Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
11.3.16 23:24

@smileee11 Ahoj, hezký :) to bude snad brzy první pozitvní testík :) držím palce :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.3.16 23:25

@smileee11 moc moc držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
11.3.16 23:27

@MamaJani Snad nevadi, ale dovolim si sledovat :-)…prece jen nektere Vas „znam“ jiz nejakou dobu a chtela bych pogratulovat, az se zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.3.16 23:31
@MsTýnka píše:
@MamaJani Snad nevadi, ale dovolim si sledovat :-)…prece jen nektere Vas „znam“ jiz nejakou dobu a chtela bych pogratulovat, az se zadari :)
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.3.16 07:49

Ahojky, taky se k Vam pridavam. Mam 3leteho syna a 2potraty za sebou za ktery mohla leidenska mutace, takze ted pujdeme do 3pokusz a doufam, ze uz se vse ohlida :-). At se vsem brzo zadari ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.3.16 07:55

Ahojky, taky bych se k vam pridala. Dobiram poslednich par tabletek antikoncepce a jdem pomalicku na to. Myslite, ze je dobre hned zobat nejake podpurne vitaminky? Nebo jak vlastne zacit? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.3.16 09:32

@MamaJani Ahojky :mavam: jasně, napíšu ať bloknou tu starou diskuzi ;) Stejně už tam bylo jen hromada těhotných :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.3.16 10:23

@MamaJani @xLucikx moc děkuji :hug:

nejhorší je čekání po ovu…nechci na to moc myslet, abych se neupínala, ale to se snadno řekne - všude těhu, některé kamarádky také, v tv to samé… :mrgreen: :mrgreen:

Zkusím poprvé 14DPO, třeba už bude aspoň dušík :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
12.3.16 11:07

Tak uz jsem tu holky taky :D

@MamaJani navazuji na tvuj prispevek z predchozi diskuze… jj uz jsem doma z nemocnice. Sla jsem domu druhy den na reverz jelikoz se mi tam nechtelo lezet jentak pro zabavu :mrgreen: sice jsem od te doby zakrvacela ale vzdy jen po celodennim pohybu. Kdyz lezim tak nic :nevim: tak doufam ze po kontrole v utery mi rekne ze uz je to lepsi a budeme se moci zacit snazit a kdy budu mit ovulku… ani nevim kolikaty jsem dc… asi 9.dc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.3.16 12:12

@halfinka88 Ahojky, taky nad tím přemýšlím :) myslím ale, že vitamíny sou fajn a určitě si mám v plánu koupit aspoň kyselinu listovou, klasické multivitaminy beru celkem běžně ;)

Jinak holky, jaký máte zkušenosti s ovu testy? Má smysl, jen tak zkusit, kdy cca ovu probíhá? Myslím si, že to na sobě poznám, ale tak abych věděla jestli to třeba není jinak. Nebo sem magor :oops: Chceme zkusit holčičku, tak bych to ráda naplánovala pár dní před ovulací a pokud by nic, tak se na to vykašlu a zkusíme přímo v den ovu…
Na to, jak sem děti nikdy moc nechtěla, tak se tak strašně těším, až to nastane, že mě to fakt překvapuje, kde se to ve mně vzalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
12.3.16 13:04

@xLucikx ja mam s ovu testama skvelou zkusenost. Vzdy mi ukazali presne ovulku a souhlasilo to i s hlenem a cipkem :D ale nekdo treba toho lh hormonu vylucuje do moci min a testy jim nikdy dve stejne carky neukazou ale to nezjistis jinak nez testovanim… ja nejvic doporucuji testy od dr.max ty jejich ;)

Ja treba pri ovu testuji i 2× denne protoze pozitivni testik mam doslova jen par hodin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.3.16 13:14

@Derra super, moc děkuju, tak to schválně zkusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
12.3.16 13:49

Jsem tu děvčata ;-) tedy holky nejme už tady nějak dlouho :-( @Derra @MamaJani to už musí klapnout a dopadnout :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
12.3.16 13:50
@MsTýnka píše:
@MamaJani Snad nevadi, ale dovolim si sledovat :-)…prece jen nektere Vas „znam“ jiz nejakou dobu a chtela bych pogratulovat, az se zadari :)

Klidně sleduj to je jasnačka, každá podpora dobrá  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
12.3.16 13:52

@MamaJani si mě včera s tím tatarem tak nalákala, že ho nemůžu vyhnat z hlavy a asi ho budu muset taky udělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí