Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimi2017 stehy uz mi vsechny vypadli, obcas mi to boli kdyz si sednu primo nato rozparany ale dobry. Hodne jsem ledocala to mohlo od tech otoku a modrin, hodne sprchovat q delat si obklady s rapiku. Bylo to peklo ale stalo to za to.
To věřím, když na tebe pak takhle kouká, že to za to stálo.
Moc krásný uzlíček.
A vlastně do jakého jsi šla kočárku? ![]()
@mimi2017 my mame trojkombinanci pres pritelovo sestru. Fialovo-modro-cerny
@leniiisek5 No jo Lenísek si dal záležet.
A maličký je princátko.
![]()
@mimi2017 princatko ktere podle doktorky prekrmuji. Ale preci ho nenevham brecet hlady ne. Takze porodni vaha byla 3790g pousteli na s 3460g pred 14 dny mel 3680g a vcera nak9nev 4350g. Jojo chlapecek nas uz se pekne pronese
@leniiisek5 Na doktorku se vyprdni.
Jednou jedou podle tabulky, takový a jednou podle takový.
Hlavně, že je maličký spokojený.
To je hlavní.
Prosím tě když jsi byla na konci těhotenctví měla jsi pohyby často během dne?
![]()
@mimi2017 jojo to me kopal kazdou chvilku a citil jsem jak se tam rozvaluje. V jakem tydnu jsi?
@leniiisek5: ahojky, moc gratuluju k chlapečkovi. Já jsem sem moc nepřispívala, ale poctivě jsem vše četla, byla tu taková fajn atmosféra a pomáhalo mi to a nakonec se i nám podařilo v létě otěhotnět. Mohla bych se zeptat, jestli jsi cvičila s Aniballem? Dost mě totiž zaskočilo, že nešlo právě to tlačení, to jsem nikdy od nikoho neslyšela. Ale hlavní je, že všechno dobře dopadlo, zbytek nehraje roli ![]()
@leniiisek5 Už skoro 36.tt
Ale právě pohyby moc nemám.
@nirei Ahoj
tebe si tedy nepamatuji, ale to nevadí. Také jsem jsem chodila, ale pak hodně holek otěhotnělo a udělali si soukromou skupinu.
A v jakém jsi tt.? ![]()
@mimi2017: Ahoj. Jsem 30 tt
Ty už to máš tedy za pár
Jestli tě to uklidní, tak já malou cítím jen v klidu, když si lehnu. A kdybych se měla řídit radou doktorky, že mám pozorovat, jestli se malá ozývá jako obvykle, tak bych asi byla furt na pohotovosti, páč ji třeba týden dva cítím hodně a pak zas skoro vůbec
I když je fakt, že v poslední době je to lepší, teď ji minimálně jednou denně nebo spíš víckrát cítím, ale musím si fakt až na výjimky lehnout
Jinak pokud si někdy fakt nejsi jistá, zkus delší dobu zhluboka dýchat do břicha nebo přes sluchátka pustit (normálně hlasitě) hudbu, nebo samozřejmě káva, sladké, teplá sprcha. Ale já mám teda zkušenost, že když se malá fakt nechce ozývat, tak se víceméně neozve. Potvůrka, tak malá, a už si dělá, co chce ![]()
@nirei s anibalem jsem necvicila. Malej nesel vytlacit protoze ja mam uzkou panev a maly mel velkou hlavicku tak z toho duvodu ![]()