Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska jsem delala dort s zele od Dr. Otkera, aby ho bylo vic, tak jsem koupila extra silne. Zele jsem delala podle navodu, ale ne a ne tuhnout a po 45 minutach jsem udelala druhe a to hned ztuhlo a dort jsem dodelala. ALE, nepovedene zele jsem vylila do drezu a bezela pro deti do skolky. Kdyz jsem se vratila, tak jsem zacla myt nadobi a ono to zele ztuhlo nekde v trupkach a ani zvonem to nejde protahnout !!!
Chapete to !! Zatim jsem tam nalila vodu a cekam co se bude dit. Nevite co s tim !!??????????
Manzel radi horkou vodu a zvon, pokud nepomuze rozebrat sifon, tam to bude zrejme ztuhle! ![]()
Co s tím neporadím, ale díky za upozornění že tudy cesta nevede, neviděla bych jediný problém proč to nevylít do dřezu. No tak už vím… Zkus tu teplou vodu, snad to pomůže
já bych poradila jakoukoliv chemii na ucpaný odpoad, velmi dobrou zkušenost mám s tiretem a nebo s domestosem na odpoady. rozkládá to i vlasy…
Uklízečky na Barandovu radí na ucpaný odpad toto:
půl sklenky jedlé sody, půl sklenky soli, půl sklenky octa - nechat 10 min. probublat, pak nalít tak 2 litry vařící vody. Podle nich to sežere všechno a navíc ti to nesmrdí chemikáliemi. Zatím jsme to nezkoušela, ale jiné jejich rady ano … a fakt nekecaly ![]()
Nám pomáhá i na vlasy v odpadu (sprcha atd.) a mastnotu v kuchyňském dřezu Krtek - kupuju to v drogerii, stojí to pár korun a je to dost silné. A zkusila bych i zvon, jestli něco nevytáhne.
Já bych taky zkusila toho Krtka… Nebo jsem nedávno koupila něco s názvem Freddy, je to totéž, ale jiná značka… S Tiretama a spol. moc dobrou zkušenost nemám. Stojí to hříšné prachy, musí se tam nalít celá flaška a účinek teda s Krtkem nesrovnatelný ![]()
Pak dej vědět, jestli něco zabralo a co to bylo ![]()
Tak jsme museli vysroubovat sifon a v tom dolnim koleni bylo cele EXTRA SILNE ZELE
ve tvaru naprosto dokonaleho otisku trubky !! Hodinu to netuhne a pak az v trubkach !!! To teda nevim, kde jsem udelala chybu… ![]()
Diky za rady a mene chyb pri vareni !!
hehe, to je fakt sranda
nastesti je to mekka a biologicky rozlozitelna vec
nasi znami se nastehovali do bytu, kde predchozi najemnik opravoval diry ve zdech a zbylou
ru nalil do zachoda - to bylo horsi ![]()
bych taky pouzila teplo, treba fenem na SIFON
Mě se tuhle podařilo při slévání sádla taky „trochu“ ucmrndnout ve dřezu. No, nehnul s tím ani Krtek/Rejsek. Manžel musel celý odpad rozmontovat a to sádlo vlastnoručně vydlabat. Myslím, že mě musí milovat…
![]()
A recept barrandovských uklízeček si pro jistotu uložím…