Slovní druh - prosím učitele o názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2834
29.8.13 21:50

@trpaslinka
Není to s tebou vůbec zlé :) My se to museli učit až na VŠ, dřív jsem se s tím taky nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
29.8.13 21:51

@robínek
V první chvíli jsem chtěla, ale stačilo, že jsem jim musela vysvětlovat incest :D bála jsem se, že se to nebude rodičům líbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
29.8.13 21:56

@Danitschka aha, tak proto. Já mám jen SŠ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
29.8.13 21:57

@Danitschka
To jako na 1. stupni vysvětluješ incest? 8o I ten 2. stupeň je masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.8.13 21:57
@Danitschka píše:
@asha
A to si vezmi, máš ještě další rody :D ještě tam byl někde husita a sluha, ale už asi radši vypadly :DStejně mám nejradši psaní velkých písmen, tam si nejsou jistý ani akademici :D

Jo, no, ja vedela, kdy zabrzdit a do ty cestiny zas tak moc nerejpat :lol:
Jinak mne tohle docela bavi, ale vubec nejlepsi je, kdyz nejaky expert pak napise ucebnici 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
29.8.13 22:09

@robínek Četli jsme o Habsburkách a incest tam byl zmíněný v souvislosti se sňatky ve stejném rodě. Bylo to v předmětu Člověk a jeho svět - učební materiály pro 4. třídu. Děti zvyklé, že se zeptají na slova, která neznají…

Ono od té 5. třídy, kdy se učí sexuální výchova, jsou děti hodně zběhlé. Až mi to bylo někdy líto, protože mi přijde, že se doba dětství rok od roku zkracuje a zkracuje. Třeťačky mi chodily do školy zmalovaný, páťačky kouřily trávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.8.13 22:11
@Danitschka píše:
@robínek Četli jsme o Habsburkách a incest tam byl zmíněný v souvislosti se sňatky ve stejném rodě. Bylo to v předmětu Člověk a jeho svět - učební materiály pro 4. třídu. Děti zvyklé, že se zeptají na slova, která neznají…Ono od té 5. třídy, kdy se učí sexuální výchova, jsou děti hodně zběhlé. Až mi to bylo někdy líto, protože mi přijde, že se doba dětství rok od roku zkracuje a zkracuje. Třeťačky mi chodily do školy zmalovaný, páťačky kouřily trávu…

Hm, tak to budu muset podat nejaky informace k tematu, sexualni vychovu mame za sebou, na incest se neptal…takze ve 4.? Habsburkove se nas celkem tykaji sakra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.8.13 22:17
@Danitschka píše:
@trpaslinka
Máš pravdu. Ale kéž by ty vzory byly jen tyhle, jsou ještě i podvzory student, syn, voják, cizinec, rodič, rikša, Jiří a les :D

Jezisi, to jsme se jako kdysi taky ucili 8o Zabte me, ja si to nepamatuji :oops: Ale co se divim, ja mam chaos i ve „me“ „mne“ „mne s hackem nad e“…Tohle bych zrusila zcela a dala bych jen me s hackem nad e a fertig :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
29.8.13 22:20

Já bych se té představě zpodstatnělých přídavných jmen zas tak nebránila… Hranice podle mě není ostrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.8.13 22:23
@Haku píše:
Jezisi, to jsme se jako kdysi taky ucili 8o Zabte me, ja si to nepamatuji :oops: Ale co se divim, ja mam chaos i ve „me“ „mne“ „mne s hackem nad e“…Tohle bych zrusila zcela a dala bych jen me s hackem nad e a fertig :pankac:

Pises bez diakritiky, pis furt mne a mas to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
29.8.13 22:25

@Haku s mě, mně a mne to není tak strašné. Dosaď si tam tě, tobě, tebe. Jestli si toto dobré pamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.8.13 22:34
@asha píše:
Pises bez diakritiky, pis furt mne a mas to :mrgreen:

To je dobryyy, diky :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.8.13 22:36
@Danitschka píše:
@trpaslinka
Máš pravdu. Ale kéž by ty vzory byly jen tyhle, jsou ještě i podvzory student, syn, voják, cizinec, rodič, rikša, Jiří a les :D

Co prosiiiiiiim :lol:?Si ze me delate uz pr. delku :mrgreen:???Co to je jako :lol:?Chapu, jsem uz dlouho ze skoly-tedy zakladky i stredni, na vejsce se toto opravdu neresi, ditko teprve pujde v zari do prvni, ale toto unika me realite :roll:…Se bojim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.8.13 22:36
@trpaslinka píše:
@Haku s mě, mně a mne to není tak strašné. Dosaď si tam tě, tobě, tebe. Jestli si toto dobré pamatuji.

Aha :idea: Jako te-me, tobe-mne s hackem nad e a tebe-mne :?: Chapu to dobre :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.8.13 22:37

@wildcherry se neboj, nejsi v tom sama :mrgreen: Budme se bat spolu, ju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí