Smradlavé ručníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
28.6.14 17:05

Nečetla jsem celou diskuzi, ale mě se to stávalo dřív pravidelně, ať jsem měla super kvalitní ručníky nebo ne. Ale u mě to bylo vlhkostí vzduchu. V bytě mi veškerý prádlo schlo 3 dny… Pomohla až sušička!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.6.14 17:46

Taky mi nekdy smrdi rucniky, pomaha vyprat na 60 stupnu a vysusit na slunicku. Zkusily jste nektera bambusove rucniky? Podle reklamy bambusove ani ve vlhke koupelne nesmrdi. Ale nezkousela jsem, zatim mam jen jednu bambusovou plenu a na ni to nepoznam :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.14 18:20

@jessikka omlouvám se, musela jsem odběhnout a nebyla jsem tady, tak budu dočítat názory a odpovědi až navečer. Ne, právě, že peru v Arielu, a fakt bych řekla, že snad pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.14 19:08

Tak už jsem to dočetla celé, prádlo schne tak 2dny tak to asi bude tou vlhkostí a že se to pak dá do skřínky mírně vlhké, i když mě se zdají suché. jinak žiju v cizině a žádné mýdlo na praní tu nemají :roll: myslíte, třeba v lékárně? to je asi blbost, ale zatím jsem žádné fakt nenašla, natož to vaše žlučové. normální by asi tolik nevypralo, že? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.6.14 19:29

@pampeliška189 zlucove je jen na skvrny, nikde v drogerce nemaji mydlo? Tomu se mi nejak nechce verit..nic ve zlem, ja jen, ze na dovole jsem videla tusim i lanza mydlo v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.14 19:34

@arcinka tak se podívám líp, já se extra nedívala, ale co tak vím, tak nikde mezi práškama sem nic neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
28.6.14 22:02

Nečetla jsem celou diskuzi, ale není to žádným práškem, ale tím, kde vyprané ručníky schnou. Pokud schnout v místnosti nebo i venku a je vlhko, pak smrdí. To samé i když je usušíš na sluníčku a pak dáš do koupelny, kde je vhko, stačí si jednou utřít ruce a smrdí to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 19:14

Holky ja jsem z toho vyřízená, Peru s nejlepším praskem, tekutym, sypacim, všemožné avivaže a ručníky proste porad smrdí, kdyz uschnou jsou voňavé ale po utřeni to je šílený… Prosim pomoooooc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.12.14 20:55

Ja mam ted cerstvou zkusenost. Rucniky smrdely po prvnim utreni.
Ted jsme se prestehovaly a v koupelne mame topeni, ktere nelze vypnout a jakmile je topna sezona, tak hreje porad. Tudiz v koupelne je pretopeno. A rucniky prestaly smrdet :-) A to pouzivam ty stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
28.12.14 21:03

@Petravtrvc
Buď jen nestíhají vysychat, nebo se z nich něco nevypere, zkus vyprat na vyšší teplotu a místo aviváže dej ocet (vydesinfikuje). Já když se sejde v koupelně víc mokrých ručníků a mám pocit, že by nevyschly, tak je večer šoupnu do obýváku na topení, a než jdu spát nebo ráno zase suché dám do koupelny, nesnáším ten pocit sáhnout na vlhký studený ručník. A peru teda všechny ručníky jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
28.12.14 21:07

Mně smrděly půl roku, vyzkoušela jsem kdejakou radu bez úspěchu… Pak jsem jednou výjimečně neprala na odložený start a zjistila že máme rozbité topné těleso, tudíž půl roku peru ve studené vodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.2.17 13:15

:nevim: Stává se mi to u ručníku vždy…a u jiného prádla také když úplně naplnim pračku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
18.2.17 13:22

Vyprat na 90 v octu, pak znova na 90 v obyč jelenu a aviváži, a pořádně žehlit… Nic jiného mi nepomohlo. Nejhůř na ručníky hodnotím kaplsle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.2.17 13:23

Nenechavat v koupelne, davat susit na susak nebo topeni, v koupelne vetrat nebo nechavat otevreny dvere a po sprse otrit vanu a kachlicky od vody.prat na 60,dlouhej program

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.2.17 13:34

Mně stačí 15min. program myslím na 30 stupňů jen s octem a druhý program na 60 s běžným pracím práškem. Dřív mi ručníky taky smrděly i po vyprání a ten cyklus s octem fakt pomáhá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný