Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
1.12.17 11:10

@elen-ka Jo, zní to tak :D Co momentálně naštvalo mě, je titulek: Trumfem Natalie Imbrugliaové je hlas To -ová do cizích příjmení je strašné! To mě teda strašně serošuje… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.12.17 11:53
@Verenicka píše:
@elen-ka Jo, zní to tak :D Co momentálně naštvalo mě, je titulek: Trumfem Natalie Imbrugliaové je hlas To -ová do cizích příjmení je strašné! To mě teda strašně serošuje… :P

Tak to psal nějaký retard, když už tak 2. pád Imbruglii. Nebo ještě Imbruglié podle vzoru Farna - Farné :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
1.12.17 12:59
@Reflex píše:
Tak to psal nějaký retard, když už tak 2. pád Imbruglii. Nebo ještě Imbruglié podle vzoru Farna - Farné :lol: :mrgreen:

Imbrugliéééovééé :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
2.12.17 13:59
@elen-ka píše:
Co to prosím znamená?

Seroš čili seriál :? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
2.12.17 14:01
@Verenicka píše:
@elen-ka Jo, zní to tak :D Co momentálně naštvalo mě, je titulek: Trumfem Natalie Imbrugliaové je hlas To -ová do cizích příjmení je strašné! To mě teda strašně serošuje… :P
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
5.12.17 10:58

Vzpomněla jsem si, co mě dále serošuje. Když někdo vyslovuje: Ezemesky, eksistuje, kfětina,… Taky by mě ale zajímalo, čím koho rozčiluju já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
5.12.17 13:23
@Verenicka píše:
Vzpomněla jsem si, co mě dále serošuje. Když někdo vyslovuje: Ezemesky, eksistuje, kfětina,… Taky by mě ale zajímalo, čím koho rozčiluju já :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149208
5.12.17 17:14
@Verenicka píše:
Vzpomněla jsem si, co mě dále serošuje. Když někdo vyslovuje: Ezemesky, eksistuje, kfětina,… Taky by mě ale zajímalo, čím koho rozčiluju já :mrgreen:

Na to byl kadet můj taťka. Chtěl si koupit prací prášek TIDE, v televizi dávali Čuka Norise nebo Jacka a tlusťocha, případně slepice měly šmoulíky místo čmelíky…jo s tím byla sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.17 17:18

Já jsem vždycky mámě vysvětlovala, že není „noubůk“ a „krystýr“ :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149208
5.12.17 17:20
@Veronika.Berta píše:
Já jsem vždycky mámě vysvětlovala, že není „noubůk“ a „krystýr“ :D :lol:

Jedna moje spolupacientka na pokoji pořád říkala že se bude dívat na PRIMA LOVE :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22785
6.12.17 08:35

Pernamentka, humální a spontální (naštěstí jen mluvené, napsané jsem to takhle snad ještě neviděla) :zed: :cert: :mrgreen: A naši zásadně koukají po desáté večer v televizi na „trajlery“ (thriller), ale to mi až tak nevadí - oni měli povinnou ruštinu, ne angličtinu, tak není divu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6670
6.12.17 10:30

Mě rozčiluje výraz „moje stará“. :roll: Jak jsem někde trefně četla (nevím, jestli tady na emiminu, nebo jinde), že k tomu zbývá už jenom dodat „kráva“, jak totálně pohrdavé oslovení to je.
A moji spolužáci na střední měli v oblibě analogicky k tomu říkat „moje mladá“, což mě vytáčí úplně stejně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
6.12.17 10:36

@klamonožka To mě taky hrozně rozčiluje :)
Mně ještě hrozně zvedá tlak „to chceš! / to nechceš!“… úplně za tím slyším to „not wanna“, proti anglickým výrazům v češtině nic nemám, ale tohle mi přijde hrozně blbý. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6670
6.12.17 11:36

Jo, a teď hned vedlejší diskuse: „Co budete kupovat svýmu starýmu?“. Tak to je to samé v bledě modrém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
6.12.17 13:14

@klamonožka Moje stará nebo moje mladá! Je to jedno, vytáčí mě to úplně stajně taky! Já asi začínám být dost nesnášenlivá… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí