Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciiiš83 tak to já už mám zasebou kontryhelový čaj. a dnes po ranním mimískování se cítím úžasně. Plná energie, veselá, šťastná ![]()
Zazvorový čajík na nachlazení je nejlepší ještě s medíkem
@Samonelka1106 hlavně to pak žehli přes hadr…jinak si uděláš odlesky ze žehličky…
Jinak u nás nic novýho… Bt 37,0… A dnes mi je nějak blbě od žaludku… Noco musím to v práci prežít ![]()
@leniiisek5 rannní je nejlepší ![]()
S medíkem by byl nejlepší, ale nemůžu sehnat domácí od včelařů ![]()
@Luciiiš83 ranní, odpolední a večerní
jsem zvědavá jestli nám to tentokrát vyšlo
@leniiisek5 ty jooo
![]()
Tak to je pěkně pojištěný v tom by byl
aby se to nepovedlo.
Držím palečky kéž by ![]()
@Luciiiš83 ani nevím jestli je ovulace zjistím za dvě hodiny ![]()
@leniiisek5 Tyjo, má tam ten tvůj chlap vůbec ještě něco tolikrát za den?
Každopádně do poslední kapičky, tak to musí vyjít ![]()
@Derra no jenže tohle se poštěstí jen velice ojediněle. Máme jeden spoelčný volný víkend za měsíc takže nic moc. Přes týden když mám volno já tak on jezdí no a když má volný víkend on tak jsem zase v práci já ![]()
@leniiisek5 To je potom dost naprd takhle
My to teda máme taky na přeskáčku ale ne až tolik, ale víkendy spolu trávíme taky jenom jednou za 14 dní ![]()
Ale tak to by bylo aby z toho nic nebylo
Držím palečky, snad tu budem pak obě hlásit // ![]()
@Samonelka1106 U nás je to uplně to stejné, můj by chtěl pořád a mně se někdy nechce.. Poslední dobou jsme zavedla pravidlo ob den. Můj je klidnej a taky se to tím líp pojistí ![]()
A ještě si říkám, že když by doma sex nebyl tak mi pak ještě nedej bože začne chodit jinak a to bych ho ![]()
Holky jsem 27DC a dneska jsem v práci musela lepit něco lepidlem a tak strašně mi to smrdělo, že jsem musela jít
a pak ještě dvakrát
. Vzala jsem si půl den, letěla do lékárny ale na testu sněhobílo… ![]()
@Eliizabetha Tak 27dc je na test ještě brzy, tak držím palečky, ať za pár dní tam už // jsou ![]()
@Eliizabetha My teď co se snažíme tak to mrskame každý den i několikrát. I teda mimo plodné období. Mě to taky normálně jako moc nebere ale jak mám teď ten cíl, tak mě to chytlo jak blázen. Proto můj říká ze by byl rád aby se to nepovedlo hned. To mu vždycky nadávám
Holky ja jsem ráda že v tom nejsem sama, fakt jsem si připadala nějaká divná…