Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3281
14.3.16 18:37

Holky, mám pocit že během následujících 3 dní budu mít pozitivní ovu testík i přes tu šílenou cystu :srdce: Dnes jsem 11.dc a na testíku mám stejnou čárku jako mívám tak 2-3 dny před pozitivním testem :dance:čárka mi vždy vystřelí z ničeho nic ze dne na den… Středa/čtvrtek je doma manžel, tak by bylo perfektní kdyby to zrovna takhle vyšlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
14.3.16 21:06

@Derra To je skvělá zpráva :) Tak Ať se hezky ovulka připrauvje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
14.3.16 21:19

@MamaJani no pokud mi zitra nerekne doktorka nejakou hruznou zpravu tak snad to uz pojistime… uz jsme 3 tydny nemeli sex a desne mi to chybi :mrgreen: takze 2 mouchy jednou ranou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
15.3.16 05:15

@Derra drzim vsechny palce acdejbpotom vedet jak to dopadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
15.3.16 07:52

Dobre rano holky tak 4DC a vcera jsem si delala ovulacni test. A tohle je vysledek co myslote vy? Snad je to dobre videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.3.16 08:12

Homeopatika

Dohledala jsem ty homeopatika, je to Pulsatilla 9Ch 1× denně 5granulí, celý cyklus. Ale brala jsem protože jsem myslela že nedojde MS :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
15.3.16 08:38

@leniiisek5 No pozitivní ještě není ale brzo bude… ty už sis dělala někdy ovu testíky? já mám třeba takovouhle čárku asi 2-3 dny předtím, než mi čárka zpozitivní (pak vystřelí z hodiny na hodinu), ale někdo má třeba takovou čárku celý měsíc… Minulý měsíc jsem měla pozitivní test už 9dc :)

Každopádně testuj každý den dál, abys věděla :) Ale koukám že máš jedny z těch dražších testíků, doporučuji dr.max ty proužky obyčejné, jinak to leze hrozně do peněz tyhle tyčinky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
15.3.16 08:46

@Derra Dobré ránko, testovala jsem poprvé. Když už začínáme 4 měsíc snaženíčka o mimíska :) Koupila jsem si 5ks za 175,– z Benu lékarny jiné bohužel neměli a DM drogerii mají 1ks okolo 100,–. Spíš mě překvapilo že 4DC a už to vyšlo takhle tak to jsem ani nečekala. Ale pro jistotu jsme si to včera večer krásně pojistili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
15.3.16 09:07

@leniiisek5 No tak hlídej, ale pozitivní ještě zatím není a divila bych se, kdyby byla ovulka už takhle brzy (před 7.dc, to bys byla rarita) takže určitě testuj dál dokud nebudou obě čárky stejně silné ;) Třeba bude za chvilku ale třeba taky až kolem toho 15dc

Jo a ty dr.max proužky máš v balení 7 kusů a stojí asi 90 Kč a jsou nejvíc vychvalovaný, tak doporučuji ty ;) Ono když máš pak testovat třeba 14 dní za sebou tak to dost leze do peněz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
15.3.16 09:21

@Derra nu budu testovat zase dnes než pojedu do práce. Včera jsem testovala ve 12 tak to prubnu dnes taky a uvidíme. a až dojdou z ty benu lékarny tak pošupajdim do dr.maxe. Co ty jak si dopadla u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
15.3.16 12:32

Tak kontrola za mnou… cysta se už nezvětšuje, je furt stejně velká, takže zatím žádná operace jupí :dance: Dostala jsem jen prášky a ještě budu do konce týdne doma, v pátek opět na kontrolu… Tak pak mě už snad pustí do práce :D

Ale co se týče snažení jsem se radši ani neptala… ta moje zastává starou školu, by nejradši chtěla po tom potratu, abych na půl roku brala HA a měli jsme pauzu :mrgreen: Ale antikoncepci jsem ji už odmítla před dvěma měsíci. V tomhle její názor nesdílím teda… ale tak až to bude tak to bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
15.3.16 16:47
@leniiisek5 píše:
Dobre rano holky tak 4DC a vcera jsem si delala ovulacni test. A tohle je vysledek co myslote vy? Snad je to dobre videt

To je nic, je hrozně brzy 4DC, takhle to můžeš celou délku cyklu ;-), zkoušej každý den pokud začínáš s ovu testy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
15.3.16 16:47
@leniiisek5 píše:
Dobre rano holky tak 4DC a vcera jsem si delala ovulacni test. A tohle je vysledek co myslote vy? Snad je to dobre videt

To je nic, je hrozně brzy 4DC, takhle to můžeš mít celou délku cyklu ;-), zkoušej každý den pokud začínáš s ovu testy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
15.3.16 20:26

@leniiisek5 Jak psaly holky, už jen potvrdím do třetice, že je moc brzy :) Jinak tyhle ovu testy, jsou teda pěkně mastný :think:

@Derra tak sláva, že cysta nezlobí. Ale ta doktorka musí být terno :D Ani o ovulce se nezmínila?

@Petra Vlad Jak si na tom teď ty, drahá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
15.3.16 20:26

Ahoj muzu se přidat, zkoušíme to již 5 měsíc a dnes jsem to dostala, zase nic, jsem tak nestastná, zkousěla jsem ovu testy Benu, Dr. max a ted jsem si objednala super drahy za 600, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí