Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116221
27.11.17 14:47
@Verenicka píše:
@krtek93 Tak to mě vytáčí zprávy TV Nova vždycky, když řeknou, že se někdo zhroutil :cert: Třeba „Zabili jí syna, na pohřbu se zhroutila“ Tak samozřejmě nebyla asi štěstím bez sebe… Mně to totiž zní jako že ten člověk se psychicky naprosto zbláznil nebo co. Každý je nešťastný, když se něco špatného přihodí. Dá se to říct lépe než tím dramatickým hroucením. A na Nově se teda hroutí pořád :roll: A pak jim taky často „koupaliště praskají ve švech“. :cert: Ach můj bože :jazyk:

Nebo začínat každou zprávu úvodem „Teď nepotěšíme ty z vás,…“
Jednoduchá rada jen, nedívat se v TV na zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
27.11.17 14:54
@aiwwa píše:
Nebo začínat každou zprávu úvodem „Teď nepotěšíme ty z vás,…“
Jednoduchá rada jen, nedívat se v TV na zprávy.

Jj, nejdřív nepotěší motoristy námrazou na silnicích, pak třeba rodiče nebezpečnýma hračkama, chovatele zvířat nějakou pěknou epidemií, „hospodyňky“ cenou másla… a máme to za 30 minut komplet, celý národ úspěšně nepotěšen, někteří i vícekrát :mrgreen:

Jinak zprávy míváme jako kulisu (pokud vůbec), ale „vlna solidarity“ mě prostě už pokaždý rozesměje, což asi nebyl účel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.11.17 15:00
@Havran007 píše:
Přítelkyně nemá ráda, když používám neexistující spojení: se uvědom :D já nemám rád slovo „nevím“, často je za tím skrytý nezájem, lhostejnost apod. A z cizích třeba „maňana“

Hasta maňana je krásná písnička od Abby :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116221
27.11.17 15:23
@krtek93 píše:
Jj, nejdřív nepotěší motoristy námrazou na silnicích, pak třeba rodiče nebezpečnýma hračkama, chovatele zvířat nějakou pěknou epidemií, „hospodyňky“ cenou másla… a máme to za 30 minut komplet, celý národ úspěšně nepotěšen, někteří i vícekrát :mrgreen:Jinak zprávy míváme jako kulisu (pokud vůbec), ale „vlna solidarity“ mě prostě už pokaždý rozesměje, což asi nebyl účel :oops:

jo a nesmíme zapomenout na rozhovor s právě chyceným lupičem/vrahem/zlodějěm a duchaplné interview
„zabil jste ty lidi?“
„proč jste kradl?“
„co říkáte na to, že vás chytili?“
„chcete něco vzkázat obětem?“

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
27.11.17 16:34
@Ivanesca píše:
@Verenicka Jžš, to nenávidím :cert: Slyšela jsem to denně tak 50× za 9 hod pracovní směnu :roll: Došla s tím nová ředitelka obch. oddělení z Brna :nevim: Sama jsem to pak párkrát omylem použila a bylo to na „liskni se 3ד :P

A já zase nesnesu to místní „liskni se a vylískej se“. :roll: Děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
27.11.17 16:42
@Verenicka píše:
@krtek93 Tak to mě vytáčí zprávy TV Nova vždycky, když řeknou, že se někdo zhroutil :cert: Třeba „Zabili jí syna, na pohřbu se zhroutila“ Tak samozřejmě nebyla asi štěstím bez sebe… Mně to totiž zní jako že ten člověk se psychicky naprosto zbláznil nebo co. Každý je nešťastný, když se něco špatného přihodí. Dá se to říct lépe než tím dramatickým hroucením. A na Nově se teda hroutí pořád :roll: A pak jim taky často „koupaliště praskají ve švech“. :cert: Ach můj bože :jazyk:

Tak to zase chápu.
Mě spíš už vadí to věčné v článcích…vyprsila se, ukázala postavičku jako lusk, z toho pohledu mrazí, showbyznys smutní, ten a ten je v slzách a jiné omšelé a opakující se klišé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
27.11.17 22:39
@Havran007 píše:
Přítelkyně nemá ráda, když používám neexistující spojení: se uvědom :D já nemám rád slovo „nevím“, často je za tím skrytý nezájem, lhostejnost apod. A z cizích třeba „maňana“

Bodejť - „se uvědom“ je přece nesmysl. :)
„Nevím“ prostě znamená jen to, že někdo něco, momentálně neví… :think:
A maňana je - pokud vím, španělsky „zítra“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.11.17 09:58

@Anna766 Jooo, vyprsila se…nebo ukázala kalhotky…nebo oplácaná či macatá…to jsou slova! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.11.17 10:01
@aiwwa píše:
jo a nesmíme zapomenout na rozhovor s právě chyceným lupičem/vrahem/zlodějěm a duchaplné interview
„zabil jste ty lidi?“
„proč jste kradl?“
„co říkáte na to, že vás chytili?“
„chcete něco vzkázat obětem?“:mrgreen:

Aneb Zbytečné otázky v kriminalistice :mrgreen: Oni ti redaktoři často ani sami netuší, co by se tak zeptali…no co se tak zase těch kriminálníků ptát… Co jste měl včera k poslední večeři před nástupem do vězení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.11.17 22:06

Mně třeba vadí, když mi přijde e-mail a v něm hned první co… „dovoluji si…“ Jako co si to dovolujou? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
30.11.17 10:32

Začíná mi vadit slovní spojení „vánoční nálada“ :oops: Přitom mám Vánoce moc ráda. Resp. advent, všechny ty přípravy a těšení… Vadí mi čistě to slovní spojení, slyšim v tom bohužel hlavně zoufaství svojí mamky, která pravidelně touhle dobou vzdychá, že „nemá vánoční náladu“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
1.12.17 06:55
@Žirafa 69 píše:
Bodejť - „se uvědom“ je přece nesmysl. :)
„Nevím“ prostě znamená jen to, že někdo něco, momentálně neví… :think:
A maňana je - pokud vím, španělsky „zítra“.

Mně to přijde docela vtipné - se uvědom /jako zkratka slov „uvědom si sama/sám sebe, co provádíš nebo co říkáš…
Neznám to, ani to nebudu používat, ale dávám :palec:
Vadí mi výrazy šumka, kreminál a jiné zprčeniny a poslední dobou v TV dialozích často používaný výraz "seroš“, „pustíme si seroš“, to mě fakt séře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
1.12.17 08:32
@Iv.Sa. píše:
Mně to přijde docela vtipné - se uvědom /jako zkratka slov „uvědom si sama/sám sebe, co provádíš nebo co říkáš…
Neznám to, ani to nebudu používat, ale dávám :palec:
Vadí mi výrazy šumka, kreminál a jiné zprčeniny a poslední dobou v TV dialozích často používaný výraz “seroš„, "pustíme si seroš“, to mě fakt séře :mrgreen:

Co to prosím znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
1.12.17 09:38

@elen-ka Seroš je seriál a taky mě to točí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
1.12.17 09:56
@Verenicka píše:
@elen-ka Seroš je seriál a taky mě to točí…

aha, díky. Tak toto by mě nenapadlo. Spíš mi to přišlo jako někdo, kdo mě štve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí