Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mám pocit že během následujících 3 dní budu mít pozitivní ovu testík i přes tu šílenou cystu
Dnes jsem 11.dc a na testíku mám stejnou čárku jako mívám tak 2-3 dny před pozitivním testem
čárka mi vždy vystřelí z ničeho nic ze dne na den… Středa/čtvrtek je doma manžel, tak by bylo perfektní kdyby to zrovna takhle vyšlo ![]()
@Derra To je skvělá zpráva
Tak Ať se hezky ovulka připrauvje ![]()
@MamaJani no pokud mi zitra nerekne doktorka nejakou hruznou zpravu tak snad to uz pojistime… uz jsme 3 tydny nemeli sex a desne mi to chybi
takze 2 mouchy jednou ranou ![]()
Dobre rano holky tak 4DC a vcera jsem si delala ovulacni test. A tohle je vysledek co myslote vy? Snad je to dobre videt
Dohledala jsem ty homeopatika, je to Pulsatilla 9Ch 1× denně 5granulí, celý cyklus. Ale brala jsem protože jsem myslela že nedojde MS ![]()
@leniiisek5 No pozitivní ještě není ale brzo bude… ty už sis dělala někdy ovu testíky? já mám třeba takovouhle čárku asi 2-3 dny předtím, než mi čárka zpozitivní (pak vystřelí z hodiny na hodinu), ale někdo má třeba takovou čárku celý měsíc… Minulý měsíc jsem měla pozitivní test už 9dc ![]()
Každopádně testuj každý den dál, abys věděla
Ale koukám že máš jedny z těch dražších testíků, doporučuji dr.max ty proužky obyčejné, jinak to leze hrozně do peněz tyhle tyčinky ![]()
@Derra Dobré ránko, testovala jsem poprvé. Když už začínáme 4 měsíc snaženíčka o mimíska
Koupila jsem si 5ks za 175,– z Benu lékarny jiné bohužel neměli a DM drogerii mají 1ks okolo 100,–. Spíš mě překvapilo že 4DC a už to vyšlo takhle tak to jsem ani nečekala. Ale pro jistotu jsme si to včera večer krásně pojistili ![]()
@leniiisek5 No tak hlídej, ale pozitivní ještě zatím není a divila bych se, kdyby byla ovulka už takhle brzy (před 7.dc, to bys byla rarita) takže určitě testuj dál dokud nebudou obě čárky stejně silné
Třeba bude za chvilku ale třeba taky až kolem toho 15dc
Jo a ty dr.max proužky máš v balení 7 kusů a stojí asi 90 Kč a jsou nejvíc vychvalovaný, tak doporučuji ty
Ono když máš pak testovat třeba 14 dní za sebou tak to dost leze do peněz ![]()
@Derra nu budu testovat zase dnes než pojedu do práce. Včera jsem testovala ve 12 tak to prubnu dnes taky a uvidíme. a až dojdou z ty benu lékarny tak pošupajdim do dr.maxe. Co ty jak si dopadla u dr?
Tak kontrola za mnou… cysta se už nezvětšuje, je furt stejně velká, takže zatím žádná operace jupí
Dostala jsem jen prášky a ještě budu do konce týdne doma, v pátek opět na kontrolu… Tak pak mě už snad pustí do práce ![]()
Ale co se týče snažení jsem se radši ani neptala… ta moje zastává starou školu, by nejradši chtěla po tom potratu, abych na půl roku brala HA a měli jsme pauzu
Ale antikoncepci jsem ji už odmítla před dvěma měsíci. V tomhle její názor nesdílím teda… ale tak až to bude tak to bude ![]()
@leniiisek5 píše:
Dobre rano holky tak 4DC a vcera jsem si delala ovulacni test. A tohle je vysledek co myslote vy? Snad je to dobre videt
To je nic, je hrozně brzy 4DC, takhle to můžeš celou délku cyklu
, zkoušej každý den pokud začínáš s ovu testy ![]()
@leniiisek5 píše:
To je nic, je hrozně brzy 4DC, takhle to můžeš mít celou délku cyklu
, zkoušej každý den pokud začínáš s ovu testy ![]()
@leniiisek5 Jak psaly holky, už jen potvrdím do třetice, že je moc brzy
Jinak tyhle ovu testy, jsou teda pěkně mastný ![]()
@Derra tak sláva, že cysta nezlobí. Ale ta doktorka musí být terno
Ani o ovulce se nezmínila?
@Petra Vlad Jak si na tom teď ty, drahá? ![]()
Ahoj muzu se přidat, zkoušíme to již 5 měsíc a dnes jsem to dostala, zase nic, jsem tak nestastná, zkousěla jsem ovu testy Benu, Dr. max a ted jsem si objednala super drahy za 600, tak uvidíme.