Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xLucikx jedina nevyhoda je ze ty ovu testy jsou docela drahy ![]()
@Petra Vlad píše:
Jsem tu děvčatatedy holky nejme už tady nějak dlouho
@Derra @MamaJani to už musí klapnout a dopadnout
No mi povídej ikdyž ja s malou 4 měsíční přestávkou
ted už mi jede 3.cyklus od revize kez by to vyslo tenhle měsíc ale bůhví kdy budu mít ovulku kvůli te cyste jestli vubec
musim se na to zeptat doktorky jenze ona je takova neprijemna v tomhle že se bojim že mi stejně nic neřekne se slovy „ted to nereste“ jako vždy… no kazdopadne to vidim až na dítko v r. 2017 ![]()
Moje holky těhulky z předešlé diskuze, jen sem choďte. Ráda se dozvím, že se Vám má fajn, taky jste tak jednou začínaly
@Petra Vlad @Derra zlatíčka my to nevzdáme ![]()
A moc se těším na nové snažilky
My tse tich miminek dočkáme!! ![]()
@Petra Vlad tatar byl výbornej
přežrali jsme se jako kdyby už jsme niky neměli jíst
Já si zatím na domácí netroufám, takže kupujeme od řezníka a ten ho dělá suprovej
Musím se nabažit, v těhotenství si tataráček nalajznu ![]()
@Derra Já jsem si po tý revizi taky vydupala jít hned ten den domů. PSychikou jsem to nedávala. Tak snad pro tebe bude mít dr v úterý dobré zprávy ![]()
@xLucikx Ovu testy nejsou zas tak špatné. Je to orientační, ale aspoň víš že je třeba se hned začít snažit. Na holčičku držím palce ![]()
@MamaJani zkusíme a uvidíme
já vždycky chtěla kluka a mám ho, ale říkala sem si, že by bylo fajn, aby chlapi doma neměli přesilu
![]()
@xLucikx tak to máš luxusního spáče. Náš malej spí 1 hodinu přes den a v noci těch 12h. Ovulační testy vyzkoušej, dřív jsem je taky používala. Já teda od porodu na sobě ovulaci poznám bezpečně až je to nepříjemný ![]()
@Martina84 já sem za to taky šťastná, ale mám takový zlý tušení, že mi to druhý vrátí i s úroky ![]()
Joo to mám přesně taky a taky po porodu, dřív sem ani netušila, že to může takhle bolet. Kolikrát chodím v předklonu
ale tak aspoň víme, že nějakou máme, že? ![]()
@MamaJani jj ta psychika se lip zvlada doma… ja tam mela furt myslenky na ten potrat to byla hruza
doma ve svym je to lepsi a mozna my i prijde ze uz to krvaceni preslo
bych byla moc happy… a kdyby mi doktorka potvrdila ze to nema na cyklus vliv tak sup hlidat ovulku
![]()
@xLucikx no rika se ze kdyz je jedno hodne tak druhe to vyda za oba
ja jsem toho s mym brachou prilladem, na nej museli chodit koukat jestli vubec zije a u me nemohli ani rozsvitit abych nezacala rvat ![]()
@xLucikx Jéé, tak my to teď máme opačně
Máme holku a chtěli bychom kluka ![]()
Jinak s tím „děláním holek“ u nás ta teorie neklapla
. My se teda nesnažili cíleně o určité pohlaví, ale styk byl pár dní před ovulací a máme kluka. A klidně bych brala druhýho
Jsou to mazlové a raubíři v jednom
Ahoj holky. Stalo se vám, že jste nevěděli na čem jste.. Testy nevycházely ale měla jste pocit, že jste v jiném stavu? Je tady hrozně moc diskuzi, tak píšu sem, snad vám to nevadí. Budu ráda za každou odpověď
![]()
@Sab123 píše:
Ahoj holky. Stalo se vám, že jste nevěděli na čem jste.. Testy nevycházely ale měla jste pocit, že jste v jiném stavu? Je tady hrozně moc diskuzi, tak píšu sem, snad vám to nevadí. Budu ráda za každou odpověď![]()
Ano. Citila jsem, ze je neco jinak taky cca 6-7 dni po ovulaci. Mela jsem citlivy podbrisek a porad jsem behala curat
. A pak jsem si udělala den pred MS testik a byl tam dusik ![]()
Krásné dopoledne snažilky. ![]()
Jsem tu nová a rovnou bych se chtěla na něco zeptat.
S přítelem se snažíme o miminko od Nového roku. Hlídala jsem si ovulaci a tak podobně.
Již pátý den nedorazila menstruace, mám hrozné křeče v podbříšku, návaly horka, pálení žáhy - nic příjemného.
Předevčírem jsem si dělala dva TT a včera ráno jeden TT. Předevčírem ráno, tam byla nepatrná čárka (duch), večer už to bylo silnější, a včera ráno zase nepatrná čárka (duch). Tak nevím zda se radovat, či ne. K doktorovi si myslím, že je ještě brzo jít. Co si myslíte vy?
Děkuji za odpověď!
![]()