Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda koukám, jak tu šílíte s ovutestama a někdo hned první měsíc. To z vás musí mít chlapy radost
![]()
@Klairs třeba budeš mít druhého spáče
a nebo taky ne
. Vždycky, když jsem padala na hubu, přečetla jsem si na emiminu, jak to mají jinde a uklidnila se, že je to vlastně normální a mohlo by být ještě hůř. Ale jako dává mi zabrat o tom žádná
Holky drzim vam vsem palecky
…uz se chci s vami radovat nad pozitivnimi testy a pak nad potvrzujicimi ultrazvuky
![]()
@MsTýnka jaaa musím ještě chviličku vydržet na testicek
doufám ze se budeme radovat vsechnyy ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala. Snažíme se od lonskeho kvetna. Do září zcela bez ovulace, v září první a hned to vyšlo, ale v 11t jsem potratila
teď cykly 33-35, ovu probíhá, ale nedaří se. Čtu si tu už dlouho různé diskuse a mam potřebu sdílet
dnes jsem 2DC. Přeji všem brzy // a hlavně ať je vše v pořádku. Radši si počkám, ale už nechci nikdy zažít to co na podzim ![]()
@Balantes Ahoj, já jse mtaky o druhé těhotenství přišla, ale v 7 tt. Také dlouhé cykly, nedaří se, takže tě naprosto chápu. Jen se k nám přidej, nějkdy to zabírá ![]()
Vítám nově příchozí
a moc Vám přeji ať tady nejste tak dlouho, jako pár z nás co to tady prožíváme už pár měsíců. Taky už máme jednu berušku a ta byla na jeden nástřel a teď už 11m nic a to jsme podle prozatimních výsledků z gennetu v pořádku. Tak tfuj tfuj tfuj holky ať jsme brzy těhu.
@Martina84 píše:
Já teda koukám, jak tu šílíte s ovutestama a někdo hned první měsíc. To z vás musí mít chlapy radost
Tak to me nabada i sám manzel ať testuji ovu
o mimčo se už snažíme podruhé (poprve v 15tt Downuv syndrom) takže chcem aby se povedlo co nejdřív
a jsem rada že je na stejne vlně ![]()
@MamaJani píše:
@Petra Vlad tak ať se do utz trefíte ve správný časO tom jaru a létu mi povídej, u nás zas sníh a to už začínáme se zahrádkou, tak co šlo, jsem před sněhem ukryla
už mě takový aprílový počasí neba.. taky jsem si užila Vánoce a do hubnutí se mi chce jako koze petrželi
Jinak 1.dubna, hezky na apríla, aby toho nrbylo málo, dělám závěrečky v autoškole
Zlatíčko, tenhle měsíc to taky bylo podchycené, folikul prasknul cca 10 hodin po sexu a určitě z toho zase nic nebude ![]()
@Petra Vlad taky chodíme do Gennetu, spermiogram prý luxusní
já jdu v patek na 4d ultrazvuk, pry zkontroluji jestli nejsou foliky prázdné. Draha polovička se hned po ovu ptá, jestli se cítím tehotne ![]()
@Balantes píše:
@Petra Vlad taky chodíme do Gennetu, spermiogram prý luxusníjá jdu v patek na 4d ultrazvuk, pry zkontroluji jestli nejsou foliky prázdné. Draha polovička se hned po ovu ptá, jestli se cítím tehotne
A jak dlouho se snažíte? O tom že by mohly být foliky prázdné jsem nikdy neslyšela
ty nemáš ovulaci???
@MsTýnka Ahoj, to až já budu těhulka, tak ty už budeš netěhotná a s miminkem u sebe ![]()