Smrt Češky v Egyptě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
27.7.17 16:39
@Fannta píše:
@terinka4444 v egypte jsem nebyla, ani nikdy doufam nebudu. Tak znam jen od sestrenky ty ceny a jak to tam chodi.Vrazdu cloveka od tragicke smrti nehody rozlisuju.

ale konec je stejný, pro toho člověka i pro jeho rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.7.17 17:11
@boball píše:
@Imamother Ti dva už jsou střelený dost, tak doufám, že je vynechají aj místní myslivci :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.7.17 17:22
@marin píše:
To nebyla muslimská pláž, bylo to v turistickém letovisku, kam chodili turisté v plavkách na pláž běžně, ale byli tam i muslimové. Ale nebyla to uzavřená hotelová pláž, kam by muslimové nemohli.

Takže to byla veřejná muslimská pláž. Buď jsou soukromé hotelové bikiny pláže, nebo veřejné, kde by se měly zachovávat zvyky místních. Překvapuje mě, že tohle by vůbec někoho napadlo. Asi jako kdybych měla ráda nudapláže a vysvlékla se tady v Česku na normálním koupališti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29539
27.7.17 17:39
@Imamother píše:
Takže to byla veřejná muslimská pláž. Buď jsou soukromé hotelové bikiny pláže, nebo veřejné, kde by se měly zachovávat zvyky místních. Překvapuje mě, že tohle by vůbec někoho napadlo. Asi jako kdybych měla ráda nudapláže a vysvlékla se tady v Česku na normálním koupališti.

Turisté se tam chodili běžně koupat, pokud neměli soukromou pláž u hotelu, což zdaleka ne každý hotel měl, nebylo na tom nic divného. Nebylo to někde na venkově nebo mimo turistické letovisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.7.17 17:42

@marin Ano, na Maledivách jsou taky levnější penzióny a hotýlky, které nemají vlastní pláž, takže využíváš ty veřejné. Turisté tam chodí, ale správně mají dodržovat zvyklosti té pláže, takže žádné bikiny. Vůbec se nedivím, že ses necítila a místní na tebe divně koukali :lol: Proto bych do muslimské země do hotelu bez privátní pláže nejela. Nebavilo by mě být pořád v tričku.

Že to nedodržovalo víc lidí je smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29539
27.7.17 17:46

A chtěla jsem tím příspěvkem jen napsat, že riziko v těchto zemích je větší. S tím se do těchto zemí jezdí. Nebo si snad myslíte, že když je to hotelová pláž, že to tam těm lidem nevadí, když mají nějaké své přesvědčení, kulturu? Navíc vlastníci těch hotelů nejsou jen místní, takže na tom vydělávají jiní, což je také štve. A nemyslím si, že jsou vděční turistům, to fakt ne, berou je jen jako nutné zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.7.17 17:51

@marin Ano, pokud je to soukromá hotelová pláž, tak to místním nevadí. Vadí jim producírování před vlastními dětmi a rodinami.

Naopak několik muslimských známých mi opakovaně tvrdilo, že jsou za turisty vděční, protože přinášejí práci a peníze. Podívejte se na Dubaj, tam už dávno pochopili, že ropa jim už dlouho vydělávat nebude, a rozjíždí turismus co to jde.

Bohužel když se víc lidí chová jako ty, pak se nedivím, že se zvyšuje riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29539
27.7.17 18:12

@Imamother řekla bych, že vzhledem k politické a bezpečnostní situaci v Egyptě a Turecku nelze tyto země srovnávat s Dubají nebo Maledivami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.7.17 18:23

@marin Tak já bych řekla, že tahle neúcta někde začala i v tom Egyptě nebo v Turecku. Tady se všichni kasají, že ženská se musí v Česku koupat výhradně v bikinkách. Ale nedočetla jsem se o jediné Češce, která by se oblékala přiměřeně, když naopak navštíví ty muslimské země. A Maledivy jsou mimochodem VELMI muslimské a tradiční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.7.17 18:55

@zelená7 víš kolik stojí převoz? To si myslíš, že běžně lítá speciál pro každého zraněného čecha v zahraničí? Navíc jak pěkně včera někdo hezky řekl v televizi, tak je to pořád „jen“ létající sanitka, takže tam není takové vybavení jako v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
10726
27.7.17 19:07

K tematu

Do jakych destinaci byste nyni vlastne nejely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.7.17 19:22

@Fannta Zajímavá logika, nikde neschvaluju, že by se za oblečení měl někdo zabíjet. To už jsem psala (mimochodem, o tom napadení muslimky v Praze v Šárce jste četli)?

Jen říkám, že tohle zápa´dácké oprsklé chování je fakt neuctivé. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
27.7.17 19:23
@tasa píše:

Není jednodušší vyjmenovat destinace, kam by uživatelky jely:D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.7.17 19:25
@tasa píše:

Tunis, Egypt, Maroko, Turecko. Beru teda ty destinace, které nabízejí cestovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.7.17 19:29
@tasa píše:

z toho, co nabízí cestovky, tak Egypt, Tunis, Turecko. Ale jinak by toho bylo víc… téměř celá Afrika

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová