Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jarňáčci
Pojďte si povídat a ulehčit plné hlavě s někým, kdo to chápe ![]()
@xLucikx Ahoj
tak to už je taky pořádný kus cesty. My se snaíme od dubna, kdež v listopadu jsem otěhotněla a v prosinci to skončilo spontánním potratem. Ale jede se dál a zatím se teda furt nedaří. Dnes jsem 36dc, test bílý a ms nikde..Tak se v tom vyznej ![]()
@MamaJani aaa, špatně si mě pochopila, pouze je to zatím v plánu od letošního jara, že se teprve budeme snažit
to ty máš teda za sebou dlouhou cestu…klobouk dolů…strašně držím palce…hrozně mě mrzí vždycky, když někde vidím, jak někdo jde na potrat a proti tomu ty, které tak moc se snaží a chtějí ho…
@xLucikx Už to vidím
asi budu muset opravdu na oční
Tak to budu moct držet palce a budu se těšit jak budeš psát podrobnosti ![]()
No, jak se říká, každá bolest tě posilní
Už máme doma dvouletou princeznu, tak to jde hned líp ![]()
@MamaJani to je svatá pravda
my máme chlapečka 16 měsíců
teď teprv začínám chápat, že dítě umí matku totálně vyčerpat ![]()
@MamaJani to stoprocentně
když ono se blbě zvyká na vražedný tempo, když do teď to byla opravdu dovolená ![]()
Ahoj holky, ráda se přidám.
Já mám prcka 14m a chceme tomu dát od příštího měsíce volný průběh, ale vůbec na to nespěchám. Na prvního jsme čekali 2,5roku, tak se bojím, aby to šlo
@Martina84 tak super
pořád se přeci říká, že u druhého to jde líp, když se první nedaří
u mě naopak hloda lehce červík, že když sem k synovi přišla tak hrozně náhodou, tak jestli to půjde taky hladce
malej se nám „povedl“ přes antikoncepci a nebyla sem pár dní úplně nadšená, za což se teď teda stydím…hlavně to bylo po 2 měsících vztahu
(ale jako známí sme byli asi 5 let)…
@xLucikx Jak si s námi život hraje co?
Ale asi se Vám to plození zalíbilo, když plánujete druhé
Já se tady teda veřejně přiznám, že už mám choutky na druhé asi 3 měsíce, rozum mi říká počkat. Prostě se těším, až budu zase těhotná (doufám, že budu) První je velký šídlo a je to s ním někdy náročný, ale asi mi to nestačí ![]()
@Martina84 mám to stejně
rozum chce počkat, že pokud by to hned vyšlo, nechci rodit na Vánoce
náš malej byl ideální miminko a do teď je to s ním poměrně v pohodě, i když už nespí 18h jako dřív, ale jen 16, což mi nějak chybí
strašně se hlavně těším vůbec na to, až to zjistím, že sem těhotná - neznala sem, jaký to je, mít z testu radost…
@MamaJani píše:
JarňáčciPojďte si povídat a ulehčit plné hlavě s někým, kdo to chápe
Ahoj holky
my máme za sebou první snažení (o první) a do ms daleko - týden
čekání
@Martina84 Ahoj. Nás se malá povedla doslova po jednom výstřiku
A to druhý mimi se nám nějak nedaří…