Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3281
12.3.16 17:32

@xLucikx jedina nevyhoda je ze ty ovu testy jsou docela drahy :(

@Petra Vlad píše:
Jsem tu děvčata ;-) tedy holky nejme už tady nějak dlouho :-( @Derra @MamaJani to už musí klapnout a dopadnout :srdce:

No mi povídej ikdyž ja s malou 4 měsíční přestávkou :( ted už mi jede 3.cyklus od revize kez by to vyslo tenhle měsíc ale bůhví kdy budu mít ovulku kvůli te cyste jestli vubec :( musim se na to zeptat doktorky jenze ona je takova neprijemna v tomhle že se bojim že mi stejně nic neřekne se slovy „ted to nereste“ jako vždy… no kazdopadne to vidim až na dítko v r. 2017 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
12.3.16 21:36

Moje holky těhulky z předešlé diskuze, jen sem choďte. Ráda se dozvím, že se Vám má fajn, taky jste tak jednou začínaly :) @Petra Vlad @Derra zlatíčka my to nevzdáme :)
A moc se těším na nové snažilky :) My tse tich miminek dočkáme!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
12.3.16 21:38

@Petra Vlad tatar byl výbornej :D přežrali jsme se jako kdyby už jsme niky neměli jíst :D Já si zatím na domácí netroufám, takže kupujeme od řezníka a ten ho dělá suprovej :) Musím se nabažit, v těhotenství si tataráček nalajznu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
12.3.16 21:39

@Derra Já jsem si po tý revizi taky vydupala jít hned ten den domů. PSychikou jsem to nedávala. Tak snad pro tebe bude mít dr v úterý dobré zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
12.3.16 21:40

@xLucikx Ovu testy nejsou zas tak špatné. Je to orientační, ale aspoň víš že je třeba se hned začít snažit. Na holčičku držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.3.16 22:13

@MamaJani zkusíme a uvidíme ;) já vždycky chtěla kluka a mám ho, ale říkala sem si, že by bylo fajn, aby chlapi doma neměli přesilu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
12.3.16 22:15

@xLucikx tak to máš luxusního spáče. Náš malej spí 1 hodinu přes den a v noci těch 12h. Ovulační testy vyzkoušej, dřív jsem je taky používala. Já teda od porodu na sobě ovulaci poznám bezpečně až je to nepříjemný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.3.16 22:20

@Martina84 já sem za to taky šťastná, ale mám takový zlý tušení, že mi to druhý vrátí i s úroky :D
Joo to mám přesně taky a taky po porodu, dřív sem ani netušila, že to může takhle bolet. Kolikrát chodím v předklonu :D ale tak aspoň víme, že nějakou máme, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
12.3.16 22:34

@MamaJani jj ta psychika se lip zvlada doma… ja tam mela furt myslenky na ten potrat to byla hruza :( doma ve svym je to lepsi a mozna my i prijde ze uz to krvaceni preslo :dance: bych byla moc happy… a kdyby mi doktorka potvrdila ze to nema na cyklus vliv tak sup hlidat ovulku :D :andel:

@xLucikx no rika se ze kdyz je jedno hodne tak druhe to vyda za oba :mrgreen: ja jsem toho s mym brachou prilladem, na nej museli chodit koukat jestli vubec zije a u me nemohli ani rozsvitit abych nezacala rvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
12.3.16 22:56

@xLucikx Jéé, tak my to teď máme opačně :D Máme holku a chtěli bychom kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
12.3.16 22:56

@Derra To musíš být úplně vyfluslá co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
12.3.16 23:04

Jinak s tím „děláním holek“ u nás ta teorie neklapla :D. My se teda nesnažili cíleně o určité pohlaví, ale styk byl pár dní před ovulací a máme kluka. A klidně bych brala druhýho :srdce: Jsou to mazlové a raubíři v jednom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.3.16 23:41

7 dní před MS ale pocit těhotenství

Ahoj holky. Stalo se vám, že jste nevěděli na čem jste.. Testy nevycházely ale měla jste pocit, že jste v jiném stavu? Je tady hrozně moc diskuzi, tak píšu sem, snad vám to nevadí. Budu ráda za každou odpověď :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
13.3.16 10:06
@Sab123 píše:
Ahoj holky. Stalo se vám, že jste nevěděli na čem jste.. Testy nevycházely ale měla jste pocit, že jste v jiném stavu? Je tady hrozně moc diskuzi, tak píšu sem, snad vám to nevadí. Budu ráda za každou odpověď :P :mavam:

Ano. Citila jsem, ze je neco jinak taky cca 6-7 dni po ovulaci. Mela jsem citlivy podbrisek a porad jsem behala curat :). A pak jsem si udělala den pred MS testik a byl tam dusik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
13.3.16 10:15

3krát duch TT

Krásné dopoledne snažilky. ;)
Jsem tu nová a rovnou bych se chtěla na něco zeptat.
S přítelem se snažíme o miminko od Nového roku. Hlídala jsem si ovulaci a tak podobně.
Již pátý den nedorazila menstruace, mám hrozné křeče v podbříšku, návaly horka, pálení žáhy - nic příjemného.
Předevčírem jsem si dělala dva TT a včera ráno jeden TT. Předevčírem ráno, tam byla nepatrná čárka (duch), večer už to bylo silnější, a včera ráno zase nepatrná čárka (duch). Tak nevím zda se radovat, či ne. K doktorovi si myslím, že je ještě brzo jít. Co si myslíte vy? :) Děkuji za odpověď! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí