Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Derra tak uvidíme no.. teď jsem nemocná dnes jsem dobrala poslední tabletku antibiotik.. snad se něco nestane když to je tak brzy aniž by testik byl pozitivní ![]()
@Petra Vlad testovací maniak uz se u me objevil včera A test negativní. pak jsem se dočetla ze je lepší tak těch 10 dpo.. coz by mělo byt příští středu… jsem nedockavec
![]()
@Verviska takze si vcera testla 2-3 dny po ovulce?
a to jsem si myslela ze jsem maniak, to jsem na tom jeste dobre koukam
ale chapu ze clovek se tesi tesi ![]()
@Petra Vlad tak ať se do utz trefíte ve správný čas
O tom jaru a létu mi povídej, u nás zas sníh a to už začínáme se zahrádkou, tak co šlo, jsem před sněhem ukryla
už mě takový aprílový počasí neba.. taky jsem si užila Vánoce a do hubnutí se mi chce jako koze petrželi
Jinak 1.dubna, hezky na apríla, aby toho nrbylo málo, dělám závěrečky v autoškole ![]()
@Derra já právě tím ze testují první měsíc jsem si nebyla jistá kdy přesně ovu byla víš
tak jsem to zkusila ![]()
@Verviska Držýím palce, abys nemusela zkoušet magorské období jako u nás třech Petra Vlad a Derra
U nás už to lze považovat za chronické magoření ![]()
@Verviska Jak moc máš nepravidelný cyklus? Já měla kolem 33dc, a duch byl vidět hezky už 10dpo ![]()
@MamaJani no jak kdy.. ale od 28-43 DC…
A začala jsem měřit až první cyklus teď tu ovu no snad byla určitě i když na netu psalo ze obě dvě čárky musí být stejně a ja je nemám stejne
Zdravím holky, přidam se k vám!
Ditko jedno už mám, vyšl to napoprvé jen jsem si vypočitala na netu plodný den podle MS!
Ted to tak plánuji zase, ovu testy jsem nkdy nezkusila ![]()
Planuji to ale až na červen, držim palce všem a rada se přidam ![]()
@Verviska Asi bych testovala dál, úplně pozitivní to nebylo…
![]()
@MamaJani no ale 19 20 21Dc úplně bez druhé čárky… zítra jdu pro další testiky ![]()
Ahoj. Taky se snažíme o druhé. První byla téměř po roce, tak uvidíme teď.
Od ledna se snažím „chytit“ ovu a zatím nic. Testovala jsem každý den, někdy 2× a ani duch… Cyklus mám 28, první byla ukázkově 14.dc
Pobavili mě ti vaši spáči - do roka malé jsem nespala víc než hodinu v kuse, do dvou let jsem k ní chodila třeba 8X za noc, a to spala cca 22-5, teď už se to zlepšilo, ale tedy víc jak 9h denně nedá a má to s pauzama ![]()
To je štěstí mít spáče, ale říká se ze to druhé bude opak… Takže ke druhému dítku budeš chodit a koukat zda porad ještě spí