Smrt Češky v Egyptě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29580
27.7.17 13:34
@terinka4444 píše:
a já si myslím, že ne, já si myslím, že 24 hodinová cesta se zácpama po dálnici, kde je tuna nervních řidičů, bůh ví, jací jsou to řidiči, tuna nervních posádek v autě…tak já vyhodnocuji jako dovolenou v Chorvatsku mnohem mnohem riskantnější, takže z mého pohledu jdeš nebezpečí mnohem více naproti při cestě autem do Chorvatska.

Kdy jste byla naposledy v Egyptě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.7.17 13:35
@Šmoulice píše:
Takže Itálii též vynechat. Tam zemětřesení řádilo taky.

A laviny. Ve Śpanělku, Francii byly teroristické útoky, ty taky nebrat, na Slovensku čas od času řádí medvěd nebo se zabijí turisti v Tatrách. V Česku bych se vyhla sjezdovkám - tam jsou smrtelné úrazy, stejně tak na Lipnu. Vlastně bych si dala na zahradu mělký bazének a zůstala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 13:36
@Šmoulice píše:
Takže Itálii též vynechat. Tam zemětřesení řádilo taky.

takže lidi, ke mně na zahradu, šup šup, pronajímám levně plácek na stany :mrgreen: žádné zemětřesení, žádný magor ( soused sice prudí, ale je neškodný), krásná příroda, zvířata v lese, houby rostou, kousek na léčivé prameny to je. V Čechách to je. Mohu zařídoit i psychickou terapii prací ve smyslu dělání dělání, všechny smutky zahání. Šup šup sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
@Stánina píše:
Tohle už je lehce mimo, pleteš to všechno dohromady a máš pr.del z těch, co nesdílí tvůj názor.

Jaký, že existuje obrovské riziko, že mě na dovolené někdo zabije? Už se zapomnělo, jak v Turecku někdo střílel na lidi na pláži co? Teď je na černé listině Egypt a všichni hurá do Turecka a Tuniska, přitom jsou to země pomalu nastejno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@marin píše:

v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.17 13:37
@krtek93 píše:
@Stánina Ten, kdo řídí jako prase, může úplně klidně zabít slušnýho řidiče, kterej v životě nikdy neporušil předpisy, i s celou rodinou, a sám vyváznout prakticky bez zranění ;)Neříkám, že Afrika je bezpečná. Bezpečná ale není ani Evropa. Jediný, co bych řekla, že rizikovější jsou větší města a obecně místa, kde se shromažďuje větší množství lidí. Že jet na vánoční trhy tady u nás do malýho města bude asi bezpečnější než vydat se třeba do Vídně, Drážďan nebo koneckonců i Prahy. Dovolená u Mácháče bude asi ohledně možnýho útoku fanatickýho šílence bezpečnější než letět dneska kamkoliv. To asi jo. Ale tak budeme sedět doma a klepat se strachy? :nevim: To bysme brzo nemohli jet ani do práce, na nákup…

O Evropě se nebavím. V Drážďanech jsem byla v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 13:37
@Fannta píše:
I v polsku byva vedro, ale musis trefit.
Ja nikomu jeho nazor neberu. Ale ono vzdy po muslimskych utocich na chvilku cestovkam spadli trzby. Kdezto Polsko, madarsko, slovensko…
No, hadat se nechci. Muj nazor.
Moje sestrenka taky jezdi kazdy rok do Egypta, letos to mohla byt ona, o ktere se tu diskutuje…

já zase jezdím na hory, takže jsem to mohla být já, kdo to tuhle zemřel v těch Tatrách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
27.7.17 13:38
@Stánina píše:
Jo tomu dělali neskutečný peklo ze života. Rozhodně se ho nezastávám, ale byl to totálně dodeptanej čolvěk.
Asi tak :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
@terinka4444 píše:
takže lidi, ke mně na zahradu, šup šup, pronajímám levně plácek na stany :mrgreen: žádné zemětřesení, žádný magor ( soused sice prudí, ale je neškodný), krásná příroda, zvířata v lese, houby rostou, kousek na léčivé prameny to je. V Čechách to je. Mohu zařídoit i psychickou terapii prací ve smyslu dělání dělání, všechny smutky zahání. Šup šup sem

A co úder blesku? Máš to ošéfované? A co povodňová zona - při povodních taky umřelo pár Čechů a teď povodně hrozí. Jsi schopná eliminovat klíštata u vás na trávě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
@terinka4444 píše:
hele je, mě tam týden vyšel draho pěkně. Všude vstupy šílené a tisícovky lítají jak blázen. Takže třeba na mě je tam draho, hnusné, nemají tam pořádné silnice, mají tam tunu polských kamionů a už tam zase dlouho nepojedu.

Jako ty silnice :cert: :cert: :cert: To je každopádně šílený. My byli v Tatrách před 14ti dny. A když jsme se blížili k cíli, tak chlap naznal, že ti Slováci jsou 100 let za opicema.
Je fakt, že tam krom těch Tater nic hezkýho není. Minulej rok jsme navštívili Bratislavu ( cestou do Budapešti ) a tak hnusný město jsem snad ještě neviděla :roll:
Do Tater jezdíme na túry, tam se to dá, jinak ale Slovensko stojí za velký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
27.7.17 13:39
@terinka4444 píše:
a já si myslím, že ne, já si myslím, že 24 hodinová cesta se zácpama po dálnici, kde je tuna nervních řidičů, bůh ví, jací jsou to řidiči, tuna nervních posádek v autě…tak já vyhodnocuji jako dovolenou v Chorvatsku mnohem mnohem riskantnější, takže z mého pohledu jdeš nebezpečí mnohem více naproti při cestě autem do Chorvatska.

My jsme teď zajeli Chorvatsko za 11 hodin. Kde máš těch 24 hod.? Nesmíš vyjet v pátek a v termínu, kdy se Německo stěhuje k Jadranu, protože jim začínají prázdniny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
@Šmoulice píše:
Slovensko je drahota??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asi kvůli tomu zatracenýmu euru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Prosimklid píše:
A co úder blesku? Máš to ošéfované? A co povodňová zona - při povodních taky umřelo pár Čechů a teď povodně hrozí. Jsi schopná eliminovat klíštata u vás na trávě? :lol:

No opravdu vtipný téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22773
@Stánina píše:
O Evropě se nebavím. V Drážďanech jsem byla v sobotu.

No jo, ale to je právě ta chyba, to bys měla… Ono už to prostě není „tady“ (=téměř 100% bezpečí) a „tam“ (= riziko jak prase) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 13:40
@marin píše:

a v pravděpodobně v říjnu letím zase. A mezitím jsem byla na Slovensku, v Německu, v srpnu pojedu pravděpodobně do Belgie. Jen tomu Chorvatsku se nějak úmyslně vyhýbáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová