Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Proto02 prvniho cervna jsem byla na preventivni prohlidce. Mela jsem kolem 54 kilo
No tak znovu k praktikovi, to je snad logické. Pokud nechceš k praktikovi, pak můžeš přímo na ambulanci psychiatrie, není třeba se objednávat. A cokud nechceš na psychiatrii, což je lékař jako každý jiný, tak si sežeň jako samoplátce psychologa - on dokáže také poznat zda bude stačit jeho péče, nebo ještě psychiatr a medikace. Jsou to lidé se zkušenostmi a poradí ti spíš než my tady na diskuzi.
Jinak může to být klidně i štítná žláza.
@Skaiqy ja to vyresim sama. Nejak. Sice to bude trvat dele, ale vyresim to
@Anonymní píše:
@marzanna ja nemuzu mit deprese. Clovek s depresi je uplne jinej
Tak si neříkejte, že máte deprese, ale že máte neidentifikovaný problém, ale lékaře navštivte a váš stav mu popište. Koledujete si o sakra velký malér, pokud to neuděláte.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Posledni dobou mam nejaky divny pocity. Citim se vicemene porad smutne. A nedokazu rict proc. Nedokzu se normalne soustredit. Ubyvam na vaze. V rijnu jsem mela 53 ted mam 45 kilo. Nehubnu nejak dobrovolne. Sice jsem predtim nebyla spokojena se svou vahou, ale nikdy jsem neprestala jist. Ted mi staci si dat dve jidla za den.Mam sebevrazedne myslenky. Porad me boli hlava. Jsem vecne unavena. Nemam chut nic delat. Nejradsi bych lezela v posteli a nic nedelala. Chtela bych vedet co se semnou deje. Kdyby nekdo vedel byla bych moc rada za odpovedi
Kontaktuj psychologa.. Normalni to není a váhu ztrácís, protože nejis, jednoduché
@Anonymní píše:
Myslíš, že zdravý člověk má sebevražedné myšlenky, nejí, je věčně unavený, bolí ho hlava, nechce se mu nic dělat?
čím dřív si přiznáš, že potřebuješ pomoc lékaře, tím líp pro tebe.
@Anonymní píše:
@marzanna o jaky maler?
Váš stav se během dvou měsíců prudce zhoršil. Máte kolísavou chuť k jídlu až nechutenství. Velmi rychle hubnete. Máte sebevražedné myšlenky. Nemáte na nic sílu. Neustále vás bolí hlava. A zhoršuje se to. Pokud ten stav nebudete řešit s odborníkem, může to skončit fatálně, nebo se dokopete to řešit až ve stádiu, kdy už bude příliš pozdě. Přitom lékař vám může s tím vším pomoct.
@Anonymní píše:
@marzanna o jaky maler?
Těžko říct. Nechtěné ubývání na váze má hodně příčin. Třeba cukrovku, nemoc jater, štítné žlázy, astma, rakovina… a další. Sama na to asi nepřijdeš nebo už bude pozdě. Jdi hned k lékaři a nech se pořádně vyšetřit. A depresi můžeš mít klidně také, ale nejdřív bych pátrala jinde.
@divine woman je pravda ze moje mama ma problemy se stitnou zlazou. Nevim presne co a jak, ale bere kazdy rano prasky. Mozna ze bych to mohla zdedit:/
@divine woman ale je pravda ze moc nejim. Nesnidam. Potom si dam trochu ryze bez masa a potom az nejakou malou veceri. Takze nechtene hubnuti bych tomu nerekla
@Anonymní píše:
Rozumně, neres co Ti je, nech to na odbornikovi, to Ty nejsi. Skoc si k lékaři a uvidíš, že se to vyresi. Žádná nevylecitelna choroba to neni, lecit se da vsechno. Cim dřív, tím lip, at si užiješ v klidu Vanoce ![]()
@Anonymní píše:
@divine woman ale je pravda ze moc nejim. Nesnidam. Potom si dam trochu ryze bez masa a potom az nejakou malou veceri. Takze nechtene hubnuti bych tomu nerekla
No a proč nejíš?