Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Vlad píše:
@leniiisek5
No jelikož jak jsem pochopila jsi 3 den po MS tak těhulka s největší pravděpodobností nejsi, může to být cokoliv a taky nic, hodně dělá psychika, já měla některé měsíce takové těhu příznaky div jsem další den nerodila a stejně nicto mi ti tady ještě poviprávíme viďte holky
@Derra @Dr.Hell @MamaJani
Nevim jestli mam byt poctena nebo zacinam byt zoufala
sice se ted zaciname snazit prvni cyklus ale uz tu litam na diskuzich tak dlouho az je to smutny ![]()
@MamaJani píše:
Ani o všech nevím. Třeba zoe a cvrboušek jsem už neviděla..Ale zajímalo by mě jk je na tom, @Gabik77. A y ji vpořádku? Už žádné výlety do nemocnice?
Tojo taky by me zajimalo jak na tom holčiny jsou ![]()
@MamaJani píše:
Ani o všech nevím. Třeba zoe a cvrboušek jsem už neviděla..Ale zajímalo by mě jk je na tom, @Gabik77. A y ji vpořádku? Už žádné výlety do nemocnice?
Jooo, je to dost holek co nás díky bohu opustlo, no ne
??? Snad se mají dobře a je u nich všechno v pořádku ![]()
@Derra @Petra Vlad Také doufám..@bedruška1 se zadařilo
nedávno ![]()
Holcinky ahoj ![]()
Ano, nam se zadarilo -nechtene
.fakt jsem v prosinci sekla s celym snazenim a v lednu si naplanovala mnoho veci na cely rok.taky jsme meli zrovna sex jen 2×
(promarodeny a prohadany mesic
).no a v unoru mi spadla celist ![]()
Tento tyden mi dr potvrdil srdecni akci, dnes jsem 9+0. Snad to bude vse dobre. Vsechny me plany sly do kytek, ale co uz
ted se tesim.
Jinak Gabi je semnou ve skupince tehuli asi o dva nebo tri tydny napred ![]()
Drzim Vam moc pesti!!!at mate taky brzy sve vytouzene //.
Casto na Vas myslim, byla to bezva skupinka ![]()
@MamaJani píše:
O nich take nic nevim. Ztratily se holky
.
Ja jsem v pohode. Jak presel prvni trimestr, tak se s tim moje telo smirilo a prestalo blbnout. Miminko je zdrave (mam za sebou 2. screening) a vazi uz 500g. Je to natuty chlapecek. Uz mam i pupik, ale dlouho nebyl. Najednou vyskocil
. Chodim do prace a uzivam si to. Druhy trimestr je moc fajn. Strasne rychle to utika. Koncim 23tt.
@bedruška1 Tak uzasna zprava, ze je mimisek v poradku a srdicko bije ![]()
@MsTýnka píše:
O nich take nic nevim. Ztratily se holky.
Ja jsem v pohode. Jak presel prvni trimestr, tak se s tim moje telo smirilo a prestalo blbnout. Miminko je zdrave (mam za sebou 2. screening) a vazi uz 500g. Je to natuty chlapecek. Uz mam i pupik, ale dlouho nebyl. Najednou vyskocil. Chodim do prace a uzivam si to. Druhy trimestr je moc fajn. Strasne rychle to utika. Koncim 23tt.
Ahój všem já jsem dnes 23+0.Druhý screening ok byl v pondělí, holčička 481g. BŘICho óbr, zadek a vše také
![]()
@Frída34 Tak to jste vetsi nez my a to mi doktorka rikala, ze je lehce nadprumer
. My meli 446g
Budete mit kus zensky ![]()
@bedruška1 tak uz jsi tu informci konecne vstrebala jo
tak se koukej hezky tesit je to darecek ![]()
@Frída34 @MsTýnka holly jak ja vam zavidim
ale preji at mate vse bez problemu uz zadna z nas snazilek si nezaslouzi projit temi hruznymi casy… at je mimco klidne vetsi ale at je zdrave preji ![]()
@Derra Je to radost
. A neboj, i vam se zadari, jen co se cysta uklidni, tak to bude natosup
.
@MsTýnka ja tak nejak doufam ze by to slo i pres cystu
hlidam ovulku cekam az kazdym dnem mi rekne test sup na to
ale dnes jsen 15.dc a do vcera furt nic
minuly cyklus byl pozitivni uz 9.dc pro zmenu
mam to hezky na preskacku anad nebudu mit anovulak ![]()
@Petra Vlad @MamaJani díky moc za reakci, už jsem se začala bát, že je větší pravděpodobnost ZT, než donošeného miminka… ![]()
Ahojte holky
tak jakpak se máte? Pročítala jsem diskuzi a moc mě mrzí, že to některým nevyšlo a některým se stále nedaří, držím vám palce, ať se brzy poštěstí ![]()
Nám se teda zadařilo v únoru, zrovna, když jsme se moc nesnažili
Ve středu jsem byla na první kontrole, jsem asi 6+6, viděla jsem i srdíčko jak bije ![]()
ale zlaté první těhotenství, to jsem ani nevěděla, že jsem v tom, teď je mi pořád na zvracení a jsem šíleně unavená, ráno nejsem schopná ani vstát z postele a ten můj malý dvouletý neřád si prostě usmyslel, že bude vstávat dřív než obvykle, takže doufám, že je to jenom nějaké chvilkové pomatení smyslů
Jinak další novinkou je, že se budu letos vdávat ![]()