Smradlavé ručníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
28.6.14 15:15

Ne, peru na valse :mrgreen: sorry, ale ten dotaz si o tuhle odpoved primo rikal :lol: no jasny, ze do pracky ;)

@mojmira
@mojmira píše:
a to dáváš do automatky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.6.14 15:18

@luc2ka na hlavni prani 2 vrchovate polevkove lzice, na predpirku min. Na hodne spinave pradlo nastrouham i to zlucove mydlo do predpirky (kdo by se mydlil s milionem fleku :lol: ) a funguje to skveld. Kdyz davam ocet, tak cmrndnu to mista pro avivaz, tamtez kapnu par kapek olejicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
28.6.14 15:20
@arcinka píše:
@luc2ka na hlavni prani 2 vrchovate polevkove lzice, na predpirku min. Na hodne spinave pradlo nastrouham i to zlucove mydlo do predpirky (kdo by se mydlil s milionem fleku :lol: ) a funguje to skveld. Kdyz davam ocet, tak cmrndnu to mista pro avivaz, tamtez kapnu par kapek olejicku.

Já se právě teď chystám na ten mýdlový sliz kvůli plínkám, ale je to docela zdlouhavý:-) tak zkusim i tuhle variantu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
28.6.14 15:31
@arcinka píše:
Ne, peru na valse :mrgreen: sorry, ale ten dotaz si o tuhle odpoved primo rikal :lol: no jasny, ze do pracky ;)@mojmira

to mýdlo by mě fakt sedělo na valchu, nic ve zlém. já bych měla strach, že se pračka nějak zanese. Já jsem trochu dřív narozená, jak se říká a za náš se říkalo, že mýdlo do automatky nepatří, tak proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.6.14 15:32

@luc2ka jj, kvuli detem jsem s timhle stylem prani zacinala a uz jsem u toho zustala :-) maji hodne „propustnou“ kuzi a nac jim davat chemii, nevidim v tom zadny smysl. Navic je to ekologicke, levne a netaham domu zadny kila prasku a vsemoznych pripravku, ani litry avivazi. Na ty plinky doporucuju mit rozhodne i to zlucove mydlo a separacky, bobek vyhodit, flek hned namydlit. I ten fleckengel je vhodny na prani pro miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
28.6.14 15:39

@arcinka ok, vyzkoušim, díky za tip ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.6.14 15:48

@luc2ka preju, at je mimo v latce spokojene a ne jako ty moje prisery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
28.6.14 16:00

@arcinka děkuju :-) já doufám, že se jí to bude líbit a mě taky, takový snahy už to stálo:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.6.14 16:04

@luc2ka :lol: lezii doma 70 plinek a ani jedno smrade je nechtelo, nesnaselo, jecelo v nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
28.6.14 16:08
@arcinka píše:
@luc2ka :lol: lezii doma 70 plinek a ani jedno smrade je nechtelo, nesnaselo, jecelo v nich :mrgreen:

jéééžiš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nestraš :mrgreen: :mrgreen:
ale stát se může všechno, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.6.14 16:14

@luc2ka kdepak straseni, tvrda realita :lol: proste nesnesly to vlhko, ani se separackou, vyzadovaly pamperskove sucho :mrgreen: ale nez js na to u prvniho prisla, proc porad tak jeci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
28.6.14 16:16

@arcinka tak až bude pořád řvát a nebudu si vědět rady, tak vim, co zkusit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.6.14 16:41

@arcinka tiez idem prejst na mydlo/lanza/,len mam obavu, ci sa mi to nastruhane aj rozpusti, ked to dam na 40 stupnov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.6.14 16:46

@luc2ka :palec: preju, at nerve, i kdyz dopredu vim, ze je to utopie :D

@Anatalia jasny, rozpusti, v ruce se s nim pere a rozpusti se i pri nizsi teplote, i kdyz s detmi jsem se naucila prat na 60 uplne vse, krom par kousku a svetru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
28.6.14 17:05

Nečetla jsem celou diskuzi, ale mě se to stávalo dřív pravidelně, ať jsem měla super kvalitní ručníky nebo ne. Ale u mě to bylo vlhkostí vzduchu. V bytě mi veškerý prádlo schlo 3 dny… Pomohla až sušička!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný