Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barbuu Gratuluji
![]()
@Luciiiš83 Tak to přeji ať se zadaří už brzy.
Já byla také na laparoskopii a pak za pár měsíců se zadařilo.
Jinak už máme 8 měsíčního rošťáka.
![]()
@mimi2017 Děkuji už aby se tak stalo
jsou to pěkné vyhlídky ![]()
@mimi2017 píše:
Tak co holky jaké jsou novinky?
U mě nového nic. Navštívili jsme Car tento měsíc by mělo být IUI. Jenže jsem na antibiotikach nějak se nedaří.
Co tvůj brouček už začíná pochodovat kolem nábytku?
@Luciiiš83 Ano už začíná.
Už ho nebaví sedět ani lézt a na všechno se snaží „šplhat“ a kam došmátrá to táhne na zem směrem k sobě. Takže musím dávat pozor aby na stole nic nezůstalo.
Jinak už začíná mít období že všechno sám.
Jinak má nervíčky. ![]()
Takže budete muset čekat na leden?
@leniiisek5 Jůůůůů tak to gratuluji
To jsi to vzala nějak rychle.
Kolik je prvnímu tvému zlatíčku? A jak to dáváš? A co porod byl lepší a rychlejší?
@mimi2017 dneska jdu k lékaři… Tak se budeme domlouvat a uvidíme podle ovulace..
Tak máte teď o zábavu postaráno ![]()
@mimi2017 malymu bude na silvestra rok. Zacatek byl teda hodne narocny sice jsem tolik nezvracela jako s prvnim ale bolel me porad zaludek. Ted mam po svatcich 2 screening. Prvbi porod byl sileny tak doufam ze ten druby uz bude lepsi
Holky jak se máte? Co vaši prcci? Nám bude 5 měsíců a Tomík je úžasný a hodný.
@Luciiiš83
Ahoj, u nás to tenkrát dopadlo špatně. Ale po dlouhé době jsme se take dočkali
dnes mám TP, zatím se nic neděje. Čekáme chlapečka ![]()
Zdravím
. Náš prcek oslavil 2 roky, v den jeho narozenin jsem opět potratila. Další měsíc se nepovedlo, tak je nám to už trochu líto a začíná to být trochu stres. Tak doufám, že se na nás brzy štěstí zase usměje. S Vojtíkem jsme si hrábli na samé dno - 47 hod. porod, 5 měsíců pláče, spaní po pár minutách a jen v něčem, co jede, exémy, rozežraná střeva, později zpožděný PM vývoj, chodit začal 14 dní před 2. narozeninami. Nicméně teď je to úžasné dítě, začal chodit a hned dohnal vrstevníky, hodně se rozmluvil, bylo vidět, že mozek čeká na signál, že chodíme (souvisí to spolu). Takže teď máme obrovský rozpuk dovedností. Spí už také mnohem lépe. Přes den tedy jen se mnou, nebo venku v kočárku (nemáme výtah), ale je to šílená úleva, na začátku jsem chodila 70 km týdně, aby spal
. A už jen tím, že se snažíme o druhé, je vidět, že jsme na leccos zapomněli
.
@Balantes krásná novinka moc blahopřeji
![]()
Tak cooo nezapomeň se ozvat ![]()
@Mari.G teda né každý to má jednoduché
…
Teď už bude jen lépe držím vám palečky.
U nás taky nekonečný porod. Ve 2 měsících nás operovali Tomášek měl triselnou kylu. Pak byl nemocný a co jsme se uzdravili dostal v lednu zenet ledviny takk opět v nemocnici.
Dneska měl 38 zase ta rýma.
Holky držte se a pak přidejte i fotečky dětiček. ![]()
@Luciiiš83 Tedy, taky jste si zobli. My spíš u toho donášení a porodu. Ale zase jsme se zatím, díky bohu, vyhnuli hospitalizacím. Držím pěsti!!! ![]()