Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Ne, ale občas nějaký Čech střílí kolem sebe, napadne studenty v budově školy, ubodá tě v Tescu. Já bych se odstěhovala…
Jabka a hrušky.
Je to smutne, dalsi zbytecne zmareny, mlady zivot.
Pani byla bohuzel ve spatnou chvili, na spatnem miste.
Tohle se muze stat komukoli z nas.
@ka2ka píše:
prosím tě ono ani kolikrát tady v nemocnicích není ta úroveň jak by měla být, hele teď jsem dlouhodobě ležela v nemocnici postel mi převlíkli až po třech nedělích kdy jsem jim musela vyloženě říct a to mi do očí tvrdili, že převlíkají každý týden že to není možný.
Tak to je ovšem citelný zásah do práv pacienta - není nic důležitějšího než hodnotit zdravotní péči a její úroveň podle prostěradel. ![]()
@radkka píše:
Ne, ale občas nějaký Čech střílí kolem sebe, napadne studenty v budově školy, ubodá tě v Tescu. Já bych se odstěhovala…
Do Egypta třeba, že?
![]()
@Stánina Proč jabka a hrušky? Smrt jako smrt. Zaviněná někým, komu ruplo v bedně. A je jedno, jestli z náboženských nebo jiných důvodů. Vzpomeň si třeba na Breivika v Norsku - to muslim fakt nebyl. Fanatismus je zlo, ale není jen muslimskej fanatismus.
@Prosimklid píše:
Tak to je ovšem citelný zásah do práv pacienta - není nic důležitějšího než hodnotit zdravotní péči a její úroveň podle prostěradel.
tak to byla reakce na to že v Egyptě je určitě špatná hygiena tak jsem jí chtěla ukázat že ono to není je v Egyptě ![]()
@boball píše:
@Patricia89 No,že je to trochu rozdíl, umřít přirozenou smrtí a nebo když tě někde propíchne šílenec. O tom je ta debata. Že můžeš umřít i doma na nočníku, to snad nikdo nepopírá, nicméně, za to může maximálně tvůj špatný zdravotní stav.
Nebo můžeš zůstat doma a zabije tě na ulici blesk - jednou paní v Praze, minulý týden kluka na Ostravsku nebo kde (ten teda zatím žije).
@Stánina píše:
No tak ale dá se říct, že když jedeš do Egypta, apod, jdeš tomu rozhodně víc naproti, než když jedeš do toho blbýho Chorvatska.
Toť otázka. Pokud připočteš rizika dopravy (do Chorvatska asi letadlem nepoletíš), vyjde podle mě rizikově hůř právě to Chorvatsko.
@krtek93 píše:
@Stánina Proč jabka a hrušky? Smrt jako smrt. Zaviněná někým, komu ruplo v bedně. A je jedno, jestli z náboženských nebo jiných důvodů. Vzpomeň si třeba na Breivika v Norsku - to muslim fakt nebyl. Fanatismus je zlo, ale není jen muslimskej fanatismus.
Tak pro mě je zásadní ten důvod. To že někdo zabije, protože je magor a dlouhodobý cílenný útoky na určitou skupinu lidí, to pro mě teda rozdíl je. a útok to nebyl poslední.
Mimochodem, Breivik je teda masovej vrah, ano, z toho jsem byla v šoku jako všichni ostatní, hrůza… ale to, co teď děje, předpovídal.
@Agneth píše:
Toť otázka. Pokud připočteš rizika dopravy (do Chorvatska asi letadlem nepoletíš), vyjde podle mě rizikově hůř právě to Chorvatsko.
Přesně, po cestě do Chorvatska a z něj se vybourá dost rodin, a úmrtí v Chorvatsku znám - letos další - osobně jsem toho člověka neznala, ale vím, že tam zemřel. Možná by vás šokovalo, že to, že se píše o smrti jen v případě, že se v Chorvatsku utopí Čech (a to ještě ne vždy), tak to není konečné číslo - infarkty, nehody apod ho značně navyšují. Spolužák z VŠ v zahraničí zemřel na dovolené - na následky nějaké bakterie.
@Agneth píše:
Tak zrovna tahle statistika u paní neplatí. U moře byla podruhý v životě.
@Stánina píše:
Tak pro mě je zásadní ten důvod. To že někdo zabije, protože je magor a dlouhodobý cílenný útoky na určitou skupinu lidí, to pro mě teda rozdíl je. a útok to nebyl poslední.
Mimochodem, Breivik je teda masovej vrah, ano, z toho jsem byla v šoku jako všichni ostatní, hrůza… ale to, co teď děje, předpovídal.
Já to taky vidím jako zásadní rozdíly, ale jak vidno, lidi to berou satisticky a ty důvody nějak přehlíží. A taky si myslím, že je to začátek a nebude to ojedinělé.
@Prosimklid píše:
Přesně, po cestě do Chorvatska a z něj se vybourá dost rodin, a úmrtí v Chorvatsku znám - letos další - osobně jsem toho člověka neznala, ale vím, že tam zemřel. Možná by vás šokovalo, že to, že se píše o smrti jen v případě, že se v Chorvatsku utopí Čech (a to ještě ne vždy), tak to není konečné číslo - infarkty, nehody apod ho značně navyšují. Spolužák z VŠ v zahraničí zemřel na dovolené - na následky nějaké bakterie.
Jenže to jsou s prominutím „běžný“ lidský osudy. To že si tě nějakej idiot na pláži vyhlídne, protože máš plavky… Já tam ten rozdíl prostě vidím.
@boball píše:
Já to taky vidím jako zásadní rozdíly, ale jak vidno, lidi to berou satisticky a ty důvody nějak přehlíží. A taky si myslím, že je to začátek a nebude to ojedinělé.
Je toho víc a víc. To nikdo nevidí? A jaký si, srabi, vybíraj snadný cíle.