Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
15.3.16 20:36

@Achetka Ahoj, sice neúspěch, ale zase máš před sebou dny snažení :) k těm ovu testům mi to příjde zbytečné kupovat tak drahé. Chce to prostě vychytat správnou dobu testování. Můj názor :) Držím pace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
15.3.16 20:41

@MamaJani Eeh vůbec, jen že mám nízkou sliznici, tak snad doroste rychle, ovu testíky zatím ukazují furt to samé tak jsem zvědavá kdy vyskočí čárka…

Ale moji doktorku už moc neřeším… Za měsíc už přecházím k nové naprosto úžasné doktorce, a u ní se nebojím že by mi v případě těhu vynadala, ba naopak by se mi snažila pomoci aby se udržilo případné těhu (zrovna mě i přijímala v nemocnici, je to fakt zlatíčko co vše vysvětlí a nic nezanedbá). Tahle moje nynější by byla snad i ráda kdybych pak potratila aby mohla říct „já vám to říkala“ :pocitac: Ale bylo by fajn kdyby se teď zadařilo… ačkoliv jsem nechtěla vánoční dítko, teď bych to brala jako nejkrásnější dárek k vánocům :srdce:

Je zajímavé jak se člověk po jedné ztrátě otočí v názorech… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
15.3.16 20:43

@Achetka Ahoj vítám tě tu mezi námi :mavam: Kolik těch testíků objednáváš že stojí 600 8o Myslím že na kvalitu testů nemá vliv jejich cena… já jsem nejvíc spokojená s dr. maxem a poměrově počet kusů v balení a ceny je i nejideálnější

Ale tak 1.dc tak začneme na novo neboj… víš kdy míváš ovulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
15.3.16 21:40

@Derra Tyhle momenty ti názor na život změní :) Tak jako každá změna v životě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
15.3.16 22:30

@MamaJani To teda, člověk přehodnotí své názory i život :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.3.16 07:16

Koupila jsem si Clearblue ovulační digitální test 10ks. Měla jsem dr. maxe 2× a nepovedlo se.. cyklus mám každý měsíc jiný, 31, 30, 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.3.16 07:34

@Derra tak vzhuru dělat mímíska :)

@MamaJani jiné bohužel neměli a do dr.maxe jsem se nedostala
@Achetka my jsme začali 4 měsíc po samovolném potratu tak teď se snad zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.3.16 08:01
@leniiisek5 píše:
@Derra tak vzhuru dělat mímíska :)@MamaJani jiné bohužel neměli a do dr.maxe jsem se nedostala
@Achetka my jsme začali 4 měsíc po samovolném potratu tak teď se snad zadaří ;)

Hodně štěstí:-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
16.3.16 08:07

@MamaJani ahoj zlatí, já čekám na MS má přijít v pondělí, pak zavolat doktorce na folikulometrii a budu tam chodit každý den dokud mi nepíchne pregnyl a pak už nás čeká asi UIU, tak uvidíme ;-). Hele už to ani moc neprožívám víc pro to udělst nemůžem ;-), tak uvidíme. Teď se těším na jaro a léto na chatě a hlavně potřebuju zhubnout, posledních pár měsíců jsem strašne přibrala :-( 6kg za 5m a to vůbec nejím víc, tak se pokusím ještě něco zhubnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.3.16 08:09

@Petra Vlad co já bych dala za to abych mohla přibrat. ale po operaci ve 2014 jsem měla 45kg pak se to trošku zvedlo na 48 a teď po pár měsíců nervů spojené s tím potratem a rodičem se 32letech rozvadí tak mám 47kg podotýkám že oblečená i s botama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.3.16 08:10

@Achetka no hlavně aby byl doma ten hlavní aktér (přítel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
16.3.16 10:08
@leniiisek5 píše:
@Petra Vlad co já bych dala za to abych mohla přibrat. ale po operaci ve 2014 jsem měla 45kg pak se to trošku zvedlo na 48 a teď po pár měsíců nervů spojené s tím potratem a rodičem se 32letech rozvadí tak mám 47kg podotýkám že oblečená i s botama :(

Tak to jsme na tom podobne :mrgreen: ja pred tehu mela 44, ted jsem aspon nabrala na 48 kg a zustala na nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
16.3.16 16:56

No děvčata vaši váhu bych opravdu nechtěla :-), ale já měla už docela dost i bez toho nabírání, takže teď chca nechca musím zhubnout, ale bude to těžké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
16.3.16 17:01

@Petra Vlad No nechtěj, já s tím mám víc problémů než užitku :mrgreen: Teď mi v nemocnici dávali injekci do zadku a dělaj si ze mě tak akorát srandu, že to nemá kam píchnout, že žádný zadek nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
16.3.16 17:16

Ach jo to je nedočkavost… ovu zatím nikde (testy už 4 dny ukazují to samé, mini čárku což je negativní) a manžel je doma jen zítra a pak 3 dny v čudu, by nic nebylo :( To vypadá že to zase nevyjde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí