Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak mám nakoupené ovu testy. Sakra vždyt v listopadu to klaplo hned na poprvé boužel se špatným koncem. a ted 3 měsíce nic. nevzdám to dokud neuivím //. Musím být přeci zdravá když se nám to povedlo už jednou ne…
@leniiisek5 jsem na tom podobne neboj dockame se
ja si delala nadeji minuly mesic a ona se z toho vyklubala cysta
takze me to pekne rozhodilo
uz se nemuzu dockat az mi da doktorka zas zelenou ![]()
@MamaJani spis pekne nakrknuta ze mam dalsi cyklus utrum ![]()
@Sab123 ahoj… kdyz se nam to podarilo poprve uz jsem proste tusila ze je neco jinak uz od sameho zacatku… tak nejak vnitrne jsem to citila a mela pravdu ![]()
@Derra u nás se z toho vyklubal samovolný potrat 5.12.2015. Příšerné období, pořád jsem jen brečela a přítel byl daleko…naštěstí ted už je lepší situace ale pro změnu se nedaří mimísek
@leniiisek5 v kolikatem tydnu jsi byla? Ja si prosla porodem v 15tt s tim ze jsem ho drzela i v ruce hrozna zkusenost
ted to budou 2 mesice za tyden ale uz jedu 3.cyklus… kdyz uz si clovek mysli ze to mam za sebou tak jsem v nemocnici zase s cystou a furt se bojim aby se nezvetsovala a nemusela jsem na laparoskopii
snad odejde sama jen ted se bojime mit s manzelem i sex abych nezacala krvacet tak mame pauzu nez nam da doktorka zelenou
uz se chceme snazit ach jo ![]()
@Derra to je hrozný. To mě moc mrzí čím si procházíte. Nu já byla podle MS 6+1 ale na UTZ celý týden nebylo nic vidět a HCG bylo 137 postupně mi každý dnem klesalo až jsem začala v sobotu mít bolesti zad a v podbřišku stejně jako má přijít MS. Takže jsme radši jeli do nemocnice doktorka mě vyšetřila a verdikt zněl samovolný potrat. Počkali jsme než HCG klesne na 0 a na kontrole doktorka řekla že po dalším cyklu se můžeme začít snažit znovu
@Morgy2465 Ahoj, zkus testovat za dva dny, jestli test bude sílit. K dr zatím cenu chodit opravdu nemá, na utz by nic neviděl, takže pokud test bude sílit, zavolej na gyndu a oni si tě objednají podle ms. Obvykle v 5-6tt. Držím palce ![]()
@leniiisek5 Ahoj mě potkalo to samé, co tebe. V listopadu jsem otěhotněla a 2.12. revize pro SP s masivním krvácením. A od tý doby se to nějak nedaří..
@leniiisek5 tak aspon ze to bylo takhle v zacatku ze si s tim poradila sama priroda ikdyz i tak je to hrozne
my to museli ukoncit sami a horsi rozhodnuti jsme nikdy neudelali… rekli nam 2 mesice pauzu coz uz mame za sebou ikdyz jsme se snazili ale nevyslo to jaksi… tak doufam ze dlouho cekat nebudeme ![]()
@Derra tak budu držet všechny palečky co mám. Nu zaplať pán bůh jsem z toho neměla žádné zdravotní komplikace a prostě to tak nějak odešlo samo. Tenhle cyklus zkusím ovu test tak jsem na to zvědavá
My snazime skoro rok a ted nas cekaji 3 IUI a pak kdyz tak IVF, to IUI nam dalo nadeji, tak uvidime. Nevite kolik se pohybuje IVF, nevim co vsem k cene pocitat podle toho ceniku co maji CARy? Jinak chodime do Motola na genetice hruza ale CAR super. Jinak nam vsem drzim palecky.
@MamaaJani my od listopadu a klaplo to hned na poprvé ale od té doby nic