Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
21.3.16 21:29

Vítám nové snažilky :) doufáme, že se s námi odreagujete od porblémů :)

Jinak jsem dnes 8dc, poctivě piju kontryhel, chlap koupil blbě ovulační testy, je jich jenom 5..5?!?! Jako vážně, chlape :D Málo munice :) Takže v týdnu razím do lékárny radši já :D

Zítra nás čeká výměna oken, takže už se nemůžu dočkat, až bude hotovo :)
Mějte se krásně a sledujte ovulku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
22.3.16 05:21

@MamaJani Tak preju at to mate rychle za sebou a nepokazi vam to, hned to budete mit zase krasnejsi :) Ja mam dva dny do MS, protivna jsem, naladova… Do toho prestavam kourit, tenhle mesic si semnou muj chlap vylozene uzije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.3.16 05:50

@Eliizabetha snažíme se od dubna, ale je to trochu složitější :? Já dnes 8DC.
Prima den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
22.3.16 07:23

Tak ja jsem dnes 2dpo. Dnes uz neplodny hlen prestoze cipek otevreny, vcera byl jeste ukazkovy… tak doufam ze ovu byla fakt v nedeli a ne v pondeli protoze jsme to pojistili jen v sobotu vecer a kdyz jsem chtela vcera jeste pro jistotu tak se na me manzel vyprdl :( tak doufam ze mrsky si kdyztak pockaly jinak me picne a za trest bude mit pristi mesic muz sex obden :mrgreen: (musim vysvetlit - muj muz je na sex uz pohodlnej a kdyz bych ho sama do postele nedotahla tak nemam nic klidne i nekolik mesicu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
22.3.16 07:24

@MamaJani tak spojeni malo munice me fakt pobavilo :mrgreen: je fakt ze ja tenhle cyklus spotrebovala testu asi 12 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 07:36

@Derra Tak ale to nejni někdy špatný, ne? Ten můj by se serval, říkám mu ze je asi úplně nemocnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
22.3.16 07:40

@Derra Holky dobré ráno, můj muž teda vydrží bez sexu jen 2 dny…On by chtěl neustále, ale mě už to moc neba ;) :jazyk:
Teď jsme měli jeden den pauzu a dnes se z toho asi nevykroutím, už bude určo po mě šmatrat. :mrgreen:

MS zatim nikde včera tt bílo :( I minulý měsíc se mi to posunulo a to právě tím kontryhelem pila jsem ho 3 měs. Tak už ho radči nechci. A vy to máte cykly pravidelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
22.3.16 07:41

@Samonelka1106 tak to jsem si myslela, že je takový jen ten můj…to jsem teda ráda ufff :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 07:48

@Luciiiš83 Určitě ne jen u vás ;) Někdy se i kvůli tomu pěkně pohadame když se mi nechce… Ja vůbec nechápu jak se z bezvadnyho chlapa stane normální blbeček! Jako myslím když mu houpne a nedostane se mu potřeby, úplně mu ten pinďour zatemni mozek. Nebo jen tomu mému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
22.3.16 07:55

@Samonelka1106 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uplně to samé! Římam mu že nemyslí na nic jiného někdy je to úplně otravné jak má být pak sex pěkný bych ho :pocitac: :pocitac:
Přesně pořád mu stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.3.16 08:01

@Samonelka1106 @Luciiiš83 holky, já myslím, že jsou v tomto všichni chlapi stejní, spíš je výjimka, když je chlap, který nechce každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 08:01

@Luciiiš83 Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama :D :D :D Vždycky mi rikal, ze až se budeme snažit o mimco tak bude dělat ofuky, abych věděla jaký to je. No a teď když se snažíme, tak zkace do postele, jen se zminim že bychom mohli :D :D :D Ty ofuky mu teda vůbec nejdou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
22.3.16 08:02

@Samonelka1106 @Luciiiš83 No problém je, že ta náruživá jsem ve vztahu já, já bych zas mohla každý den :D A manžel je furt věčně unavený z práce nebo se mu nechce, takže mu sex musím vždycky nadiktovat :mrgreen:

No al eteď mě to v době ovulky dost štve, kdyby byl sex aspoň 2× dělala bych si hned větší naděje, ale jen jednou? A 1-2 dny před ovulkou? No nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 08:04

@Gabcca No asi jo ale jelikož pracuji 12hodin, denní noční, tak se mi po 3 nočních a 12ti hodinách na nohou opravdu teda nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 08:07

@Derra No to jo to máš pravdu, v době ovulky to chce mrskat co to jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat