Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1323
3.2.17 08:04

@mimi2017: Asi jsem přehlídla příspěvek, o těch 30 tisících za kočárek to bylo na mě? Ten Britax mě stál necelých 9 (sice jen sporťák, ale s ani s hlubokou korbičkou by se to určitě zdaleka k 30 tisícům nevyšplhalo), navíc do 31.1 na něj byla i akce, takže se dal koupit tuším za 7000, to jsem ale nevěděla, řekla mi to až kamarádka :( No a Bébécar mám za hubičku i s autosedačkou, ale jak jsem psala, je ojetý. / Ty jo CS 8, to budeš co nevidět rodit předpokládám :) Svým způsobem ti závidím, už bych taky chtěla malou vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
3.2.17 08:05

@mimi2017 hih ja byla plzenska do cervna. Od cervence jsem chebska. Ted do plzne jedu 16.2 kvuli doktorum a za rodinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
3.2.17 08:08

@nirei Já byla v Malvíku a tam Bébécar vyšel na 30 000 kč jen hluboký. :zed: A to tam byla ještě sleva, že to je model 2016 a vystavený kus. :zed:
Já CS moc nevěřím už od začátku prosince mám vyšší a porod nikde,¨. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
3.2.17 08:09

@leniiisek5 A co tě nalákalo do Chebu? :hug: Jinak mám tam tetu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
3.2.17 08:11

@mimi2017 pritel tady bydli na baracku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
3.2.17 08:16

@leniiisek5 Tak hlavně ať se Vám tam líbí a jste spokojený. ;) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1323
3.2.17 08:28

@mimi2017: Aha, já se v tom zatím ještě moc neorientuju, do porodu si to ale určitě „načtu“ :lol: Akorát vím, že čím vyšší CS, tím blíže k porodu, těch 8 už mi přišlo hrozně moc :) // Ty jo fakt 30.000? :-O Já jsem myslela, že tak 13 14 tisíc (které bych za to stejně nedala). Přitom ten kočár má dost nevýhod, u mě to byla spíš iracionální láska ke vzhledu, než že by mi vyhovoval v různých parametrech :-O No my ho máme za 4000 i s autosedačkou 8) Je teda po třech dětech, ale ježděný jen jako hluboký, tj. necelé 2 roky. Říkali jsme si, že na hlubokém ušetříme a investujeme raději do sportovního. Já stejně nebudu mít s čím srovnávat :) A co jste nakonec koupili? My jsme chtěli velkou korbičku a mým požadavkům na 80 cm vevnitř vyhovoval jen Dorjan (nakonec máme 75 :) ), ale kamarádka mě varovala před kombinacemi, že mají pofidérní těžiště a můžou se převažovat. Navíc měl divné upínání, tak se mi do něj moc nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
3.2.17 08:32

@nirei No mělo by to tak být. Aspoň jak všude píšou. Ale asi na mě to neplatí. :mrgreen: No tady jsem myslela, že je cca na 16 tisíc. Ale pak pan prodavač mě uvedl na pravou míru. :mrgreen: Že mají jinou cenu podvozku a korby. 8o To jsem koukala jak blázen. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
3.2.17 08:40

@nirei Původně jsem chtěla také koupit použitý Bébécar, ale pak jsem se bála. :roll: Co jsem našla byl víc jak 200 km. A když jsem ho nemohla vidět na živo. Tak nevím co bych měla čekat. :,( Mohl také dorazit poštou špinavý, zakouřený nebo od zvířat chlupatý kočárek. :,( A na jedné fotce jsem při zvětšení našla, že foto bylo pořízeno v roce 2O11. :zed: :zed: :zed: A v inzerátu bylo napsáno. Kočárek těsně po záruce bla, bla… :zed: Takže nakonec jsem šla do nového. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1323
3.2.17 08:47

@mimi2017: Tak to jsi udělala dobře, to bych taky neriskovala, nestojí to za to. My jsme měli štěstí, nabízela ho paní přímo u nás ve městě. No ale je na něm samozřejmě poznat, že není nový, navíc i vzhledově bych si samozřejmě vybrala nějaký trochu jiný model, ale u mě to fakt hodně bylo i o té ceně, když za 4000 s autosedačkou to člověk prostě moc neřeší, byla jsem ráda, že už to mám z krku :) // To je ale teda mazec, že máš čípek zkrácený už od prosince a nic se neděje :) To tě teda mimčo napíná a testuje tvoji trpělivost :) Ale tak aspoň budeš rodit v termínu a všechno stihneš/stihla jsi dozařizovat. Rodit o dva, dva a půl měsíce dřív bych vážně nechtěla, musí to být šok, zvlášť, když to člověk nečeká a nemá problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
3.2.17 08:51

@nirei Já jsem ráda, že mám 36.tt za sebou a kdyby nastal porod, tak mimčo je považované za donošené. :dance: :hug: Jinak od rána mám břicho jako kámen. :,( ;) Hlavně, že jsi spokojená. :hug: :hug: :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1323
3.2.17 08:59

@mimi2017: Tak to budu držet palce, ať tě mimčo takhle fakt nenapíná a ať se to buď rozjede nebo přestane. Na druhou stranu tvrdnutí je asi OK, ne? Hlavně, že nejsou poslíčci (to je můj strach, že se už 14 dní před porodem kvůli poslíčkům nevyspím a rodit budu v noci :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
3.2.17 09:01

@nirei Neboj křeče v podbřišku jsou také. :palec: Ale dneska zatím jen to tvrdnutí. :roll: :zed: :zed: :zed: Půjdu na chvilku relaxovat :hug: :hug: :hug: Písnu pak :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
3.2.17 10:38

@leniiisek5 ahojky, hele a nechceš zkusit jiné UM??? Nás taky trápí prďany a bolení :-(, ale já kojím, malá se vždycky naloká vzduchu :-(, já týden dávám espumisan a vůbec nepomáhá :-(, včera sem začala dávat biogaiu a taky babycalm, ten pomohl první holce místo toho espumisanu, tak ho taky prubni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1323
3.2.17 11:20

@mimi2017: Jejda, to tě mimčo nešetří. Třeba to pak budeš mít vykompenzované rychlým porodem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí