Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šmoulice píše:
Ok, sorry. Tak 90% jsou paštikáři. Většina lidí co jedou do Chorvatska sebou táhnou zásoby, jako by tam měl být hladomor
Jako jo, taky nejsem fanoušek těch zavařených gulášů a svíčkových ve sklenicích a konzerv s vepřovým ve vlastní šťávě. Ale tak co - když jim to tak vyhovuje, je to jejich dovolená ![]()
@Šmoulice píše:
Ok, sorry. Tak 90% jsou paštikáři. Většina lidí co jedou do Chorvatska sebou táhnou zásoby, jako by tam měl být hladomor
Nevěř tomu. V restauracích je velmi zhusta slyšet čeština. Měla bys vidět, co všechno s sebou táhnou Němci nebo třeba Švédové. V obchodech je naprosto všechno, dokonce jsem teď viděla i čerstvou jehněčí hlavu ještě s očima, takže nabídka převelká. ![]()
@Fannta píše:
@terinka4444 projeli jsme pulku polska. Od krakova po lebu. Krasne ciste more a spousty zadtavek, treba klatryn, hradu, no hned bych se vratila, ale bez malych deti.
Tam se chystáme příští rok, do Sloviňského národního parku na duny ![]()
@Gába27 Taky myslim, že ty „zaprděný čecháčky - paštikáře“ ze sebe děláme těma řečma jen my sami.
@Fannta píše:
V tastrach zabijel muslim? Neslysela jsem
aha, takže tragická smrt je jen ta, kdy tě zabije muslim. Tak to potom jo.
@Gába27 píše:
My jsme teď zajeli Chorvatsko za 11 hodin. Kde máš těch 24 hod.? Nesmíš vyjet v pátek a v termínu, kdy se Německo stěhuje k Jadranu, protože jim začínají prázdniny.
Nám to trvalo osm hodin a nikde žádná kolona, tak nevím, asi děti štěstěny ![]()
@Šmoulice píše:
My jsme si taky říkali, že příště radši Rakousko. Sice je to o 200 km dál, ale zase za stejný čas a defakto po dálnici až na místo.
Z dálnice pak sjedeš cca 20 km před cílem a kolikrát jsou to tak krásný a široký cesty, že si jak na dálnici připadáš.
Chlap se minulej týden vrátil z Itálie z Alp. Byl nadšenej.![]()
Příště Slovensko nebrat
no já na to Slovensko jela 700km, a to jsme si dali. Jo jo italský Alpy taky můžu.
@terinka4444 píše:
no já na to Slovensko jela 700km, a to jsme si dali. Jo jo italský Alpy taky můžu.
700?
blázne
To by mě mohlo teda…
@boball píše:
Nám to trvalo osm hodin a nikde žádná kolona, tak nevím, asi děti štěstěny
Nevím odkud jste, ale je jasné, že třeba Brňáci a Jižní Morava to má asi o ty tři hoďky méně.
@marin píše:
@terinka4444 díky. A chodila jste i mimo rezort?
jistěže
@Gába27 píše:
Nevím odkud jste, ale je jasné, že třeba Brňáci a Jižní Morava to má asi o ty tři hoďky méně.
Jižní čechy
@Šmoulice píše:
700?blázne
To by mě mohlo teda… [/citace
jo, nadávala jsem si tedy horšími výrazy než bláznem, začalo to hned na prvním zúžení D1 a v Čadci už jsem byla úplně na mrtvici. Já bych za tu dobu doletěla na Srí Lanku snada pak jsme si koupili 3 dny v Tatralandii a 2 dny v Bešeňové, já jsme v životě neviděla pohromadě tolik lidí
Pěkná dovča. Zlatej prázdenj útes v Egyptě
Zajímalo by mne, jak jsou na tom ostatní pobodané ženy. Nikde nic nepíšou, ticho po pěšině.
@Gába27 píše:
Nevěř tomu. V restauracích je velmi zhusta slyšet čeština. Měla bys vidět, co všechno s sebou táhnou Němci nebo třeba Švédové. V obchodech je naprosto všechno, dokonce jsem teď viděla i čerstvou jehněčí hlavu ještě s očima, takže nabídka převelká.
měli u toho kýbl na zvracení? ![]()