Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1317
30.11.16 09:26

@mimi2017 Ale pocitej, ze je treba si to domluvit dopredu aby mel fotograf volno… U nas se rezervuji terminy dost dopredu :) Hele treba muj manzel se taky moc nerad foti a nakonec si to hrozne uzil :) kolik jsi vlastne tt :oops:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
30.11.16 12:30

@Eliizabetha No, víceméně vše máme, jen postýlku atd. nemáme složenou, máme byt o 32 metrech, takže pak už se tu nehneme. Ale jinak peru a žehlím atd., aby to v nejhorším mohl přítel sám jen poskládat a nemusel dumat nad tím, co vše jsem udělala a co ne. Navíc jsem od července doma, tak by mě hanba fackovala, aby to pak vše dělal on…chybí mi už spíš drobnosti k porodu, na mimčo vanička atd. (ale už mám naplánované jakou a odkud, jen tam zajet). A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
30.11.16 23:38

@Eliizabetha No uvidím zda se objednám. :mrgreen: Jsem 27.tt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
30.11.16 23:47

@Mari.G Mne chybi koupit matracka do kolibky, nebesa. Postylku slozime az pozdeji a vyprane mam jen neco, nechtela jsem to delat moc brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
2.12.16 13:46

Holky tak podle ff byla ovu až teď, ale nejde mi do hlavy ten ovu test pozitivní :nevim: Kdy byla přesně asi nezjistím. Kámoška mě dneska hecla abych zkusila test, a tady je, na ovu vidím ducha zřetelně, ale na tt nevím, co myslíte Vy? Dneska mě bolí břicho opravdu hodně, jak před ms, ale teplota dnes 37,1

Jinak jsem koukala. že máme nové těhulky, tak moc gratuluji :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
10.12.16 17:48

Ahoj holky, ti co si pamatuji vi..V zari jsem prodelala ZT v 10tt. Ted jsem naspoupila do prace a koukejte co jsem nasla..snad ted to bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.12.16 19:07

@Codisek to je nadhera :potlesk: určitě to bude v pohode ;) ja dnes 12dpo, příznaky vubec zadne, ms prijde ve stredu :( no jedeme dal…tak se opatruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
10.12.16 19:47

@Codisek no tedý, gratulace, držím pěstičky, aby bylo všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
11.12.16 04:42

@Codisek Tak to je paráda. :dance: Moc gratuluji :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.12.16 11:13

@Codisek :palec: :potlesk: taky moc gratuluji a ať je vše v pořádku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.12.16 11:16

@Petra Vlad Ahoj Peti, jak se ti daří? :hug: V kolikátém jsi týdnu? Já 27.týden a malí budou asi boxeři nebo fotbalisti :D Mám mírnou cukrovku, tak držím dietu a aspoň už tak nepřibírám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
11.12.16 13:01

@kanka80 ahojky, jedu 35 TT a doufám, že malá vydrží ještě v břiše, ale podle toho co předvádí uvnitř, nevím :nevim: nevím, je to šílený, vrtí se vlastně skoro furt a je docela ostrá, to od Terezky neznám, sem tam se taky vrtěla, ale tohle je fakt masakr :mrgreen:, ale doufám, že si užiju vánoce ještě 2v1, ne že bych se na Barborku netěšila, to ne, ale přeci jen bych si to ještě ráda užila v klídku :palec:
U tebe slabá cukrovka, to je napytel, hele já jí sice nemám a stejně nemůžu jíst vůbec nic :? je mi ze všeho šoufl a těžko, naposledy můžu jíst tak ve čtyři, jinak nespím celou noc, jak mě tlačí žaludek a jde stejně všechno ven a pálí mě žáha jako čert, no prostě tohle druhé těhu mi dává fakt zabrat. Zítra mám kontrolu u mojí gyndařky po 5 týdnech, tak jsem na to zvědavá jak malá přibrala a tak. Jinak Terezka už chodí 3 neděle do školky a zvládla to úplně parádnicky, je to šikulka, vůbec to neřeší a i se dost těší, tak jsem ráda, že budu mít na Barborku víc času a Terezce to nebude líto, že už jí nevěnuji tolik pozornosti. strašně moc to letí viď, u Vás to bude asi mazec co :potlesk: dvě míma najednou, ale co dali to jiní dáš to i ty :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.12.16 14:46

@Petra Vlad Máš kontrolu až po 5ti týdnech? Nejsou to velké rozestupy? Já chodila dříve po čtyřech a teď půjdu po třech (ale doktorka mně chce zkontrolovat, malej je už hodně dole, otočenej hlavičkou a začíná se mi zkracovat čípek). I když nevím co by chtěla, však už jsem ve 33. týdnu, tak už by se tělo mělo začít připravovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
11.12.16 14:56

@Eliizabetha měla sem mít kontrolu před 14 dny, ale měla plno a volno jen odpoledne a to se mi vůbec nehodilo, tak mi říká, no vy jste bezproblémová, tak to necháme až za dalších pár 14 dní :(, taky mě to překvapilo, ale malá se vrtí furt, tak vím, že je OK a takové ty povídačky máte čípek takovej a makovej stejně o ničem nevypovídají :mrgreen:, ale už se těším až jí prďolku uvidím a hlavně jí změří a zváží, když jsem chodila s prvním mimčem tak mi doktorka v poradně říká" no vy ještě rodit rozhodně nebude čípek zavřený na 7 západů a ejhle večer mi prdla voda a v 5,18 byla malá venku, tak pak babo raď, prostě až se jim bude chtít ven, tak to bude. Pokud člověk nemá krvácení nebo nějaké velké problémy, tak je to asi jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.12.16 15:00

@Petra Vlad Je pravda, že když člověk cítí krásně pohyby tak je v pohodě a ani ho nenapadá, že by bylo něco v nepořádku (když je relativně bezproblémový). Ale na kontroly se vždycky moc těším a mám pocit, že mi díky nim i těhu rychleji utíká :)
To je dobrý :mrgreen: a rodila jsi naposled přesně v termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí