Smrt Češky v Egyptě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12183
27.7.17 12:25

Může mi prosím někdo objasnit, jak se celé tohle stalo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.7.17 12:26

@ka2ka jo,ale na ty jejich nejsme zvyklí, když se tam přijede tak každý chytí faraonovu pomstu a zabíraj na to jen ty jejich léky a co teprv v nemocnici???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65040
27.7.17 12:26

@Marcam ale to vedela predem, jaka je tam zdravotni uroven. Kdyby spadla ze schodu a hodne si ublizila nebo si neco udelal syn, tak by do te nemocnice taky musela. Pres pojistovnu, proto se pojistujeme. Ale s takovou peci, jaka tam je, musela pocitat. Kdyz me nekde prepadne fetak a zrani, taky mi tam stat neposle special s doktorama. Jak je to spravedlive k ostatnim zranenym v cizich zemich, kteri si to nezavinili sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.7.17 12:27

@vokishka byla napadená, takže si to způsobila sama, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
27.7.17 12:29

Prostě byla v blbou dobu, na blbém místě. Náhoda, která se jí mohla stát kdekoli v ČR. Řešíte tady úplně zbytečný kraviny. Žádná z vás u toho nebyla a nevíte co se dělo. Hlavně, že jste nejchytřejší… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27598
27.7.17 12:30
@Marcam píše:
@ka2ka jo,ale na ty jejich nejsme zvyklí, když se tam přijede tak každý chytí faraonovu pomstu a zabíraj na to jen ty jejich léky a co teprv v nemocnici???

prosím tě ono ani kolikrát tady v nemocnicích není ta úroveň jak by měla být, hele teď jsem dlouhodobě ležela v nemocnici postel mi převlíkli až po třech nedělích kdy jsem jim musela vyloženě říct a to mi do očí tvrdili, že převlíkají každý týden že to není možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
@zelená7 píše:
„Lékařům“ v Egyptě. Evidentně to zanedbali. Z údajného lehkého zranění smrt?

Nechci ti brát iluze, ale i banální operace může mít fatální následky (trhání mandlí - postižený kluk z Brna, známá - úmrtí při porodu). I když se někdo škrábne o rezavý hřebík, může zemřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
@neila píše:
kdo má co proti levným dovoleným, psala jsem to někde? 8o
Se tady prsíš, jak jste 10 let nebyli nikde a že vám to nechybí, že jsou to vyhozené peníze a ty, co na dovolené jezdí pranýruješ…
Ta ryzí závist a škodolibost, co z tebe čiší mi málem vylezla z monitoru :pocitac: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
27.7.17 12:33

K těm dovoleným - dneska jsem se začetla do diskuse pod článkem o nějakých změnách v Chorvatsku. No bylo mi z toho všelijak. Já nevim, že se tady nemůže každej starat o svý :roll: Jde přece o relax - když někdo nejlíp zrelaxuje tím, že si vezme dva týdny dovolený a půjde makat na baráku (ano, i to může být relax!), jeho věc. Když chce někdo sbalit stan a projet „vlasti české“ na kole, jeho věc. Jestli někoho z jakéhokoliv důvodu lákaj destinace jako Egypt, Tunis… jeho věc. Já bych tam třeba nejela, teroristi neteroristi, mě prostě tenhle typ dovolený (hotelovej komplex s bazénem a all inclusive) ani ta lokalita, kultura a vůbec jednoduše neláká. Ale kde se sakra v nás bere ta tendence pořád každýho hodnotit, soudit a ještě to prezentovat jako „ten můj způsob trávení dovolený je ten jedinej správnej a všichni ostatní jsou nezodpovědní blbci / burani / snobové…“ :roll:

Paní měla smůlu, že natrefila na šílence v Egyptě. Mohla natrefit na jinýho šílence klidně v Chorvatsku nebo tady v Čechách v Tesku, jak někdo trefně připomněl :? Stát se může kdekoliv cokoliv, šílenec se může odpálit klidně v říjnu na našem letišti v Ruzyni a vzít s sebou lidi, co se chystali letět třeba do Norska na fjordy. Bohužel. Nemám poslední dobou dobrej pocit z těchhle míst, kde se koncentruje větší množství lidí. Tuhle jsem koukala na fotky z Benátek v sezóně a napadlo mě - pane jo, to by byl cíl jak vyšitej, takový náměstí sv. Marka :oops: Ale nebudu se přece užírat strachem zavřená doma v obýváku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.7.17 12:33
@Marcam píše:
@vokishka byla napadená, takže si to způsobila sama, jo?

Jela do země, kde je riziko napadení vyšší a úroveň zdravotní péče nižší. Vybrala si to sama. On ani člověk nemusí do Egypta - stačí Ukrajina, některé balkánské země…v případě, že se Ti tam něco stane, musíš počítat s tím, že standard tamního zdravotnictví je někde jinde než jsi zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.7.17 12:34
@terinka4444 píše:
v Egyptě zemřela za poslední sezóny jedna Češka. Před šesti dny se na českého turistu v Chorvatsku zřítilo zábradlí a také zemřel. Je tedy Chorvatsku riziko smrti také veliké?

A v Bulharsku se utopily před pár týdny dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
27.7.17 12:35
@krtek93 píše:
K těm dovoleným - dneska jsem se začetla do diskuse pod článkem o nějakých změnách v Chorvatsku. No bylo mi z toho všelijak. Já nevim, že se tady nemůže každej starat o svý :roll: Jde přece o relax - když někdo nejlíp zrelaxuje tím, že si vezme dva týdny dovolený a půjde makat na baráku (ano, i to může být relax!), jeho věc. Když chce někdo sbalit stan a projet „vlasti české“ na kole, jeho věc. Jestli někoho z jakéhokoliv důvodu lákaj destinace jako Egypt, Tunis… jeho věc. Já bych tam třeba nejela, teroristi neteroristi, mě prostě tenhle typ dovolený (hotelovej komplex s bazénem a all inclusive) ani ta lokalita, kultura a vůbec jednoduše neláká. Ale kde se sakra v nás bere ta tendence pořád každýho hodnotit, soudit a ještě to prezentovat jako „ten můj způsob trávení dovolený je ten jedinej správnej a všichni ostatní jsou nezodpovědní blbci / burani / snobové…“ :roll:Paní měla smůlu, že natrefila na šílence v Egyptě. Mohla natrefit na jinýho šílence klidně v Chorvatsku nebo tady v Čechách v Tesku, jak někdo trefně připomněl :? Stát se může kdekoliv cokoliv, šílenec se může odpálit klidně v říjnu na našem letišti v Ruzyni a vzít s sebou lidi, co se chystali letět třeba do Norska na fjordy. Bohužel. Nemám poslední dobou dobrej pocit z těchhle míst, kde se koncentruje větší množství lidí. Tuhle jsem koukala na fotky z Benátek v sezóně a napadlo mě - pane jo, to by byl cíl jak vyšitej, takový náměstí sv. Marka :oops: Ale nebudu se přece užírat strachem zavřená doma v obýváku :nevim:

A pro jistotu už nebudeme chodit ani do restaurací, že… Co kdyby tam náhodou zase vlítnul nějakej pošahanej magor a začal střílet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.17 12:35
@terinka4444 píše:
To je jiná, vy si dělejte, co uznáte za vhodné, ale ty řeči o tom naše rodina by nikam nejela, nejsme blbí, takže ti co jedou jsou blbí, to je dost přes čáru.

No tak ale dá se říct, že když jedeš do Egypta, apod, jdeš tomu rozhodně víc naproti, než když jedeš do toho blbýho Chorvatska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
27.7.17 12:36
@zelená7 píše:
Přeji hezký den všem. Jak už všichni víte, zemřela pobodaná Češka v Egyptě. Vůbec nevím co si o tom myslet? První informace byla, že měla pobodanou nohu. Potom se k noze přidaly záda, zhoršení stavu, v kómatu a teď je mrtvá?? To muselo být od začátku jinak! Média lžou, to je mi jasné, jen nechápu, proč ji nepřevezli do Čr hned na začátku? To jim jen tak projde? Jsem z toho docela v šoku.

Nežer tu televizi tak a radši taky někdy vyraz ven ;) Bude ti líp :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.7.17 12:36

Měla ještě život před sebou, osud tomu chtěl jinak. Dojela si pro smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová