Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak u me kontrola po sesti nedeli dopadla nasledovne. Doktor chtel udelat ster na cytologii jenze zjistil ze pri porodu ve me v porodnici necgali tampo. Takze tampon ve me „hnil“ skoro 7 tydnu. Takze mam rozsahly zanet i na cipku. A red zvazuji podani stiznosti rovnou na lejarskou komoru, rediteli nemocnice a primari
@leniiisek5 to si děláš srandu ![]()
Přeji hlavně ať si v pořádku.
@leniiisek5 To je šílenost
A ty jsi měla nějaké problémy?
Nebo jsi o něm nevěděla? Kamarádka zase má příhodu. Když se jí narodila dcera a bere se krev miminkům jak je patička, tak jí tam nechali jehlu. ![]()
Jo jinak kočky už jsem maminka mám syna Matýska 50 cm a 3000g.
![]()
No ja prave vubec nenela tuseni a ani mi to nerekli ze mi ho tam nechali. A problemy jsem nemela zadny az na to ze 7 tydnu po porodu jsem jeste spinila tak jsem se na to ptala dr a on ze se teda na me podiva a prave zjistil ze mi tam nechali ten tampon
Ahoj holky děkujeme
@nirei porod no nic moc
@leniiisek5 to je šílené
![]()
@mimi2017: jaj, tak to mě mrzí; ale nejdůležitější je, že jste to oba zvládli a jste v pořádku ![]()
@mimi2017: To je nejdůležitější, hlavně že všechno dobře dopadlo! Na ostatní se zapomene ![]()
@mimi2017: Ahoj, já si nemůžu na nic stěžovat, začínám teda to těhotenství občas cítit, sem tam nějaká menší bolest apod., ale jinak nic
. Akorát malá se teď docela málo hýbala, tak jsem z toho byla dost nesvá, navíc doktorka mě stále chce vidět jen po 4 týdnech, monitor nemá, takže na první se dostanu nejdřív někdy na konci 38 tt. Uvažuju, že k ní skočím dřív, zítra začínám 36 tt a teď ke konci jsem prostě už nervóznější, jestli je všechno v pořádku.
A co ty? Jak bojuješ? ![]()