Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
vcera jsme koupili smazenou cibulku v kelimku v IKEA obchudku se svedskymi specialitami a nejak nevime na co ji pouzit…Na co ji pouzivate vy? Sypete na jidlo? Zapikate nekam? Jite jen tak?Poradte. Dik
Ahoj, sice neporadim, ale dovolim si sledovat. Taky jsem ji koupila a zjistila, že nemám nějak nápad na použití.
čus, kámoška měla celej pytel téhle dobroty. Měli jsme to na čočce na husto a ve šťouchaných bramborech. moc dobrý. ![]()
Proč kupujete něco, o čem nevíte, k čemu vám to bude? ![]()
Smaženou cibulku bych asi taky použila na bramborovou nebo hrachovou kaši. Mňam. teď jsem na ni dostala chuť. Jaká je ta z Ikey? To je jako nějak předsmažené? Nebo už hotové? A zmražené nebo jinak zakonzervované? Povídejte, přehánějte ![]()
Tak já jí měla z německa velkou kilovku a už mám jen zbyteček. Používám jí do šťoucháných brambor, na míchaná vajíčka nebo na plněné bramborové knedlíky. Je to super věc.
Díky za rady, já ji mám jen týden koupenou. Ale ty knedlíky a kaše mě napadly taky, tak jsem ráda, že už to někdo odzkoušel.
No koupila jsem to, protoze to je neobvykly a to me vzdycky zaujme a chci to zkusit…(treba ted mam zalusk na nalepovaci ocni stiny ze Sephory:-))
Je to usmazena cibulka, ale suchy, bez toho tuku, nasypana do budto velky baleni v pytliku nebo mensi v kelimku…a je moc dobry jen tak, manzel uz sezral pulku plechovky jako „bramburky“, tak aspon neco zachranim na vase namety ![]()
Popodopo, zní to dobře. Asi ji taky vyzkouším
Díky za tip ![]()
Jo, a to už se teda asi dál tepelně nijak neupravuje, že ne? Jestli to dobře chápu ![]()
No, tak to jsem ani nevěděla, že existuje. Bomba!!! Já tu cibulku hrozně miluju právě na kaši, čočce atd., ale štvalo mě to smažení, takže jsem se na to radši vyprdla. Co nejdříve zakoupím-zase jsem se na emiminu dozvěděla něco velmi užitečného!!!! ![]()
Lulje, ne uz se to nijak neupravuje, proste jen sypes…:-) Hama, to jsem rada, ze mas radost ![]()
Neprodávají to i jinde??? ![]()
Ikeu nemám zrovna moc po ruce… a uvítala bych to ze stejných důvodů jako některé z vás: kaše, čočka, knedlíky s uzeným
.
Bylinky a sušená zelenina Smažená cibule 600g
Smažená cibule 600g
Výrobce Kamis
Cena bez DPH 290,00
Cena s DPH 316,10
Technické údaje
Smažená cibule má široké využití. Používá se jako přídavek do všech druhů smaženého masa, ryb, brambor a také na chlebíčky, hot-dogy či hamburgery.
Zlatavá barva, chřupavá konzistence a hlavně dokonalá chuť způsobují, že se ideálně hodí také k přímé spotřebě.
popodopo píše:
Hama, to jsem rada, ze mas radost
Já mám taky radost
Konec nekonečnému smažení a slzám ![]()