Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samonelka1106 Ano to je ono, kapesní monitor a potom můžeš kdykoliv poslouchat srdíčko svého mrňouska. Nejen, že to musí být neskutečně krásné a uklidňující, také víš, že je pořád všechno v pořádku a bije ![]()
Povlečení určitě nové, spoustu hadříků určitě dostane nové od rodiny a známých něco klidně použité, s tím kočárkem ještě uvidím ![]()
@Samonelka1106 Já moc na neutrální barvy nejsem, ani kočárky se mi moc nezamlouvají v béžové/hnědé/šedé, my si pojedeme růžovou ve velkým stylu ![]()
Postýlka je skvostná
![]()
Bože já už chci nakupovat ![]()
@Eliizabetha Jojo ten monitor si taky pořídíme když se teda zadari
Ja uz mam vybraný snad všechno teď už jen to mimčo no ![]()
@Eliizabetha No jako kdyby to byl ten Eliáš tak to pani sije tohle samé sedo modré…určitě bych to pořídila ![]()
@Samonelka1106 Já z Kladna, a o 2 vesnice za městem je prodejna dětských věcí a této značky ![]()
Jinak s tou postýlkou, ty polštářky moc nedoporučují mé kamarádky.. Pořídili si je pro malé, jenže jsou v tom takové nahnácané, ty polštáře jsou takové moc nadýchané a uberou hodně z prostoru pro mimčo… takže prý třeba pro měsíční miminko fajn, ale pro půlroční už moc ne ![]()
@Samonelka1106 A jak to budeš řešit v práci? Půjdeš na rizikové nebo do kolikátého m chceš být v práci? ![]()
@Eliizabetha No jelikož dělám denní a noční, musela bych asi zůstat doma. Do zaměstnání dojizdime a nevyplatilo by se mi jezdit tam každý den na denní osmičky. A co ty??
@Samonelka1106 Plán je zůstat v práci tak do pátého měsíce (to ještě nebudu uplnej balon), dva měsíce neschopenky a přechod na mateřskou
Jen doufám, že si to nemaluju moc růžově, může mi bývat zle a dostanu neschopenku od začátku
V práci je s mistrovou dobrá domluva, jak už jsem psala, už od zítra půjdu na jiné místo abych necítila lepidlo a nebylo mi zle jako dneska
(Ještě, že jsem se nedávno zaučovala jako kontroler…od zítra se mi to bude hodit
)
@Samonelka1106 píše:
Holky potřebovala bych poradit, ne se snazenim ale s kabatem. Potřebuju vyprat vlneny kabát, na kabátu je napsáno prat na 30. Tak myslíte že to můžu normálně hodit do pračky na program na vlnu?
Jen ho neodstřeďuj, nech ho vykapat
No mě až se objeví // a bude vše tam kde má být tak půjdu rovnou marodit. Jsem po potratu a v práci zvedám 70kg sudy. Takže v těhotenství asi chodit nebudu moct do práce
@Eliizabetha když tak v hnědé. @Samonelka1106 Moc krásnej
Nejsi u mě je to stejně tak. Dokonce budu mít i kyblík na koupání a ten mít na relaxaci a normální vaničku. A postýlku budu kupovat až tak jak bude mít 4 měs. Od narození bude v tomhle
http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…a-domazlice/#…. Něco takového…amohla bych pokračovat donekonečna.
@Eliizabetha dají se pořídit nádherné. Já jsem u dětí měla všechno nové ale teď novější kočárek a ty drahší věci z bazárku. Stejně je v tom malinké čisťoučké miminko ![]()
@leniiisek5 70Kg sudy? To zvedáš jen tak rukama? ![]()
@Samonelka1106 Zajímalo by mě, kolik z toho plánu vyjde
Přišel manžel z práce a říká mi, tak jak se máš ty moje těhulko? Už aby to tak bylo každý den ![]()