Smrt Češky v Egyptě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
27.7.17 12:04

Myslím, že měla být převezena sem, není tam taková péče ani hygiena. V Praze by jí zachránili. Stát dá radši na utečence, nebo zaplatí léčbu muslimskému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
27.7.17 12:06

Paní je mi nesmírně líto, i její rodiny. Ale docela mě zarážej ty reakce typu „egyptští lékaři zanedbali péči“. Já myslim, že pro ně jako pro stát, kterej do značný míry těží z turismu, je dost velkej průšvih už to, že se tam vůbec něco takovýho stalo. Opravdu si myslíte, že by si lajsli u oběti útoku, kterej se stal na jejich území, v turistickým letovisku, cokoliv zanedbat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
27.7.17 12:06

@terinka4444 když na tebe spadne zábradlí, tak je to neštěstí, ale nikoho nejspíš úmyslný čin. Možná taky blbost toho, co na něj spadlo, protože nejspíš za ně tahal. Pominu li ovšem, že by ho na člověka někdo hodil, ale o tom asi řeč nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
27.7.17 12:08
@Marcam píše:
Myslím, že měla být převezena sem, není tam taková péče ani hygiena. V Praze by jí zachránili. Stát dá radši na utečence, nebo zaplatí léčbu muslimskému dítěti.

To je těžko říct. Základem ovšem je, že zpočátku nebyla ve stavu na převoz (ten by jí třeba mohl i uškodil). A pak vypadalo vše v pořádku. Bohužel takové zvraty zdravotního stavu se dějí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
27.7.17 12:08
@Patricia89 píše:
Nevim proc. Muj nazor :nevim:
Tak mi vysvetli, kdyz je vsude terorismus, atd.tak jedou tam, kde to riziko je fakt vysoky.
Proc by nejeli, ze jo, kdyz je to tak levny.O takovych lidech si myslim svoje. :nevim:

Přesně - nemá cenu jezdit do podobných zemí jako je Egypt nebo Tunis, kdy nikdo neví, který „hrdina“ vezme nůž nebo výbušninu a půjde mezi lidi. A to, že je dovolená možná trochu levnější nevyváží to obrovské riziko. Lidé mají soucit se svou peněženkou na úkor svého zdraví (a tentokrát bohužel i svého života).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.7.17 12:11

@renduli než se rozhoupali, tak upadla do šoku a nedalo se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
27.7.17 12:13

@Marcam To nedokážu posoudit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
27.7.17 12:13

@zelená7 kdyby zranění nebylo vážné dávno je doba, nespíš v novinách řekli že to neni nic vážného a bylo asi hodně :?. Byli tam naši lékaři a ti řekli že se nic nezanedbalo. zanedbalo se to že se tam mohl dostat kdokoliv a výsledek je 3 mrtvé a zničené rodiny :?, snad i s takovým rizikem tam jela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.7.17 12:15
@krtek93 píše:
Paní je mi nesmírně líto, i její rodiny. Ale docela mě zarážej ty reakce typu „egyptští lékaři zanedbali péči“. Já myslim, že pro ně jako pro stát, kterej do značný míry těží z turismu, je dost velkej průšvih už to, že se tam vůbec něco takovýho stalo. Opravdu si myslíte, že by si lajsli u oběti útoku, kterej se stal na jejich území, v turistickým letovisku, cokoliv zanedbat? :nevim:

Přesně tak…myslím, že paní se tam naopak zřejmě dostalo opravdu VIP péče, o které by si místní mohli nechat jen zdát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.7.17 12:18
@Patricia89 píše:
On nema kazdej na dovoleny, kdyz opravuje barak. A kdyz ti deti nevydrzi v aute. Stacila cesta na Slovensko.

My jezdili jako deti do spinavy Italie. To radsi pockam, az budou vetsi, budou z toho mit rozum a zaplatit drazsi dovolenou s krasnym morem.
Nasim detem staci aqwapark v Nemecku :nevim: o nic ochuzeny nejsou.

Nevim, co by to bylo za extrem. To jen tady na epipi jezdi kazda druha na drahy dovoleny :nevim:
Zaloz diskuzi, at vis presnej pocet ;)

Hele, připadá mi to trochu jako kyselý hrozny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.7.17 12:22

@renduli nemocnice jsou tam prolezlé bacilama, na které mi evropané nemáme imunitu, není tam taková hygiena prádla ani zdravotnických pomůcek, např. obvazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.7.17 12:23
@Patricia89 píše:
On nema kazdej na dovoleny, kdyz opravuje barak. A kdyz ti deti nevydrzi v aute. Stacila cesta na Slovensko.

My jezdili jako deti do spinavy Italie. To radsi pockam, az budou vetsi, budou z toho mit rozum a zaplatit drazsi dovolenou s krasnym morem.
Nasim detem staci aqwapark v Nemecku :nevim: o nic ochuzeny nejsou.

Nevim, co by to bylo za extrem. To jen tady na epipi jezdi kazda druha na drahy dovoleny :nevim:
Zaloz diskuzi, at vis presnej pocet ;)

kdo má co proti levným dovoleným, psala jsem to někde? 8o
Se tady prsíš, jak jste 10 let nebyli nikde a že vám to nechybí, že jsou to vyhozené peníze a ty, co na dovolené jezdí pranýruješ…
Ta ryzí závist a škodolibost, co z tebe čiší mi málem vylezla z monitoru :pocitac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27598
27.7.17 12:24

@Marcam tak bacila můžeš chytit i tady v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
@Fannta píše:
Nikdo nic neví, jen to že paní zemřela. A jede se dál…
Příště to bude vaše sestra a bude to samé, jedna zpráva a jedeme dállll…

Jo, připadá mi, že Češi jsou čím dál větší hovada, když se jich to netýká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
@Agneth píše:
Hele, připadá mi to trochu jako kyselý hrozny… :mrgreen:

tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek