Smradlavé ručníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
23.9.19 12:47
@Veru1987 píše:
Super hned dneska zkusím, kupují tablety nature od dmka.

Snad budou fungovat. Kdyz jsou nature, tak to nebude takovej drijak, jak ty obycejny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
3.10.19 09:04
@Tiny85 píše:
@TopSecret Jen ručníky, kdysi dávno mi to dělaly nekteré chlapovy trika. Ty hodně pružné, zrušila jsem woolite, koupila sypký prášek a je to ok. ale ty ručníky, to je smrad jak zapařené ponožky, fakt hnusný. V koupelně máme ventilátor, bydlíme v bytě, automaticky spíná podle vlhkosti, přes zimu nám hřejí stupačky od topení, že je tam na padnutí. Jestli jsou nové, nebo starší pořád smrdí :zed:

Ručníky potřebují teplo, sucho, vzduch. Musí po použití uschnout co nejrychleji v dobře větrané mistnosti. Nevěšej je na háčky těsně vedle sebe, ale rozvěs je jednotlivě, rozložené na teplý topný žebřík. Pokud nemáš žebřík, tak na nějaký sušák nebo prádelní šňůru. A doporučuji mít větrák puštěný stále nebo aspoň mít koupelnu permanentně otevřenou.
Pokud smrdí hned poté, co si do nich utreš ruce, tak jsou špatně vyprané - to už radili ostatní, jak prát a čistit pračku. A uklidit do skříňky jen absolutně suché a vychladlé,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.21 14:05

Problém s ručníky nemám

Dobrý den dámy. Pokud můžu poradit, z vlastní zkušenosti. Sice jsem chlap, ale praní prádla je moje hobby. Když prala doma ještě mamka, taky jsme po prvním utření měli smradlavé ručníky, protože prala na nízkou teplotu a krátký program. Já osobně peru ručníky vždycky minimálně na 60st. Alespoň 1:45 hod. Dávám sypký prací prášek, momentálně persil. Aviváže jen malinko. Nechám pořádně usušit a ručníky krásně voní a dokonce nejsou ani tvrdé. Zkuste vyšší teplotu a nedávat jich moc. Dejte vědět výsledky :wink: Patrik. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.1.21 16:09
@PatrikBoss píše:
Dobrý den dámy. Pokud můžu poradit, z vlastní zkušenosti. Sice jsem chlap, ale praní prádla je moje hobby. Když prala doma ještě mamka, taky jsme po prvním utření měli smradlavé ručníky, protože prala na nízkou teplotu a krátký program. Já osobně peru ručníky vždycky minimálně na 60st. Alespoň 1:45 hod. Dávám sypký prací prášek, momentálně persil. Aviváže jen malinko. Nechám pořádně usušit a ručníky krásně voní a dokonce nejsou ani tvrdé. Zkuste vyšší teplotu a nedávat jich moc. Dejte vědět výsledky :wink: Patrik. ;)

Aviváž ale není nic vhodného pro děti. Je to jen chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný