Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@leniiisek5 kontryhel se da pit kdykoliv… klidne od 10dc… po ovulce se ma ale vysadit az do MS. Jde pry o to ze ten kontryhel zase pry pomaha tomu potratu ze je vic deloha prokrvena nejak tak kdyby se vajicko uchytilo tak at ho tim zbytecne zasr nevypudis… a jak prijde MS muzes zase zacit pit
@Derra to je hotová věda tyoooo…tak mi to vychází na příští týden ten ovutest. tak doufám že přítel bude doma ![]()
@leniiisek5 jo clovek se az nestaci divit co a jak je
taky jsem na vse koukala jako puk… to ja ani nevim jestli ovulku mit budu doufam ze jo… dneska chci opet testnout a zitra kontrola u gyndy tak snad uz bude zelenaaa
naposledy jsem krvacela v patek, vcera jen mini zaspineni jinak nic to vypada nadejne ![]()
@Derra tak budu držet palce aby ovulka proběhla a snad zítra u doktorky dopadnete taky dobře
Ahojky holky, můžu se přidat? Už jsme se snažili na podzim, ale pak jsme přerušili a jdeme do toho znova ![]()
Tak jsem to nevydržela a udělala si ovu test. přeci jen co kdyby náhodou. no a zatím nic takže ještě si oplodnění holt počkáme pár dnů ![]()
Ahojte holky muzu se pridat? S manzelem se pokousime uz 9 mesic o miminko a zatim nic vcera jsem mela dostat MS, ale nedorazila mam vecnou chut na sex a zavrate..tt jsem si jeste nedelala myslite, ze by to mohlo neco znamenat? Za pripadne odpovedi budu rada ![]()
@dend nadějej je vždycky
a tt ti ukáže jestli jsi nebo nejsi těhotná už v den očekáváné MS ale někdy i déle. Udělej si tt tím nic nezkázíš a aspon budeš vědět na čem jsi
držím palce ![]()
@leniiisek5…jj dekuji jak budu mit cestu do lekarny tak si ho koupim a testnu ![]()
@dend Ahoj pokud už meškáš, tak test by už mohl odhalit minimálně ducha
pak šup sem s fotkou ![]()
@dend a po zmeskani muzes delat test i pres den takze sup sup a pak nam dej vedet ![]()
Holky, děkuju
uvidíme..na nic nespěcháme. Chci se zeptat, jestli jste v době snažení nějak upravily stravu případně přidaly nebo změnily pohyb… ![]()
@Sinquinita ja vubec. To bych nedelala nic jiného… naopak cim vic se snazis tim se jakoby bloknes… doporucuje se na to pokud mozno myslet co nejmin a nestresovat se
a cim delsi dobu se snazim tim vic zjistuji že je to opravdu pravda
takze ja jen sleduju ovulku pres testy, zobu listovku a piju kontryhel a u toho doufam i zustanu ![]()
Ja treba ani v těhu neresila co smim a co ne. Jedla a pila jsem co jsem chtěla i to co se rika ze by se nemělo a měla jsem ty 4 mesice naprosto bez problemu
hlavni je aby byl clovek sam v pohode a bez stresu