Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@elen-ka Jo, zní to tak
Co momentálně naštvalo mě, je titulek: Trumfem Natalie Imbrugliaové je hlas To -ová do cizích příjmení je strašné! To mě teda strašně serošuje… ![]()
@Verenicka píše:
@elen-ka Jo, zní to takCo momentálně naštvalo mě, je titulek: Trumfem Natalie Imbrugliaové je hlas To -ová do cizích příjmení je strašné! To mě teda strašně serošuje…
Tak to psal nějaký retard, když už tak 2. pád Imbruglii. Nebo ještě Imbruglié podle vzoru Farna - Farné
![]()
@Reflex píše:
Tak to psal nějaký retard, když už tak 2. pád Imbruglii. Nebo ještě Imbruglié podle vzoru Farna - Farné![]()
Imbrugliéééovééé
![]()
@Verenicka píše:
@elen-ka Jo, zní to takCo momentálně naštvalo mě, je titulek: Trumfem Natalie Imbrugliaové je hlas To -ová do cizích příjmení je strašné! To mě teda strašně serošuje…
Vzpomněla jsem si, co mě dále serošuje. Když někdo vyslovuje: Ezemesky, eksistuje, kfětina,… Taky by mě ale zajímalo, čím koho rozčiluju já ![]()
@Verenicka píše:
Vzpomněla jsem si, co mě dále serošuje. Když někdo vyslovuje: Ezemesky, eksistuje, kfětina,… Taky by mě ale zajímalo, čím koho rozčiluju já
@Verenicka píše:
Vzpomněla jsem si, co mě dále serošuje. Když někdo vyslovuje: Ezemesky, eksistuje, kfětina,… Taky by mě ale zajímalo, čím koho rozčiluju já
Na to byl kadet můj taťka. Chtěl si koupit prací prášek TIDE, v televizi dávali Čuka Norise nebo Jacka a tlusťocha, případně slepice měly šmoulíky místo čmelíky…jo s tím byla sranda ![]()
Já jsem vždycky mámě vysvětlovala, že není „noubůk“ a „krystýr“
![]()
@Veronika.Berta píše:
Já jsem vždycky mámě vysvětlovala, že není „noubůk“ a „krystýr“![]()
Jedna moje spolupacientka na pokoji pořád říkala že se bude dívat na PRIMA LOVE ![]()
Pernamentka, humální a spontální (naštěstí jen mluvené, napsané jsem to takhle snad ještě neviděla)
A naši zásadně koukají po desáté večer v televizi na „trajlery“ (thriller), ale to mi až tak nevadí - oni měli povinnou ruštinu, ne angličtinu, tak není divu ![]()
Mě rozčiluje výraz „moje stará“.
Jak jsem někde trefně četla (nevím, jestli tady na emiminu, nebo jinde), že k tomu zbývá už jenom dodat „kráva“, jak totálně pohrdavé oslovení to je.
A moji spolužáci na střední měli v oblibě analogicky k tomu říkat „moje mladá“, což mě vytáčí úplně stejně. ![]()
@klamonožka To mě taky hrozně rozčiluje ![]()
Mně ještě hrozně zvedá tlak „to chceš! / to nechceš!“… úplně za tím slyším to „not wanna“, proti anglickým výrazům v češtině nic nemám, ale tohle mi přijde hrozně blbý. ![]()
Jo, a teď hned vedlejší diskuse: „Co budete kupovat svýmu starýmu?“. Tak to je to samé v bledě modrém. ![]()
@klamonožka Moje stará nebo moje mladá! Je to jedno, vytáčí mě to úplně stajně taky! Já asi začínám být dost nesnášenlivá…
![]()