Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1599
18.3.16 14:50
@Frída34 píše:
@MsTýnka ahojky tak to budeme mít hrošici :lol:

To je jeste spis hrosatko, jedna holcina na fcb mela ve stejnym tydnu mrnouska 760g ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
18.3.16 14:52

@Derra Ono se to srovna :) porod telo rozhodi dost no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
18.3.16 14:54

@zoe.hamrova Gratuluju :hug: :hug: :hug:..jen at roste mimisek a je v poradku. A gratuluju k zasnoubeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
18.3.16 14:55
@MamaJani píše:
@zoe.hamrova Ahojky, tak to je skvělá zpráva, moc gratuluju :) To je paráda :) Svatba? To je další supr zpráva, v létě? U nás se už taky začíná mluvit o svatbě, ale jen mluvit, takže čekám, že příští rok, bych mohla být taky vdaná paní :D Uvidíme…Držím palečky, ať se vám daří..Vlastně, ať se daří všem. Jak těhulkám, se kterými jsme razily cestu od začátku, tak i snažilkám, aby se zadařilo…Holky určitě prominou, za tento vpád těhulek, ale jdeme spolu diskuzi po diskuzi asi už od září. Takže prosím nepiště, že vám vadí, že tady čteme o průběhu těhotenství, když vy se zatím ještě snažíte. Nemyslím to zle, ale párkrát se to už stalo :) Máme radost, že sdílíme radost s ostatními kamarádkami, ikdyž jen virtuálně :)

Krasne napsano :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
18.3.16 15:01
@Derra píše:
No my na to vlítli včera, ale protože jsme chtěli, ne že bychom se snažili o mimi… ale jinak chcem mít sex až vyloženě v den ovu, protože se snažíme o klučinu :mrgreen: Nebo spíš manžel, mě už je to teď jedno :oops: Mu mám dát vědět hned jak bude test pozitivní a vlítnem na to klidně i ve 3 ráno prý :mrgreen: sranda s ním

Neverila bych na to, ze je treba k zplozeni kluka sex v den ovulace ;). My spolu spali ten mesic snažení ob den, ovulace neovulace. A cekam kluka :). Udajne snad pohlavi totiz neudava spermie, ale vajicko. Vpusti do sebe spermii se stejnym pohlavim, ktere obsahuje samo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
18.3.16 15:24

@Gabcca To nejsou babské rady, ale vědecky prokázaný věci (je dokázáno že ty rychlé spermie nesou mužské geny, zato rychle odumřou, zatímco ty pomalejší zase ty ženské ale vydrží víc dní, je to evoluční výhoda přírody kdy silnější vítězí… ale to neznamená, že nejsou výjimky a to vajíčko nakonec neoplodní ta druhá :mrgreen: )

Nám se to tak na poprvé i podařilo :mrgreen: Takže ano, tomuhle jedinému okolo těhotenství věřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
18.3.16 15:26

@MsTýnka Jako mě je to upřímně jedno, já chci obojí, jelikžo chci dvě děti - holku a kluka… takže je mi tak nějak jedno co za pohlaví se nám poštěstí… hlavně ať se poštěstí… ale manžela jsem aspoň uchlácholila i v tom, že on se do sexu moc nemá, a takhle když jsem mu řekla, že většinou když je sex v den ovulace jsou z toho kluci, tak je víc zainteresovanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.3.16 15:53
@MamaJani píše:
@zoe.hamrova Ahojky, tak to je skvělá zpráva, moc gratuluju :) To je paráda :) Svatba? To je další supr zpráva, v létě? U nás se už taky začíná mluvit o svatbě, ale jen mluvit, takže čekám, že příští rok, bych mohla být taky vdaná paní :D Uvidíme…Držím palečky, ať se vám daří..Vlastně, ať se daří všem. Jak těhulkám, se kterými jsme razily cestu od začátku, tak i snažilkám, aby se zadařilo…Holky určitě prominou, za tento vpád těhulek, ale jdeme spolu diskuzi po diskuzi asi už od září. Takže prosím nepiště, že vám vadí, že tady čteme o průběhu těhotenství, když vy se zatím ještě snažíte. Nemyslím to zle, ale párkrát se to už stalo :) Máme radost, že sdílíme radost s ostatními kamarádkami, ikdyž jen virtuálně :)

Samozřejmě nám to nevadí. Je důležité mít i zprávy od těch, kterým se zadarilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.3.16 15:54
@Derra píše:
Holky, jak poznám anovulák na testech? Že se prostě ta druhá čárka neudělá? Začínám šílet… dnes 15.DC a furt nic :mrgreen: Vím že do 20.dc je to snad normální že ještě může dorazit ale i tak se začínám obávat… Dnes možná o chlup výraznější, ale pořád jen nitky na testech, takže negativní… a to testuji už 2 značkami (dnes jsem vyzkoušela klasicky Dr. max a pak jiný z jiné lékárny) :think:

Já měla před dvěma měsíci prokázáno ovu až 22DC, cyklus teda byl 35 dní…tak zatím nezoufej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
18.3.16 16:20

@Balantes ach jo jednou kratky pak zase dlouhy cyklus… kdy me se to ustali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.3.16 18:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
18.3.16 18:21

@HoliBa tak tomuhle ja neverim a ani v prvnim těhotenství to u me nevychazelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
19.3.16 12:28

Tak u mě zase nic, začínám špinit, jsem ztracený případ :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
19.3.16 12:36

@Petra Vlad to me mrzi ale neztracej nadeji. Nadeje umira posledni, musis verit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
19.3.16 12:40

@Petra Vlad Ach jo :( Takže zase další cyklus nic… ale jak píše leniiisek5 neztrácej naději, je nás tu víc takových… já věřím, že tu za 14 dní budu taky bulet, že MS dorazila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí