Smažená cibule z IKEA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2988
26.3.09 22:30

Tak smaženou cibulku bych použila všude tam, kde ji používám i teď :P
Tzn. bramborová kaše, čočka, špenát, hrachová kaše, bramborové knedlíky, možná i do halušek, do zapýkaných brambor, zapýkaných těstovin, možná i na rýži k pečenému kuřeti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SSSSSS
8.8.11 11:37

Dares vede

Já jsem si koupila smaženou cibulku od Dares na trhu v Karlíně, je chuťově lepší, nepřipálená a na obalu je použití a více informací je na www.smazenacibulka.cz
moc dobrý, zkuste do sekaný. mňam. :-D

• Citovat
  • Upravit
SSSSSS
8.8.11 11:37

Dares vede

Já jsem si koupila smaženou cibulku od Dares na trhu v Karlíně, je chuťově lepší, nepřipálená a na obalu je použití a více informací je na www.smazenacibulka.cz
moc dobrý, zkuste do sekaný. mňam. :-D

• Citovat
  • Upravit
SSSSSS
8.8.11 11:46

Dares vede

moc dobrý, zkuste do sekaný. mňam.
:-)

• Citovat
  • Upravit
SSSSSS
8.8.11 11:48

Dares vede

moc dobrý, zkuste do sekaný. mňam. :-)

• Citovat
  • Upravit
Lucka54
11.1.12 13:58

Smažená cibulka Dares

Já si kupuju smaženou cibulku a dávaji k tomu i recepty a používám jí snad do všeho, Ikeu sem koupila minule protože sme tam byli pro stolek, ale je proti týhle divná, víc spálená takže zkuste tuhle s receptama, doporučuju na chleba se sádlem dávali tam ochutnávku a fakt skvělý.Ješte typ karbanátky se sýrem, majoránkou a touhle cibulkou a obalit v mouce můj recept a nemá chybu, děti chtějí pořád karbánátky. Lucka :palec: :* :lol:

• Citovat
  • Upravit
Michelle123
25.2.12 19:44

skvěle se také hodí na gulášovou polévku :)ted jsi jdu dělat domácí smaženou cibulku:)

• Citovat
  • Upravit
Ellyas
18.12.12 20:05

cibulka

Zkuste štěstí v různých asijských bistrech.. sypou ji do kde čeho.. u nás ji i prodávají za 60,– 400g tak ji určitě budou prodávat i v jiným bistru :)

• Citovat
  • Upravit
96
19.12.12 12:28
@vendy píše:
Tak já jí měla z německa velkou kilovku a už mám jen zbyteček. Používám jí do šťoucháných brambor, na míchaná vajíčka nebo na plněné bramborové knedlíky. Je to super věc.

Prosím, kde jsi ji kupovala v Německu? I když je to už stará diskuze, díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deniskal
24.7.13 09:10

No pokud je to taková ta smažená cibulka na malé kousky, tak se to hodně používá na posypání hot dogů :)

• Citovat
  • Upravit
136
27.7.13 08:33
@popodopo píše:
Ahoj,
vcera jsme koupili smazenou cibulku v kelimku v IKEA obchudku se svedskymi specialitami a nejak nevime na co ji pouzit…Na co ji pouzivate vy? Sypete na jidlo? Zapikate nekam? Jite jen tak?Poradte. Dik

Používáme na čínské nudle když udělám, nezdá se to, je to dobrý :) a nevymyslela jsem si to, xkrát se nám stalo když jsme si jě někde dávali, že nám to tam ty šikmoooký nasypali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.5.18 12:54

Tedy místo syrové cibule můžu základ udělat bez cibule a tuto přidat kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 23:45

Koukni sem i s recepty, nejlepší

edit admin: smazán odkaz

• Citovat
  • Upravit
10.11.19 22:50

po krabicích

Dares má smaženou cibulku na eshopu i po celých krabicích, pak je kilo okolo stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.20 18:08

@popodopo dají se použít na omáčky ruzny jídla ktere se používají cibule. Na internetu je plno recetu na brambory se to dava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí