Snažení jaro 2016

1291
11.3.16 21:51

Snažení jaro 2016

Jarňáčci :) Pojďte si povídat a ulehčit plné hlavě s někým, kdo to chápe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
621
11.3.16 21:52

@MamaJani Ahojky, my plánujeme od května :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
11.3.16 21:55

@xLucikx Ahoj :) tak to už je taky pořádný kus cesty. My se snaíme od dubna, kdež v listopadu jsem otěhotněla a v prosinci to skončilo spontánním potratem. Ale jede se dál a zatím se teda furt nedaří. Dnes jsem 36dc, test bílý a ms nikde..Tak se v tom vyznej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.3.16 21:59

@MamaJani aaa, špatně si mě pochopila, pouze je to zatím v plánu od letošního jara, že se teprve budeme snažit ;) to ty máš teda za sebou dlouhou cestu…klobouk dolů…strašně držím palce…hrozně mě mrzí vždycky, když někde vidím, jak někdo jde na potrat a proti tomu ty, které tak moc se snaží a chtějí ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
11.3.16 22:08

@xLucikx Už to vidím :) :) asi budu muset opravdu na oční :D Tak to budu moct držet palce a budu se těšit jak budeš psát podrobnosti :)
No, jak se říká, každá bolest tě posilní :) Už máme doma dvouletou princeznu, tak to jde hned líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.3.16 22:11

@MamaJani to je svatá pravda ;) my máme chlapečka 16 měsíců ;) teď teprv začínám chápat, že dítě umí matku totálně vyčerpat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
11.3.16 22:23

@xLucikx A bude hůůř :) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.3.16 22:49

@MamaJani to stoprocentně :) když ono se blbě zvyká na vražedný tempo, když do teď to byla opravdu dovolená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
11.3.16 22:51

Ahoj holky, ráda se přidám. :mavam: Já mám prcka 14m a chceme tomu dát od příštího měsíce volný průběh, ale vůbec na to nespěchám. Na prvního jsme čekali 2,5roku, tak se bojím, aby to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.3.16 22:56

@Martina84 tak super ;) pořád se přeci říká, že u druhého to jde líp, když se první nedaří ;) u mě naopak hloda lehce červík, že když sem k synovi přišla tak hrozně náhodou, tak jestli to půjde taky hladce :) malej se nám „povedl“ přes antikoncepci a nebyla sem pár dní úplně nadšená, za což se teď teda stydím…hlavně to bylo po 2 měsících vztahu :zed: (ale jako známí sme byli asi 5 let)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
11.3.16 23:03

@xLucikx Jak si s námi život hraje co? :) Ale asi se Vám to plození zalíbilo, když plánujete druhé :) Já se tady teda veřejně přiznám, že už mám choutky na druhé asi 3 měsíce, rozum mi říká počkat. Prostě se těším, až budu zase těhotná (doufám, že budu) První je velký šídlo a je to s ním někdy náročný, ale asi mi to nestačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
11.3.16 23:09

Tělo má jít do hrobu zhuntovaný :lol: Jdu si lehnout, mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.3.16 23:09

@Martina84 mám to stejně :) rozum chce počkat, že pokud by to hned vyšlo, nechci rodit na Vánoce :D :D :D náš malej byl ideální miminko a do teď je to s ním poměrně v pohodě, i když už nespí 18h jako dřív, ale jen 16, což mi nějak chybí :D strašně se hlavně těším vůbec na to, až to zjistím, že sem těhotná - neznala sem, jaký to je, mít z testu radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.3.16 23:15
@MamaJani píše:
Jarňáčci :) Pojďte si povídat a ulehčit plné hlavě s někým, kdo to chápe :)

Ahoj holky :mavam: my máme za sebou první snažení (o první) a do ms daleko - týden 8o čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
11.3.16 23:24

@Martina84 Ahoj. Nás se malá povedla doslova po jednom výstřiku :D :D :D A to druhý mimi se nám nějak nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí