Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MamaJani píše:
@Petra Vlad To ne! To je v rejži..Objímám na dálku a posílám mnoho sil na další měsíc. A pokud do toho UIU chcete jít, tak běžteProtože vím, jak taková situace je křehká i mezi partnery
Drž se
Jinak jak jste na tom se zápisem?
Děkuju za podporu zlatíčko
, no jo je to na nic, manžel to do teď moc neprožíval, ale po dnešku kdy jsem mu řekla že zade nic tak bylo vidět, že je zklamaný, protože tentokrát to bylo podle ultr fakt na hodiny a zase hovňajs
. Tu inseminaci určitě zkusíme, ale jestli půjdeme i do umělého to nevím
Školky hrůza, dala jsem 9 přihlášek a čekala dvě hodiny v každě školce než přijdu na řadu no děs, ještě že si vzal manža dovču a půlku oběhal on a půlku já a nejhorší na tom je, že mi jí stejně na 99,9% nevezmou ![]()
@Balantes taky do gennetu, tak třeba se tam někdy uvidíme
hele a kdy si byla na IUI??? To už tedy víš že to nevyšlo???
@Petra Vlad píše:
@Balantes taky do gennetu, tak třeba se tam někdy uvidímehele a kdy si byla na IUI??? To už tedy víš že to nevyšlo???
Byly jsme hned v lednu po první návštěvě. Je to rychlé
tak nějak jsem od začátku věděla že to nevyšlo.
@Petra Vlad je důležité, že máš podporu od manžela. Ten můj je také zlatíčko. Samozřejmě ho nejvíce baví výroba
jak máš dlouhý cyklus? A kdy ti chodí ovu?
@Petra Vlad To je na prd, to je výhoda maloměsta. Šli jsme v posledním termínu a byli jsme v pořadí 20. Ředitelka byla z malý nadšená, takže si myslím, že ve 2 a půl letech pomaže do školky
Dnes jsme měli maškarní, tak jsme se utancovsly k hlubokému spánku ![]()
@Petra Vlad fiha tolik skolek tak snad jedna musi přeci vyjit!
tady u nas na Kladne to taky neni o moc lepsi… spadame do spadove ale ta je strasna tak bych pak taky chtela dat dite jinam jenze vsude mraky deti a berou jen par ![]()
@MamaJani tak to by byl fofr takhle brzo do skolky ![]()
Jo a v noci proběhlo snažení v pravou chvili a ještě teď jak manzel odešel do práce lezim s polstarem pod zadkem, sem se od noci ani nepohnula aby jich zustalo co nejvic
takže jsem zvědavá jestli to klapne manzel byl nějaký romantik na to že ma 3 dny denni ![]()
@Balantes píše:
@Petra Vlad je důležité, že máš podporu od manžela. Ten můj je také zlatíčko. Samozřejmě ho nejvíce baví výrobajak máš dlouhý cyklus? A kdy ti chodí ovu?
Jojo, manžel je super, dnes jsem 1DC a cyklus 28 dní, ovu 13-16 den
tenhle měsíc to v gennetu nevyjde díky té rekonstrukci, tak zítra zovolám na gyndu a domluvím se s ní na folikulumetrii a před ovu chci aby mi to podchytila pregnylem, tak uvidíme a další měsíc už se domluvím s Brandejskou na IUI, tak uvidíme. A u Vás je nějaký problém, nebo taky nic a jak dlouho se snažíte, ke komu chodíš v gennetu??
@Derra Tak to držím moooc palecky.
No mě ms má přijít až 31.3 do ty doby umřu zvědavostí…To čekání je hrozný
Cítila jsi se nějak jinak při tím, bohužel, nepovedenem tehu? Doufám že nevadí ze se na to ptám, vim ze je ti citlivé, tak se kdyžtak nezlob…
@Samonelka1106 v pohodě
no me prvni podezreni padlo asi 6dpo kdy jsem furt neco cmuchala a citila kafe v praci pres celou kancelar ze se vsichni divili
jinak z těhotenství nic… ale ja mela uz 9dpo problem s tlakem - bylo mi mdlo a prave toho 9dpo jsem ondlela a druhy den pozitivni test a takhle jsem to mela cele tehu… ale ja na omdlevani trpim od mala jen tim těhotenstvím jak v tele proudi vic krve se to vic projevovalo
jinak zadne nevolnosti nic
1DC
, myslím, že víc ani psát nemusím, určitě víte, jak se cítím ![]()
@Derra Jo tak
Teď už to určitě vyjde, neboj!!
No já necítím nic i tahle ovulace byla divná. Vždy mě bolí prsa, břicho, hooodne hlenu a teď jen trochu bolest břicha. Tak nevim, uvidím no…ty už máš nějaký děťátko? ![]()
@Samonelka1106 Ono většinou když je něco jinak než je člověk zvyklý, tak se říká že to vyšlo
Takže přeji ať to u tebe klapne
Já při ovulce mám problém hlen i nahmatat, přitom jindy ho mám víc než dost, tak to bezproblému poznám ![]()
Jinak já žádné dítko ještě nemám, pořád čekám na to naše vysněné první ![]()