znáš to, únava, mžitky a kde se vzal, tu se vzal, sloupek! Jo a když jsem se vzpamatovala, tady jsem ti uvařila tvé oblíbené jídlo :mrgreen: A co v práci, jak bylo? :mrgreen: Představ syn/dcera to a to, hele a sousedka to a to.. Nenechat ho se rozčílit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
15.2.16 15:17

Já bych to pojala tak: Ahoj miláčku, měla jsem malinkou nehodu v autě, ale neboj se, jsem v pořádku. Je to jen trošku odřený, ale opravdu se o mě nemusíš bát, nic se mi nestalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
15.2.16 15:19

:lol: nemám radu, jen čerstvý zážitek se 3 letým synem :lol: Jdeme po chodníku, uprostřed před vjezdem do vrat popelnice-on do ní schválně strčil-spadla, zrovna jezdili popeláři takže naštěstí prázdná. Říkám-proč jsi do ní strčil? Ale ona mi tam překážela, já jsem tam šel a ona tam stála :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A to mu pořád říkám-obejdi to, uhni se, ten sloupek/lampa/patník/popelnice…se ti neuhne :lol: :lol: :lol: Můžete se podat ruce :lol:
Sorry za OT, ale jak jsem si to přečtla, muselo to sem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149390
15.2.16 15:22
@pe-terka píše: :mrgreen: no vidíš, jaký je to průkopník a vizionář :palec:. Odstranil naprosto zbytečnou nebezpečnou zídku :lol: nebo se o to aspon pokusil :oops:Příspěvek upraven 15.02.16 v 14:44

Zůstal u stádia pokusu a zaplaťbůh za to, protože za zídkou je budova banky a mohl sedět zcela nasrán ve vězení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.2.16 16:36
@Anna766 píše:
Zůstal u stádia pokusu a zaplaťbůh za to, protože za zídkou je budova banky a mohl sedět zcela nasrán ve vězení.
:mrgreen: a ještě by mu přišili, že „udělal“ banku :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149390
15.2.16 17:07
@pe-terka píše: :mrgreen: a ještě by mu přišili, že „udělal“ banku :oops:

Právě, proto píšu o tom vězení :mrgreen:
Dcera jednou ťukla do auta na kruháči. Nějak jí to nevyšlo no :nevim: vylezla dostatečně zkroušeně, chlapek když jí viděl, holka 20 let :mrgreen:,tak došel k názoru že se vlastně vůbec nic nestalo, mávl rukou a odjel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
15.2.16 18:09

Já měla (kromě toho vyrostlýho stromu :lol: ) jednu nehodu. Bylo to v zimě, hrozně to klouzalo a já jela ve městě po takový úzký cestě. No a naproti jelo auto, takže jsem najela ke kraji, abysme se vyhnuli. Jenže na silnici byl led a auto mi doklouzalo až do toho protijedoucího auta. Fakt se s tím nedalo nic dělat. Vylezla jsem z auta s tím, že dostanu vylágoš od řidičky a jejího spolujezdce, ty se ale jenom koukli na auto, řekli, že je to dobrý a odjeli. Já čuměla jak blázen. 8o Evidentně nechtěli volat policajty (chlast, propadlá technická - nevím). Jenže oni na autě asi žádnou škodu neměli (byl to Favorit, takže oprava by byla asi za pár korun), ale já už s Fábií neodjela, měla jsem prasklou tyč řízení. :lol: A s odřeným a promáčklým blatníkem jezdím už dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
15.2.16 19:55

Tak urrčite me milacek nepochvalil, ale ani nejancil už sjednal i napravu a za tri dny budu moci jezdit, zatim me do práce vždy odveze…ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
15.2.16 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
15.2.16 20:16

Vydite, jsou to jen plexhy, ale když manžel s kamaradem blbnuly a rozbyli mi světlo na autě, tak jsem jim chtěla dat oběma pěsti, ale spiš proto že to neřekly a dělaly jako že nic, a to moje auto to odneslo jen světlem, kamaradovo bylo pomačkany a poškravany z cele jedne strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149390
16.2.16 00:01
@Ajusk píše:
Vydite, jsou to jen plexhy, ale když manžel s kamaradem blbnuly a rozbyli mi světlo na autě, tak jsem jim chtěla dat oběma pěsti, ale spiš proto že to neřekly a dělaly jako že nic, a to moje auto to odneslo jen světlem, kamaradovo bylo pomačkany a poškravany z cele jedne strany
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová