Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3281
17.3.16 21:35
@Petra Vlad píše:
@leniiisek5
No jelikož jak jsem pochopila jsi 3 den po MS tak těhulka s největší pravděpodobností nejsi, může to být cokoliv a taky nic, hodně dělá psychika, já měla některé měsíce takové těhu příznaky div jsem další den nerodila a stejně nic ;-) to mi ti tady ještě poviprávíme viďte holky ;-) @Derra @Dr.Hell @MamaJani

Nevim jestli mam byt poctena nebo zacinam byt zoufala :mrgreen: sice se ted zaciname snazit prvni cyklus ale uz tu litam na diskuzich tak dlouho az je to smutny :mrgreen:

@MamaJani píše:
Ani o všech nevím. Třeba zoe a cvrboušek jsem už neviděla..Ale zajímalo by mě jk je na tom, @Gabik77. A y ji vpořádku? Už žádné výlety do nemocnice?

Tojo taky by me zajimalo jak na tom holčiny jsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
17.3.16 21:40
@MamaJani píše:
Ani o všech nevím. Třeba zoe a cvrboušek jsem už neviděla..Ale zajímalo by mě jk je na tom, @Gabik77. A y ji vpořádku? Už žádné výlety do nemocnice?

Jooo, je to dost holek co nás díky bohu opustlo, no ne :potlesk:??? Snad se mají dobře a je u nich všechno v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
17.3.16 21:41

@Derra @Petra Vlad Také doufám..@bedruška1 se zadařilo :) nedávno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
17.3.16 22:00

Holcinky ahoj :kytka:
Ano, nam se zadarilo -nechtene :oops:.fakt jsem v prosinci sekla s celym snazenim a v lednu si naplanovala mnoho veci na cely rok.taky jsme meli zrovna sex jen 2× :roll: (promarodeny a prohadany mesic :zed: ).no a v unoru mi spadla celist 8o
Tento tyden mi dr potvrdil srdecni akci, dnes jsem 9+0. Snad to bude vse dobre. Vsechny me plany sly do kytek, ale co uz :lol: ted se tesim.
Jinak Gabi je semnou ve skupince tehuli asi o dva nebo tri tydny napred ;)
Drzim Vam moc pesti!!!at mate taky brzy sve vytouzene //.
Casto na Vas myslim, byla to bezva skupinka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
17.3.16 22:07
@MamaJani píše:

O nich take nic nevim. Ztratily se holky :(.
Ja jsem v pohode. Jak presel prvni trimestr, tak se s tim moje telo smirilo a prestalo blbnout. Miminko je zdrave (mam za sebou 2. screening) a vazi uz 500g. Je to natuty chlapecek. Uz mam i pupik, ale dlouho nebyl. Najednou vyskocil :). Chodim do prace a uzivam si to. Druhy trimestr je moc fajn. Strasne rychle to utika. Koncim 23tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
17.3.16 22:11

@bedruška1 Tak uzasna zprava, ze je mimisek v poradku a srdicko bije :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.16 07:10
@MsTýnka píše:
O nich take nic nevim. Ztratily se holky :(.
Ja jsem v pohode. Jak presel prvni trimestr, tak se s tim moje telo smirilo a prestalo blbnout. Miminko je zdrave (mam za sebou 2. screening) a vazi uz 500g. Je to natuty chlapecek. Uz mam i pupik, ale dlouho nebyl. Najednou vyskocil :). Chodim do prace a uzivam si to. Druhy trimestr je moc fajn. Strasne rychle to utika. Koncim 23tt.

Ahój všem já jsem dnes 23+0.Druhý screening ok byl v pondělí, holčička 481g. BŘICho óbr, zadek a vše také 8o 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.16 07:12

Oprava jsem 22+1 tedy 23tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
18.3.16 07:53

@Frída34 Tak to jste vetsi nez my a to mi doktorka rikala, ze je lehce nadprumer :lol:. My meli 446g :) Budete mit kus zensky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
18.3.16 08:01

@bedruška1 tak uz jsi tu informci konecne vstrebala jo :mrgreen: tak se koukej hezky tesit je to darecek :*

@Frída34 @MsTýnka holly jak ja vam zavidim :) ale preji at mate vse bez problemu uz zadna z nas snazilek si nezaslouzi projit temi hruznymi casy… at je mimco klidne vetsi ale at je zdrave preji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
18.3.16 08:14

@Derra Je to radost :). A neboj, i vam se zadari, jen co se cysta uklidni, tak to bude natosup :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.16 08:18

@MsTýnka ahojky tak to budeme mít hrošici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
18.3.16 08:30

@MsTýnka ja tak nejak doufam ze by to slo i pres cystu :mrgreen: hlidam ovulku cekam az kazdym dnem mi rekne test sup na to :mrgreen: ale dnes jsen 15.dc a do vcera furt nic :think: minuly cyklus byl pozitivni uz 9.dc pro zmenu :zed: mam to hezky na preskacku anad nebudu mit anovulak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.3.16 09:02

@Petra Vlad @MamaJani díky moc za reakci, už jsem se začala bát, že je větší pravděpodobnost ZT, než donošeného miminka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
18.3.16 09:13

Ahojte holky :mavam: tak jakpak se máte? Pročítala jsem diskuzi a moc mě mrzí, že to některým nevyšlo a některým se stále nedaří, držím vám palce, ať se brzy poštěstí :kytka:
Nám se teda zadařilo v únoru, zrovna, když jsme se moc nesnažili :D Ve středu jsem byla na první kontrole, jsem asi 6+6, viděla jsem i srdíčko jak bije :srdce:
ale zlaté první těhotenství, to jsem ani nevěděla, že jsem v tom, teď je mi pořád na zvracení a jsem šíleně unavená, ráno nejsem schopná ani vstát z postele a ten můj malý dvouletý neřád si prostě usmyslel, že bude vstávat dřív než obvykle, takže doufám, že je to jenom nějaké chvilkové pomatení smyslů :dance: Jinak další novinkou je, že se budu letos vdávat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí