SOS - kucharky a instalateri !!

847
13.3.09 17:19

SOS - kucharky a instalateri !!

Dneska jsem delala dort s zele od Dr. Otkera, aby ho bylo vic, tak jsem koupila extra silne. Zele jsem delala podle navodu, ale ne a ne tuhnout a po 45 minutach jsem udelala druhe a to hned ztuhlo a dort jsem dodelala. ALE, nepovedene zele jsem vylila do drezu a bezela pro deti do skolky. Kdyz jsem se vratila, tak jsem zacla myt nadobi a ono to zele ztuhlo nekde v trupkach a ani zvonem to nejde protahnout !!! :twisted: Chapete to !! Zatim jsem tam nalila vodu a cekam co se bude dit. Nevite co s tim !!??????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1752
13.3.09 17:24

Nalij tam tiret a jestli nemáš tak domestos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
13.3.09 17:26

Manzel radi horkou vodu a zvon, pokud nepomuze rozebrat sifon, tam to bude zrejme ztuhle! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.3.09 17:58

Co s tím neporadím, ale díky za upozornění že tudy cesta nevede, neviděla bych jediný problém proč to nevylít do dřezu. No tak už vím… Zkus tu teplou vodu, snad to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
13.3.09 18:27

já bych poradila jakoukoliv chemii na ucpaný odpoad, velmi dobrou zkušenost mám s tiretem a nebo s domestosem na odpoady. rozkládá to i vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.3.09 18:56

Uklízečky na Barandovu radí na ucpaný odpad toto:
půl sklenky jedlé sody, půl sklenky soli, půl sklenky octa - nechat 10 min. probublat, pak nalít tak 2 litry vařící vody. Podle nich to sežere všechno a navíc ti to nesmrdí chemikáliemi. Zatím jsme to nezkoušela, ale jiné jejich rady ano … a fakt nekecaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.3.09 18:59

Nám pomáhá i na vlasy v odpadu (sprcha atd.) a mastnotu v kuchyňském dřezu Krtek - kupuju to v drogerii, stojí to pár korun a je to dost silné. A zkusila bych i zvon, jestli něco nevytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.3.09 19:12

Já bych taky zkusila toho Krtka… Nebo jsem nedávno koupila něco s názvem Freddy, je to totéž, ale jiná značka… S Tiretama a spol. moc dobrou zkušenost nemám. Stojí to hříšné prachy, musí se tam nalít celá flaška a účinek teda s Krtkem nesrovnatelný :roll:

Pak dej vědět, jestli něco zabralo a co to bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
13.3.09 19:16

Tak jsme museli vysroubovat sifon a v tom dolnim koleni bylo cele EXTRA SILNE ZELE :P ve tvaru naprosto dokonaleho otisku trubky !! Hodinu to netuhne a pak az v trubkach !!! To teda nevim, kde jsem udelala chybu… :lol:

Diky za rady a mene chyb pri vareni !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.3.09 19:17

hehe, to je fakt sranda :-))) nastesti je to mekka a biologicky rozlozitelna vec :-) nasi znami se nastehovali do bytu, kde predchozi najemnik opravoval diry ve zdech a zbylou :,-(ru nalil do zachoda - to bylo horsi :-)

bych taky pouzila teplo, treba fenem na SIFON

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.3.09 20:27

Mě se tuhle podařilo při slévání sádla taky „trochu“ ucmrndnout ve dřezu. No, nehnul s tím ani Krtek/Rejsek. Manžel musel celý odpad rozmontovat a to sádlo vlastnoručně vydlabat. Myslím, že mě musí milovat… :oops: :lol:
A recept barrandovských uklízeček si pro jistotu uložím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí