Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já třeba moc nechápu ty, co tahají mimina k moři a bůhví kam všude. Vždyť děcko z toho prd má a rodiče si stejně moc neodpočinou.
@Prosimklid A doprčič, to nám toho už moc nezbývá. V Londýně a Německu teroristé, Bulharsko špatné proudy. Tak snad Bělorusko? Balaton? Polské moře? ![]()
@LadyBrigit Kde jsi vzala, že z toho miminko nic nemá? Čerstvý vzduch, mořská voda s minerály, pohoda (ta je pro mě kdekoliv bez práce, úklidu a vaření). České léto je mnohem protivnější, u moře je aspoň dýchatelně.
@Stánina Ten, kdo řídí jako prase, může úplně klidně zabít slušnýho řidiče, kterej v životě nikdy neporušil předpisy, i s celou rodinou, a sám vyváznout prakticky bez zranění ![]()
Neříkám, že Afrika je bezpečná. Bezpečná ale není ani Evropa. Jediný, co bych řekla, že rizikovější jsou větší města a obecně místa, kde se shromažďuje větší množství lidí. Že jet na vánoční trhy tady u nás do malýho města bude asi bezpečnější než vydat se třeba do Vídně, Drážďan nebo koneckonců i Prahy. Dovolená u Mácháče bude asi ohledně možnýho útoku fanatickýho šílence bezpečnější než letět dneska kamkoliv. To asi jo. Ale tak budeme sedět doma a klepat se strachy?
To bysme brzo nemohli jet ani do práce, na nákup…
@Stánina píše:
No tak ale dá se říct, že když jedeš do Egypta, apod, jdeš tomu rozhodně víc naproti, než když jedeš do toho blbýho Chorvatska.
a já si myslím, že ne, já si myslím, že 24 hodinová cesta se zácpama po dálnici, kde je tuna nervních řidičů, bůh ví, jací jsou to řidiči, tuna nervních posádek v autě…tak já vyhodnocuji jako dovolenou v Chorvatsku mnohem mnohem riskantnější, takže z mého pohledu jdeš nebezpečí mnohem více naproti při cestě autem do Chorvatska.
Vidim velký rozdíl mezi neštěstím typu autonehoda nebo utonutí a úmyslným teroristickým činem. Pokud budeme tyto věci srovnávat, nebo dokonce řadit na stejnou úroveň - smrt jako smrt- tak těžko do budoucna s problémem terorismu pohneme.
Ano, na cestě do Chorvatska i Egypta nám hrozí stejná nebezpečí - autonehoda, nemoc, utonutí, úraz, ale Egypt má navíc chlapíka, co vyleze z vody a poboda lidi. Pokud toto budeme ignorovat a bagatelizovat, tak takových chlapíků budeme mít v Evropě brzy taky dost.
@Imamother ![]()
Třeba na Island?
Nejbezpečnější země světa:
1. Island
2. Nový Zéland
3. Portugalsko
4. Rakousko
5. Dánsko
6. Česká republika
7. Slovinsko
8. Kanada
9. Švýcarsko
10. Irsko
11. Japonsko
12. Austrálie
@Prosimklid píše:Řecko taky vynechat, to zemětřesení tam, hrůza to byla.
Do Bulharska by nikdo jezdit neměl - utopila se tam paní a jedenáctiletá holka. Čili podle zdejších úvah - rozhodně vynechat Bulharsko.
@Fannta píše:
@Patricia89 no slovensko je drahota. Ale my to mame zase blizko. Loni jsme zkusili Polsko a uzasne. Zadny muslim ve vode v hadrach a Polaci maji cechy radi.
Slovensko je drahota???
![]()
@Imamother píše:
@Prosimklid A doprčič, to nám toho už moc nezbývá. V Londýně a Německu teroristé, Bulharsko špatné proudy. Tak snad Bělorusko? Balaton? Polské moře?
tam je ale zima
@boball píše:
Jo, to víš, nesmíš tomu sousedovi rozbíjet okna, smrdět mu rybama do bytu, rozmlátit mu auto a pod.
Jo tomu dělali neskutečný peklo ze života. Rozhodně se ho nezastávám, ale byl to totálně dodeptanej čolvěk.
@terinka4444 píše: Řecko taky vynechat, to zemětřesení tam, hrůza to byla.
Takže Itálii též vynechat. Tam zemětřesení řádilo taky.
@Fannta píše:
@Patricia89 no slovensko je drahota. Ale my to mame zase blizko. Loni jsme zkusili Polsko a uzasne. Zadny muslim ve vode v hadrach a Polaci maji cechy radi.
@Šmoulice píše:
Slovensko je drahota???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hele je, mě tam týden vyšel draho pěkně. Všude vstupy šílené a tisícovky lítají jak blázen. Takže třeba na mě je tam draho, hnusné, nemají tam pořádné silnice, mají tam tunu polských kamionů a už tam zase dlouho nepojedu.
@Prosimklid píše:
Ano, všichni chápeme - deset let jste nikde nebyli, děti špatně snášejí cestování a nejlíp je v Česku.
@Prosimklid píše:
Do Bulharska by nikdo jezdit neměl - utopila se tam paní a jedenáctiletá holka. Čili podle zdejších úvah - rozhodně vynechat Bulharsko.
Tohle už je lehce mimo, pleteš to všechno dohromady a máš pr.del z těch, co nesdílí tvůj názor.