Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakou hru od Mindoku byste doporučili pro 4leťáka (5 mu bude v dubnu)? Líbí se mi Safari nebo Piráti nebo Čarovný les, ale nebude to ještě moc těžké? Mám raději sáhnout po něčem jednodušším - Zámecké schody? Jaké máte zkušenosti? Díky..
Starsi dostal k patym narozkam Zahadny hrad a bylo to tak akorat. 3,5letak to jeste nedava.
Nas vloni dostal Zahadny hrad a moc se mu to libilo, prvni urovne v pohode, dalsi postupne behem roku, pripadne s dopomoci… byly mu presne 3 roky. myslim ze mu to jeste nekolik let vydrzi, pres leto na to neni cas, zapomene reseni, takze na podzim muze znovu objevovat…
Oživuji diskusi
Která ze Smart Games by byla vhodná pro syna ke 4. narozeninám? Zatím vybírám mezi Zámeckými schody, Záhadný hrad, Chytré autíčko a 3 náklaďáky.
Dcera dostala ve ctyrech letech smart hru Den a noc, a bylo to presne akorat
Ted uz zacina s tatinkem hrat i Tucnaky na ledu, ale je ji 5,5 roku ![]()
Syn dostal ve čtyřech letech Chytré autíčko, zvládal ho skoro líp než já
. Dcera ho ve čtyřech letech ještě nedává… takže dítě od dítěte ![]()
To je zase rada nad zlato, co? ![]()
Den a noc ma spoustu obtiznosti, a aby to dite davalo i z te noci (vyobrazene jako stiny), musi podle me byt 4-5 lete
Mladsi 2 a tri ctvrte leta to jeste nedava, spis si z toho stavi kominy a stromy dle sve fantazie (a v nestrezenych chvilkach to segre okusuje)
Starsi 5,5 leta si s tim hraje i ted, a ty tezsi obrazky daji fakt zabrat ![]()
Oživuji
Kterou hru doporučíte pro kluka ke 4. narozeninám? Máme doma Den a noc a vůbec ho to nebere. Safari nebo Piráty by už zvládl? Nebo 3 náklaďáky - není to moc lehke? ![]()
Náš 4leťák piráty zvládal a bavilo ho to. A v 5 jsme mu koupili iq puzzle a to zbožňuje https://www.dobre-knihy.cz/…-122679.html ale záleží na povaze dítěte, jestli je na takové rébusy.
Holky, máte zkušenost s chytrým autíčkem? Nakupuju jsem SG do zásoby, nějaké SG znám, ale autíčko ne, máte někdo zkušenost? Nebo doporučíte jiné?
https://www.rekrezona.cz/…tre-auticko/
@Rive Máme doma, je k tomu i knížečka a podle ní si může skládat. Naši si hrají jen tak.
Lepší mi přijde den a noc.
@Rive máme doma Noemovu archu a staršího bavila ve 4 a i nyní v 7 se musí zamyslet nad těmi těžšími obtížnostmi. ty lehčí teď už dělá mladší 4,5r brácha. Takže to vydrží dlouho.
Chtěla bych si nechat doporucit smart hru pro sedmilete deti. Diky.
Syna skoro 8 let aktuálně nejvíc baví Labyrynt, ale jinak klidně si zahraje i hlavolamy od Mindoku, Dobble, Děti z Carcasone, Tik tak bum, Osadníci z Katanu, Loupežníci.