Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
17.3.16 08:48

@Balantes u nás se taky nedaří, loni na 24.12. jsme přišly o druhé… A od te doby se nedaří…všude těhule a my nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.3.16 08:58

@Petra Vlad nojo, mohou být prázdné bez vajíčka, ale to ti gynekolog normálním uz nezjistí…leda v reprodukčním centru. Já mám asi ten problém, protože dle BT a OT ovu mám…ale proste to nejde…snažíme se skoro 2 roky. První bylo v pohodě… Dr řekl, že mám ovulaci a to bylo 19 dc, a ten měsíc jsem otěhotněla. Pak přesně rok na to…po několikaměsíčním užívání clostilbegytu. Teď jsem brala dvojitou dávku 5-9 dc - sama jsem si to naordinovala, měla jsem ještě 2krabicky…16 a dnes 19 dc děsný křeče do podbřišku. Do ovulace jsem si dělala smookie z grepu 5 dni po sobě a teď zase z ananasu. Treba to konečně vyjde…
Přeji všem snazilkam brzy // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.3.16 09:14
@Dr.Hell píše:
@Petra Vlad nojo, mohou být prázdné bez vajíčka, ale to ti gynekolog normálním uz nezjistí…leda v reprodukčním centru. Já mám asi ten problém, protože dle BT a OT ovu mám…ale proste to nejde…snažíme se skoro 2 roky. První bylo v pohodě… Dr řekl, že mám ovulaci a to bylo 19 dc, a ten měsíc jsem otěhotněla. Pak přesně rok na to…po několikaměsíčním užívání clostilbegytu. Teď jsem brala dvojitou dávku 5-9 dc - sama jsem si to naordinovala, měla jsem ještě 2krabicky…16 a dnes 19 dc děsný křeče do podbřišku. Do ovulace jsem si dělala smookie z grepu 5 dni po sobě a teď zase z ananasu. Treba to konečně vyjde…
Přeji všem snazilkam brzy // :)

Ahoj, grep a ananas má mít na otěhotnění vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281

@Dr.Hell tyjo naordinovat si sama dvojtou davku ty si strelec :mrgreen: ale tak pevne doufam že to pomohlo a budes se moci radovat z // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472

@Dr.Hell já brala clostik s minulým partnerem 5×, loni jsem ho měla 4×, dr v Gennetu mi řekla, že už ho nemůžu. Předtím jsem ovu neměla, od potratu je pravidelně a dost bolestivá. Naposledy to bylo 18dc. Jsem na ten patek zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.3.16 10:36

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? minulý týden jsem vysadila po 9 letech HA, dnes 2DC, ale tento cyklus se chceme na doporučení doktora po vysazení ještě chránit, takže snažení až od dalšího cyklu. rozhodli jsem se pro dítě už na přelomu roku a občas mám pocit, že to vůbec neutíká, už se chci také snažit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.3.16 10:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
17.3.16 11:23

@Gabcca za mne ta ochrana je zbytecna… me se podarilo otehotnet hned prvni cyklus po vysazeni po 8,5 letech a tehotenstvi bylo prosperující a bez problemu :) ale pokud i tak chcete pockat tak preju at to vydrzite… my nevydrzeli :mrgreen: jinak vitej u nas a tady najdes skvele baby jen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
17.3.16 11:33

Dobré ránko snažilky tak jak se dneska máme? a něco nového? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
17.3.16 11:37

Vítám nově příchozí a hlavně naší,,staronovou,, Dr.Hell… Pořád nic, zlato? Takže v tom jedeme společně :) spojíme síly a všechny otěhotníme, ok? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
17.3.16 11:38

@MamaJani no jak já bych ráada ale jaksi to nějak nejde. a to už piju i ten kontryhelový čaj. S přítelem už jsme začali řešit nové bydlení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.3.16 11:47

@MamaJani díky za krásné přivítání :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.3.16 11:54

@Dr.Hell četla jsem zajímavé teda :potlesk: tak ja zatím pijí jen kontryhel, užívám koren z maca a listovku:) tak snad se zadari:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
17.3.16 12:12

Ahoj holky přidávám se mezi Vás snažení jarňátek 2016 :D

Od října nastartování a stimulace hormonu do ledna neměla jsem MS. Od té doby se snažíme, ale nejpravděpodobnější je to až nyní od února. Užívala jsem kontryhel 3 měs. ale to mi posunulo cyklus. Půl roku užívám listovku a měsíc užívám Sarapis Soju má skvělé reference k otěhotnění tak uvidíme. Před ovu piju a jim grepy a po ovu ananas.

Držím palečky a přeji všem brzy // čárečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
17.3.16 12:18

Tyjo si tu pripadam jak cizi :mrgreen: ja beru jen listovku a obcas piju kontryhel ale jinak vubec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí