Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1317
22.3.16 14:56

@Samonelka1106 Ano to je ono, kapesní monitor a potom můžeš kdykoliv poslouchat srdíčko svého mrňouska. Nejen, že to musí být neskutečně krásné a uklidňující, také víš, že je pořád všechno v pořádku a bije :srdce:
Povlečení určitě nové, spoustu hadříků určitě dostane nové od rodiny a známých něco klidně použité, s tím kočárkem ještě uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
22.3.16 14:59

@Samonelka1106 Já moc na neutrální barvy nejsem, ani kočárky se mi moc nezamlouvají v béžové/hnědé/šedé, my si pojedeme růžovou ve velkým stylu :D
Postýlka je skvostná :srdce: :srdce: :srdce:
Bože já už chci nakupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 14:59

@Eliizabetha Jojo ten monitor si taky pořídíme když se teda zadari ;) :palec: Ja uz mam vybraný snad všechno teď už jen to mimčo no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 15:00

@Eliizabetha No jako kdyby to byl ten Eliáš tak to pani sije tohle samé sedo modré…určitě bych to pořídila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
22.3.16 15:05

@Samonelka1106 Já z Kladna, a o 2 vesnice za městem je prodejna dětských věcí a této značky :D

Jinak s tou postýlkou, ty polštářky moc nedoporučují mé kamarádky.. Pořídili si je pro malé, jenže jsou v tom takové nahnácané, ty polštáře jsou takové moc nadýchané a uberou hodně z prostoru pro mimčo… takže prý třeba pro měsíční miminko fajn, ale pro půlroční už moc ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
22.3.16 15:06

@Samonelka1106 A jak to budeš řešit v práci? Půjdeš na rizikové nebo do kolikátého m chceš být v práci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 15:07

@Derra Aha no vidíš to, to je fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 15:10

@Eliizabetha No jelikož dělám denní a noční, musela bych asi zůstat doma. Do zaměstnání dojizdime a nevyplatilo by se mi jezdit tam každý den na denní osmičky. A co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
22.3.16 15:20

@Samonelka1106 Plán je zůstat v práci tak do pátého měsíce (to ještě nebudu uplnej balon), dva měsíce neschopenky a přechod na mateřskou :D Jen doufám, že si to nemaluju moc růžově, může mi bývat zle a dostanu neschopenku od začátku :zed: V práci je s mistrovou dobrá domluva, jak už jsem psala, už od zítra půjdu na jiné místo abych necítila lepidlo a nebylo mi zle jako dneska :poblion: (Ještě, že jsem se nedávno zaučovala jako kontroler…od zítra se mi to bude hodit :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.3.16 15:25
@Samonelka1106 píše:
Holky potřebovala bych poradit, ne se snazenim ale s kabatem :D. Potřebuju vyprat vlneny kabát, na kabátu je napsáno prat na 30. Tak myslíte že to můžu normálně hodit do pračky na program na vlnu?

Jen ho neodstřeďuj, nech ho vykapat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
22.3.16 15:32

No mě až se objeví // a bude vše tam kde má být tak půjdu rovnou marodit. Jsem po potratu a v práci zvedám 70kg sudy. Takže v těhotenství asi chodit nebudu moct do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 15:33

@Eliizabetha Naplanovany to máš skvele :D  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
22.3.16 15:41

@Eliizabetha když tak v hnědé. @Samonelka1106 Moc krásnej :cert: Nejsi u mě je to stejně tak. Dokonce budu mít i kyblík na koupání a ten mít na relaxaci a normální vaničku. A postýlku budu kupovat až tak jak bude mít 4 měs. Od narození bude v tomhle
http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…a-domazlice/#…. Něco takového…amohla bych pokračovat donekonečna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
22.3.16 15:46

@Eliizabetha dají se pořídit nádherné. Já jsem u dětí měla všechno nové ale teď novější kočárek a ty drahší věci z bazárku. Stejně je v tom malinké čisťoučké miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
22.3.16 15:49

@leniiisek5 70Kg sudy? To zvedáš jen tak rukama? 8o

@Samonelka1106 Zajímalo by mě, kolik z toho plánu vyjde :mrgreen: Přišel manžel z práce a říká mi, tak jak se máš ty moje těhulko? Už aby to tak bylo každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí