Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Borrealis píše:
a joooo, dobrý postřeh![]()
![]()
já nějak nemůžu z těch nových patvarů typu :
nachytřit, navnímat, proaktivní
ůůůů
pan poslanec se chová proaktivně
nejoptimálnější
to bych tasila pomyslné vidle
no jo mládež
dcera přijde domu s kámoškou a řekne mi „mamííí my budeme jen tak chillovat, max někomu callneme, neruš nás“
vůbec si pak nepřipadám jako stará bréca, vykopávka, néé vůbec
@Borrealis píše:
jééé co lidí říká Brufíku „brufík “jehehe
Paraleník, Brufík, beru brufíky a nezabírají mi
ale stále vo fous lepší než vyžadovat napsat Erotix
" beru Erotix a už nic jiného a napište mi to!! "
/ no jo, byl to euthyrox, paní už byla v důchodu a halt neměla pamatováka na léky, nicméně byla hooodně přesvědčivá, že to je stopro Erotix a nikdy jinak /
A když pak muž vypráví dětem, jak si žil klidně na vesnici BEZ telefonu, jak čekali na přípojku na telefon roky a roky a ani se jí nikdy nedočkali / né, chlapovi ještě není ani 50 /
a jak se, když bylo zle, muselo jít volat k sousedovi
tak se mu děti smějí a nevěří
to nejmladší když bylo menší se chytalo za hlavu a ptalo " a tatíííí a proč si si nekoupil mobil když jste neměli doma telefon"
jáááj bože ![]()
nepřenosný toto
@Borrealis píše:
a joooo, dobrý postřeh![]()
![]()
já nějak nemůžu z těch nových patvarů typu :
nachytřit, navnímat, proaktivní
ůůůů
pan poslanec se chová proaktivně
nejoptimálnější
to bych tasila pomyslné vidle
Jojo, jednu dobu jsem měla co do činění s různými manažery a ti zas v jednom kuse něco implementovali. Jo, normální slovo, žádný patvar, ale když to musí vecpat do věty co pět minut, začne to člověku pěkně lézt na nervy…
Mě fyzicky bolí slovo „kruciální“ a strojový překlad „have a nice day“ - „mějte pěkný den“. ![]()
@Borrealis píše:
jééé co lidí říká Brufíku "brufík "
jeheheParaleník, Brufík, beru brufíky a nezabírají mi
ale stále vo fous lepší než vyžadovat napsat Erotix
" beru Erotix a už nic jiného a napište mi to!! "
/ no jo, byl to euthyrox, paní už byla v důchodu a halt neměla pamatováka na léky, nicméně byla hooodně přesvědčivá, že to je stopro Erotix a nikdy jinak /
Te´d jsem vůbec nevěděla, o čem je řeč, než jsem dočetl. a
Nemám ráda slovo třeba AHA
Příčina, když jsem kdysi chatovala na fb a kámoška mi pořád psala aha
Nesnasim „vidime se“. To kdyz ctu u nekoho, chce se mi okamzite dat unfollow ![]()
Nevím, jestli to tu už nezaznelo, ale nesnáším vyraz “baštit” ![]()
Když jsem četla slovo šmakuláda, v nedávné době neustále používané na internetu.To jsem celá naježená.
Navnímat, negociovat, lajknout, hejtit, „nejvíc nejhezčí“, vymazlený… Je to směšné a ubohé.
@Borrealis píše:
A když pak muž vypráví dětem, jak si žil klidně na vesnici BEZ telefonu, jak čekali na přípojku na telefon roky a roky a ani se jí nikdy nedočkali / né, chlapovi ještě není ani 50 /
a jak se, když bylo zle, muselo jít volat k sousedovitak se mu děti smějí a nevěří
to nejmladší když bylo menší se chytalo za hlavu a ptalo " a tatíííí a proč si si nekoupil mobil když jste neměli doma telefon"
jáááj bože
nepřenosný toto
Ale zas to byly bájo časy, to by nám dnešní mládež mohla závidět.
Pořád někde venku v partách, nikdo zašitý doma v pokoji na mobilu, všichni furt venku a spolu. To bejvávalo dobře. ![]()
Úplně alergická jsem na slovo prstit
. Na mě to působí tak strašně anti eroticky.