Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Veru1987 píše:
Super hned dneska zkusím, kupují tablety nature od dmka.
Snad budou fungovat. Kdyz jsou nature, tak to nebude takovej drijak, jak ty obycejny ![]()
@Tiny85 píše:
@TopSecret Jen ručníky, kdysi dávno mi to dělaly nekteré chlapovy trika. Ty hodně pružné, zrušila jsem woolite, koupila sypký prášek a je to ok. ale ty ručníky, to je smrad jak zapařené ponožky, fakt hnusný. V koupelně máme ventilátor, bydlíme v bytě, automaticky spíná podle vlhkosti, přes zimu nám hřejí stupačky od topení, že je tam na padnutí. Jestli jsou nové, nebo starší pořád smrdí
Ručníky potřebují teplo, sucho, vzduch. Musí po použití uschnout co nejrychleji v dobře větrané mistnosti. Nevěšej je na háčky těsně vedle sebe, ale rozvěs je jednotlivě, rozložené na teplý topný žebřík. Pokud nemáš žebřík, tak na nějaký sušák nebo prádelní šňůru. A doporučuji mít větrák puštěný stále nebo aspoň mít koupelnu permanentně otevřenou.
Pokud smrdí hned poté, co si do nich utreš ruce, tak jsou špatně vyprané - to už radili ostatní, jak prát a čistit pračku. A uklidit do skříňky jen absolutně suché a vychladlé,
Dobrý den dámy. Pokud můžu poradit, z vlastní zkušenosti. Sice jsem chlap, ale praní prádla je moje hobby. Když prala doma ještě mamka, taky jsme po prvním utření měli smradlavé ručníky, protože prala na nízkou teplotu a krátký program. Já osobně peru ručníky vždycky minimálně na 60st. Alespoň 1:45 hod. Dávám sypký prací prášek, momentálně persil. Aviváže jen malinko. Nechám pořádně usušit a ručníky krásně voní a dokonce nejsou ani tvrdé. Zkuste vyšší teplotu a nedávat jich moc. Dejte vědět výsledky
Patrik. ![]()
@PatrikBoss píše:
Dobrý den dámy. Pokud můžu poradit, z vlastní zkušenosti. Sice jsem chlap, ale praní prádla je moje hobby. Když prala doma ještě mamka, taky jsme po prvním utření měli smradlavé ručníky, protože prala na nízkou teplotu a krátký program. Já osobně peru ručníky vždycky minimálně na 60st. Alespoň 1:45 hod. Dávám sypký prací prášek, momentálně persil. Aviváže jen malinko. Nechám pořádně usušit a ručníky krásně voní a dokonce nejsou ani tvrdé. Zkuste vyšší teplotu a nedávat jich moc. Dejte vědět výsledkyPatrik.
Aviváž ale není nic vhodného pro děti. Je to jen chemie.