Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
No mělo by to jít pokud je máš u jednoho exekutora, ale co jsem si stačila v různých fórech všimnout, bohužel se z toho exekutoři dokáží vymanit. Takže si požádat zkus, ale… ![]()
Slouceni slo vzdy pokud s tim exekutor souhlasil, ale musela jsi podat navrh. Pokud by ho zamitl muzes se po vydani Usneseni o nakladech rizeni odvolat do 8 dnu nasledne k soudu. Nove je ted, ze bagatelni veci ( do 10tis.) se slucuji automaticky pokud u jednoho exekutora ma dluzik za stejnym opravnenym 2 a vice exekuci.
Ale co nevim je, zda se ted slouci automaticky i jiz veci probihajici nebo zda pujde automaticky o slucovani az novych exekuci podanych po 1.1.2013.
Kazdopadne nic nezkazis pokud podas sama navrh na slouceni. Vzor napr. Zde http://www.integracniprogramy.cz/…_exekuci.rtf
Pokud by to neproslo, tak musis pockat az na uhrazeni cele exekuce, vcetne nakladu a nasledne podat odvolani do rozhodnuti o nakladech.
Chtěla jsem se zeptat, je ten vzor opravdu použitelný? Když ho vypíšu podle mých údajú můžu ho poslat exekutorovi aby to bylo právně v pořádku a řešilo se to. Těm paragrafům nezozumím tak at si neudělám ostudu a hlavně at se to řešíl. Použili jste ho někdo? Děkuji za odpověd.
Ahoj mám dvě exekuce u jedné firmy. Chtěla bych zažádat o sloučení exekuce.Chci se zeptat, zda to jde i na pokutu z roku 2006?
Dále mám ještě dvě u jiné firmy.
Děkuju moc kdo o tom něco ví.