Smrt Češky v Egyptě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15465
27.7.17 13:40
@Gába27 píše:
My jsme teď zajeli Chorvatsko za 11 hodin. Kde máš těch 24 hod.? Nesmíš vyjet v pátek a v termínu, kdy se Německo stěhuje k Jadranu, protože jim začínají prázdniny. :D

Známí jeli před třemi týdny. Jeli ve středu. Měli to přesně 1000km a jeli to 19 hodin. Protože cca 8 prostáli v kolonách. :roll:

Nechápu proč se do toho blbýho Chorvatska paštikáři furt táhnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 13:40
@Gába27 píše:
My jsme teď zajeli Chorvatsko za 11 hodin. Kde máš těch 24 hod.? Nesmíš vyjet v pátek a v termínu, kdy se Německo stěhuje k Jadranu, protože jim začínají prázdniny. :D

No, poslední zprávy z pátečních dálnic, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 13:41
@Fannta píše:
Polsko je dalka, ale neni to jako makarska a ty ceny, luxus.
Na slovaci nechas v tatralandii jako v chorvatsku.

o tom mi povídej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
@Prosimklid píše:
A laviny. Ve Śpanělku, Francii byly teroristické útoky, ty taky nebrat, na Slovensku čas od času řádí medvěd nebo se zabijí turisti v Tatrách. V Česku bych se vyhla sjezdovkám - tam jsou smrtelné úrazy, stejně tak na Lipnu. Vlastně bych si dala na zahradu mělký bazének a zůstala doma.

Já tak strašně chtěla medvěda vidět a nepovedlo se :,( :,( :,(
Viděli jsme jen kamzíky :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

@Fannta kde v Polsku jste byli? Co jste tam dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.7.17 13:42
@Stánina píše:
No opravdu vtipný téma.

a čeho chcete teda docílit? Jak vidíte, existuje spousta lidí, který tohle prostě nepovažují za zábranu vycestovat? Měli jste v plánu rozhlásit mezi Čechy, aby bojkotovali sev. Afriku nebo co? My cestujeme každoročně s dítětem od jeho osmi měsíců, ne do Afriky, ale úplně jinam a je mi úplně jedno, že někdo dělá bububu, případně mi hodlá vnutit, že bezpečně je doma na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.7.17 13:43
@Šmoulice píše:
Já tak strašně chtěla medvěda vidět a nepovedlo se :,( :,( :,(
Viděli jsme jen kamzíky :,( :,(

Medvědi nejsou pomalu vidět ani v zoo, strašně zalezlý zvířata :D Mimochodem, do české zoo taky nechodit, vlk tam napadl tříleté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
27.7.17 13:43
@terinka4444 píše:
takže lidi, ke mně na zahradu, šup šup, pronajímám levně plácek na stany :mrgreen: žádné zemětřesení, žádný magor ( soused sice prudí, ale je neškodný), krásná příroda, zvířata v lese, houby rostou, kousek na léčivé prameny to je. V Čechách to je. Mohu zařídoit i psychickou terapii prací ve smyslu dělání dělání, všechny smutky zahání. Šup šup sem

No jó, jenže ty jsi daleko :-( Přes celou republiku… A víš jaký je to risk? :think: :think: ¨Lidi jezdí jak hovada, vlaky naráží do mostů :zed:
Fakt asi pojedu do velmi oblíbené destinace, tak akorát… A to do (!) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
27.7.17 13:44
@Šmoulice píše:
Známí jeli před třemi týdny. Jeli ve středu. Měli to přesně 1000km a jeli to 19 hodin. Protože cca 8 prostáli v kolonách. :roll:Nechápu proč se do toho blbýho Chorvatska paštikáři furt táhnou :roll:

Protože je tam bezpečno, jednoznačně nejbližší a nejkrásnější moře a nemusím sedět zavřená v resortu. Paštiku táhnu z ČR jen proto, že je mám ráda. Nakupovali jsme v jejich supermarketech a doteď jsem vedle z kvality jejich potravin. Tři týdny zpátky, ve středu a 19 hodin kvůli kolonám? :lol: Buď normální. Ta dálnice je drahá i pro Chorvaty, takže v týdnu kolony fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Šmoulice píše:
Jako ty silnice :cert: :cert: :cert: To je každopádně šílený. My byli v Tatrách před 14ti dny. A když jsme se blížili k cíli, tak chlap naznal, že ti Slováci jsou 100 let za opicema.
Je fakt, že tam krom těch Tater nic hezkýho není. Minulej rok jsme navštívili Bratislavu ( cestou do Budapešti ) a tak hnusný město jsem snad ještě neviděla :roll:
Do Tater jezdíme na túry, tam se to dá, jinak ale Slovensko stojí za velký…

hele, my tam taky byli ped 14 dny, a jeli jsme přes Čadcu, no ty kráso, po dvou hodinách jsme taktéž zkonstatovali, že jako bože, kam jsme to vjeli. Když už tůry, zůstanu u Rakouska. Mně Slovensko stačilo na delší čas zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972

Je mi líto blízkých pozůstalých, ale cestovat do destinací typu severní Afrika, Turecko apod. je vždycky riziko. Jako na 95% se třeba nic nestane, ale pokud k něčemu dojde, je potřeba vzít v úvahu tamější zdravotnictví a počítat s tím, že kdyby k tomu stejnému došlo třeba v ČR, tak šance na přežití bude asi o dost vyšší než v Egyptě.
Je zajímavé, že před pár dny jsem četla rozhovor se zdravotní sestřičkou, která o paní v nemocnici v Egyptě pečovala ( bylo to právě v době, kdy se zvažoval její převoz do ČR) a ona pořád zmiňovala, že se velmi obává meningokokové infekce. Buď je to tam častá komplikace nebo už u ní začínala. Uvidíme, jestli se zveřejní závěry pitvy.
V každém případě upřímnou soustrast rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.7.17 13:45
@Šmoulice píše:
No jó, jenže ty jsi daleko :-( Přes celou republiku… A víš jaký je to risk? :think: :think: ¨Lidi jezdí jak hovada, vlaky naráží do mostů :zed:
Fakt asi pojedu do velmi oblíbené destinace, tak akorát… A to do (!) :mrgreen:

co 200km po D1, pak už tu dálnice nevede. Ale je v plánu, prý v roce 2072 by mohal být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
27.7.17 13:46
@Gába27 píše:
Protože je tam bezpečno, jednoznačně nejbližší a nejkrásnější moře a nemusím sedět zavřená v resortu. Paštiku táhnu z ČR jen proto, že je mám ráda. Nakupovali jsme v jejich supermarketech a doteď jsem vedle z kvality jejich potravin. Tři týdny zpátky, ve středu a 19 hodin kvůli kolonám? :lol: Buď normální. Ta dálnice je drahá i pro Chorvaty, takže v týdnu kolony fakt nee.

Jojo, oni si to určitě vymysleli.
A nejkrásnější moře? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrej fór :mrgreen:
Zkus se někdy s tou svou paštikou podívat i jinam, ať získáš trošku větší rozhled. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22773
27.7.17 13:46

@Šmoulice A každej, komu vyhovuje dovolená v „blbým“ Chorvatsku, je „paštikář“ :zed: Ach jo. Zařiďte si každej dovolenoi, jaká vám vyhovuje, ale nenavážejte se do všech, co to maj jinak, to je to tak těžký? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.7.17 13:47
@ivunak píše:
Je mi líto blízkých pozůstalých, ale cestovat do destinací typu severní Afrika, Turecko apod. je vždycky riziko. Jako na 95% se třeba nic nestane, ale pokud k něčemu dojde, je potřeba vzít v úvahu tamější zdravotnictví a počítat s tím, že kdyby k tomu stejnému došlo třeba v ČR, tak šance na přežití bude asi o dost vyšší než v Egyptě.
Je zajímavé, že před pár dny jsem četla rozhovor se zdravotní sestřičkou, která o paní v nemocnici v Egyptě pečovala ( bylo to právě v době, kdy se zvažoval její převoz do ČR) a ona pořád zmiňovala, že se velmi obává meningokokové infekce. Buď je to tam častá komplikace nebo už u ní začínala. Uvidíme, jestli se zveřejní závěry pitvy.
V každém případě upřímnou soustrast rodině.

To není jen o Africe, taková nemocnice v Indii, na Ukrajině nebo i malém řeckém městě nic moc. Rizikem života je smrt v podstatě kdykoliv a kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová