Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Derra uuuf tak nastesti jsme to pojistili 17dc ráno i večer no… A ja nedockavec uz dneska testovala tehu test
od té ovulky mě bolí i prsa což bývá tak 7-10 dnů pred ms… tak snad se zadarilo:)) testnu az příští týden dřív to asi nemá cenu ze?
@leniiisek5 Já jsem si kontryhel naplánovala na večer
Ráno startuju kafem
hledáte byt nebo dům? Nebo plnájete stavět
?
@leniiisek5 ahoj je to moc slabucke ale když zaměřím jde tam vidět ![]()
@MamaJani Tak ja pevne verim, ze ti stihnu blahoprat jeste jako tehulka
jeste 17 tydnu ![]()
@MamaJani ja ho piju odpoledne v praci. Rano taky startuji kavickou. No jen predelavat horni patro v baracku u pritelovo rodicu. Je to velky barak tak aspon bych tam nebyla sama
@Verviska no me prijde ze to ovu jeste neni. Jsem teprve 7DC, tak mi to prijde jeste moc brzo
@leniiisek5 ovu to není je to negativní musí jít více vidět… A tady tyhle testiky jsou zbytečně drahý a ukazují falesnaky. kup si v dm drogerie kde máš do 100 i 7ks ja používám jen tyhle ![]()
@Gabcca Jj, me se to povedlo hned na první pokus a ted jsem ve 23tt..a vse v poradku ![]()
@Verviska u nas teda v dm zadny takovy nemaji. Maji okolo 100 a je tam 1ks
@leniiisek5 to je divný… A nebo v globusu nebo kaufu jak mají sekci kosmetiky se tam podívej ja i kamoska kupujme jen tam a nebo pak objednávám přes lékárnu od mamatestu 6 za 90 kc +-
ale 7dc je brzy.. jak dlouhý máš cyklus?
@MsTýnka ani nevíš, jak ráda to slyším… všichni tu píšou je o tom kdy měly ZT a že se snaží znovu… snažím se uklidňovat tím, že ženský, kterým se to povedlo a nebyl žádný problém, nemají potřebu psát na emimino ![]()
No tak k těm prsum se mě přidal dnes i hustý bílý vytok vždy při utreni po curani
![]()
@Verviska co jsem v prosinci potratila tak jsembmela 35 ale kazdy mesic se to zkracovalo a ted uz jsem mela 29 ![]()