Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smileee11 Ahoj, hezký
to bude snad brzy první pozitvní testík
držím palce ![]()
@MamaJani Snad nevadi, ale dovolim si sledovat
…prece jen nektere Vas „znam“ jiz nejakou dobu a chtela bych pogratulovat, az se zadari ![]()
@MsTýnka píše:
@MamaJani Snad nevadi, ale dovolim si sledovat…prece jen nektere Vas „znam“ jiz nejakou dobu a chtela bych pogratulovat, az se zadari
Ahojky, taky se k Vam pridavam. Mam 3leteho syna a 2potraty za sebou za ktery mohla leidenska mutace, takze ted pujdeme do 3pokusz a doufam, ze uz se vse ohlida
. At se vsem brzo zadari ![]()
Ahojky, taky bych se k vam pridala. Dobiram poslednich par tabletek antikoncepce a jdem pomalicku na to. Myslite, ze je dobre hned zobat nejake podpurne vitaminky? Nebo jak vlastne zacit? ![]()
@MamaJani Ahojky
jasně, napíšu ať bloknou tu starou diskuzi
Stejně už tam bylo jen hromada těhotných ![]()
nejhorší je čekání po ovu…nechci na to moc myslet, abych se neupínala, ale to se snadno řekne - všude těhu, některé kamarádky také, v tv to samé…
![]()
Zkusím poprvé 14DPO, třeba už bude aspoň dušík ![]()
Tak uz jsem tu holky taky ![]()
@MamaJani navazuji na tvuj prispevek z predchozi diskuze… jj uz jsem doma z nemocnice. Sla jsem domu druhy den na reverz jelikoz se mi tam nechtelo lezet jentak pro zabavu
sice jsem od te doby zakrvacela ale vzdy jen po celodennim pohybu. Kdyz lezim tak nic
tak doufam ze po kontrole v utery mi rekne ze uz je to lepsi a budeme se moci zacit snazit a kdy budu mit ovulku… ani nevim kolikaty jsem dc… asi 9.dc ![]()
@halfinka88 Ahojky, taky nad tím přemýšlím
myslím ale, že vitamíny sou fajn a určitě si mám v plánu koupit aspoň kyselinu listovou, klasické multivitaminy beru celkem běžně ![]()
Jinak holky, jaký máte zkušenosti s ovu testy? Má smysl, jen tak zkusit, kdy cca ovu probíhá? Myslím si, že to na sobě poznám, ale tak abych věděla jestli to třeba není jinak. Nebo sem magor
Chceme zkusit holčičku, tak bych to ráda naplánovala pár dní před ovulací a pokud by nic, tak se na to vykašlu a zkusíme přímo v den ovu…
Na to, jak sem děti nikdy moc nechtěla, tak se tak strašně těším, až to nastane, že mě to fakt překvapuje, kde se to ve mně vzalo ![]()
@xLucikx ja mam s ovu testama skvelou zkusenost. Vzdy mi ukazali presne ovulku a souhlasilo to i s hlenem a cipkem
ale nekdo treba toho lh hormonu vylucuje do moci min a testy jim nikdy dve stejne carky neukazou ale to nezjistis jinak nez testovanim… ja nejvic doporucuji testy od dr.max ty jejich ![]()
Ja treba pri ovu testuji i 2× denne protoze pozitivni testik mam doslova jen par hodin ![]()
Jsem tu děvčata
tedy holky nejme už tady nějak dlouho
@Derra @MamaJani to už musí klapnout a dopadnout ![]()
@MsTýnka píše:
@MamaJani Snad nevadi, ale dovolim si sledovat…prece jen nektere Vas „znam“ jiz nejakou dobu a chtela bych pogratulovat, az se zadari
Klidně sleduj to je jasnačka, každá podpora dobrá ![]()
@MamaJani si mě včera s tím tatarem tak nalákala, že ho nemůžu vyhnat z hlavy a asi ho budu muset taky udělat ![]()