Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:
My jsme teď zajeli Chorvatsko za 11 hodin. Kde máš těch 24 hod.? Nesmíš vyjet v pátek a v termínu, kdy se Německo stěhuje k Jadranu, protože jim začínají prázdniny.
Nám to trvalo osm hodin a nikde žádná kolona, tak nevím, asi děti štěstěny ![]()
@Šmoulice píše:
My jsme si taky říkali, že příště radši Rakousko. Sice je to o 200 km dál, ale zase za stejný čas a defakto po dálnici až na místo.
Z dálnice pak sjedeš cca 20 km před cílem a kolikrát jsou to tak krásný a široký cesty, že si jak na dálnici připadáš.
Chlap se minulej týden vrátil z Itálie z Alp. Byl nadšenej.![]()
Příště Slovensko nebrat
no já na to Slovensko jela 700km, a to jsme si dali. Jo jo italský Alpy taky můžu.
@terinka4444 píše:
no já na to Slovensko jela 700km, a to jsme si dali. Jo jo italský Alpy taky můžu.
700?
blázne
To by mě mohlo teda…
@boball píše:
Nám to trvalo osm hodin a nikde žádná kolona, tak nevím, asi děti štěstěny
Nevím odkud jste, ale je jasné, že třeba Brňáci a Jižní Morava to má asi o ty tři hoďky méně.
@marin píše:
@terinka4444 díky. A chodila jste i mimo rezort?
jistěže
@Gába27 píše:
Nevím odkud jste, ale je jasné, že třeba Brňáci a Jižní Morava to má asi o ty tři hoďky méně.
Jižní čechy
@Šmoulice píše:
700?blázne
To by mě mohlo teda… [/citace
jo, nadávala jsem si tedy horšími výrazy než bláznem, začalo to hned na prvním zúžení D1 a v Čadci už jsem byla úplně na mrtvici. Já bych za tu dobu doletěla na Srí Lanku snada pak jsme si koupili 3 dny v Tatralandii a 2 dny v Bešeňové, já jsme v životě neviděla pohromadě tolik lidí
Pěkná dovča. Zlatej prázdenj útes v Egyptě
Zajímalo by mne, jak jsou na tom ostatní pobodané ženy. Nikde nic nepíšou, ticho po pěšině.
@Gába27 píše:
Nevěř tomu. V restauracích je velmi zhusta slyšet čeština. Měla bys vidět, co všechno s sebou táhnou Němci nebo třeba Švédové. V obchodech je naprosto všechno, dokonce jsem teď viděla i čerstvou jehněčí hlavu ještě s očima, takže nabídka převelká.
měli u toho kýbl na zvracení? ![]()
@boball píše:
Jižní čechy
No, to je prašť jak uhoď.
Osm hodin je krása, to je fakt.
Původně jsme taky chtěli do Tatralandie, ale právě z důvodu hlava na hlavě jsme na to kašlali a zůstali jen na horách ![]()
A do termálů jezdíme do Maďarska. Na Slovensku se nám nelíbí ![]()
@terinka4444 píše:
měli u toho kýbl na zvracení?
Nevšimla jsem si.
Pokud ty oči někdo nejí přímo přede mnou, tak mi to nevadí.
@Fannta píše:
Kde do rakouska? Dej typ.
Jo, Slovensko je drahe oproti egyptu. Byli jste v tatralandii nebo v besenove?
no tak to nevím tedy, byla jsi někdy v Egyptě?
@Tichopredbouri píše:
Vidim velký rozdíl mezi neštěstím typu autonehoda nebo utonutí a úmyslným teroristickým činem. Pokud budeme tyto věci srovnávat, nebo dokonce řadit na stejnou úroveň - smrt jako smrt- tak těžko do budoucna s problémem terorismu pohneme.
Ano, na cestě do Chorvatska i Egypta nám hrozí stejná nebezpečí - autonehoda, nemoc, utonutí, úraz, ale Egypt má navíc chlapíka, co vyleze z vody a poboda lidi. Pokud toto budeme ignorovat a bagatelizovat, tak takových chlapíků budeme mít v Evropě brzy taky dost.
Takhle se to ale nedá brát. Autonehoda je šlené riziko a přesto jezdí stovky Čechů (nebo tisíce? ani nevím) do Chorvatska autem, i když tam při autonehodě umírají tisíce lidí. V téhle statistice jsou dvě Češky, které zabil nějaký fanatik, úplně zanedbatelné číslo.
A když uvážím, že do Chorvatska se většinou jezdí autem, zatímco do Egypta každý výhradně lítá, tak Egypt vychází jako bezpečnější dovolená.
Neříkám jít neštěstí naproti, do Somálska a Jemenu bych se nevydala. Ale klepat se strachy kvůli zmedializovanému úmrtí? Dobrý ukazatel jsou pojišťovny, protože do rizikové oblasti člověka ani nepojistí.
Příspěvek upraven 27.07.17 v 14:17
@Šmoulice píše:
@terinka4444Původně jsme taky chtěli do Tatralandie, ale právě z důvodu hlava na hlavě jsme na to kašlali a zůstali jen na horách
A do termálů jezdíme do Maďarska. Na Slovensku se nám nelíbí
jeden den se ochladilo, fakt zima, asi 12 stupňů a tak se všichni nahrnuli dovnitř, jenže tam jsou ty bazénky prostě malinké a do dvou teplých venku, ale ty jsou taky malinké, takže hlava na hlavě úplně pravdivě nevystihuje to makání lidí se všude. Pravda, čověk má sbírat zážitky, tohle byl nezapomenutelnázážitek
a nakonec mi třetí den děi řekly, že je tam nuda a půlku dne trávily v surfařském koutku, 20eur na hodinu za jedno, super to bylo ![]()