Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3281
14.3.16 11:04

@leniiisek5 kontryhel se da pit kdykoliv… klidne od 10dc… po ovulce se ma ale vysadit az do MS. Jde pry o to ze ten kontryhel zase pry pomaha tomu potratu ze je vic deloha prokrvena nejak tak kdyby se vajicko uchytilo tak at ho tim zbytecne zasr nevypudis… a jak prijde MS muzes zase zacit pit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
14.3.16 11:07

@Derra to je hotová věda tyoooo…tak mi to vychází na příští týden ten ovutest. tak doufám že přítel bude doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
14.3.16 11:40

@leniiisek5 jo clovek se az nestaci divit co a jak je :mrgreen: taky jsem na vse koukala jako puk… to ja ani nevim jestli ovulku mit budu doufam ze jo… dneska chci opet testnout a zitra kontrola u gyndy tak snad uz bude zelenaaa :mrgreen: naposledy jsem krvacela v patek, vcera jen mini zaspineni jinak nic to vypada nadejne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
14.3.16 11:49

@Derra tak budu držet palce aby ovulka proběhla a snad zítra u doktorky dopadnete taky dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
14.3.16 12:09

Ahojky holky, můžu se přidat? Už jsme se snažili na podzim, ale pak jsme přerušili a jdeme do toho znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
14.3.16 12:19

@Sinquinita držím všechny palce ať brzo najdeš // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
14.3.16 12:28

Tak jsem to nevydržela a udělala si ovu test. přeci jen co kdyby náhodou. no a zatím nic takže ještě si oplodnění holt počkáme pár dnů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.3.16 12:42

Ahojte holky muzu se pridat? S manzelem se pokousime uz 9 mesic o miminko a zatim nic vcera jsem mela dostat MS, ale nedorazila mam vecnou chut na sex a zavrate..tt jsem si jeste nedelala myslite, ze by to mohlo neco znamenat? Za pripadne odpovedi budu rada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
14.3.16 12:48

@dend nadějej je vždycky :) a tt ti ukáže jestli jsi nebo nejsi těhotná už v den očekáváné MS ale někdy i déle. Udělej si tt tím nic nezkázíš a aspon budeš vědět na čem jsi :oops: držím palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.3.16 12:51

@leniiisek5…jj dekuji jak budu mit cestu do lekarny tak si ho koupim a testnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
14.3.16 12:57

@dend tak dej potom vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
14.3.16 12:59

@dend Ahoj pokud už meškáš, tak test by už mohl odhalit minimálně ducha :) pak šup sem s fotkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
14.3.16 13:35

@dend a po zmeskani muzes delat test i pres den takze sup sup a pak nam dej vedet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
14.3.16 13:44

Holky, děkuju :) uvidíme..na nic nespěcháme. Chci se zeptat, jestli jste v době snažení nějak upravily stravu případně přidaly nebo změnily pohyb… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
14.3.16 17:09

@Sinquinita ja vubec. To bych nedelala nic jiného… naopak cim vic se snazis tim se jakoby bloknes… doporucuje se na to pokud mozno myslet co nejmin a nestresovat se :D a cim delsi dobu se snazim tim vic zjistuji že je to opravdu pravda ;) takze ja jen sleduju ovulku pres testy, zobu listovku a piju kontryhel a u toho doufam i zustanu :)

Ja treba ani v těhu neresila co smim a co ne. Jedla a pila jsem co jsem chtěla i to co se rika ze by se nemělo a měla jsem ty 4 mesice naprosto bez problemu :) hlavni je aby byl clovek sam v pohode a bez stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí