Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verviska Dneska jdu na noční tak si to zkusím švihnout než půjdu. Třeba budu celou noc aktivní
![]()
@Gabcca Neni to nic divneho delat v kancelari do 8. mesice! Kdyby to slo, udelala bych to stejne, ale ja se budu tezko v osmym mesici zohybat pro pristroje na kontrolni test k zemi
Budu rada kdyz si dvakrat denne prezuju boty a i k tomu budu mit urcite problem se ohnout ![]()
Musim vam pridat dnesni informace, porad se mi zveda zaludek, po vsem co snim… Zase jsem byla
Ale parkrat jsem se udrzela jinak bych na tom hajzlu mohla v praci zase bydlet
Dneska meli prescas ale vedouci me poslala domu (tehule maji klasickou osmickovou smenu a kdybych byla, tak aby nemela pak nejakej pruser), krom toho sledovat me jak beham
na zachod asi nebylo nic moc ![]()
Rano jsem nevydrzela a testovala zase, nejsem si jista ale myslim ze jsem videla naznak //. V patek budu delat dalsi, snad uz bude videt vic ![]()
@Verviska Hodila jsem ho do kose, ale ze jste to vy podivam se jestli je nekde nahore tak ho vytahnu ![]()
@Gabcca No ja doufam!
Tesim se jak malaaa. Hlavne uz aby to byly dve dalnice a ja se mohla tesit k doktorce
@Gabcca Kezby.. A vysazovala HA v rijnu, to jsem mela posledni prasky.. Takze uz to nejaky mesic je.. Snad uz to vyjde ![]()
@Verviska Kdy ma prijit?
@Eliizabetha Gratuluji!! Říkala jsem ze vysílá signály
mně se taky dneska zdálo o miminku, tak jsem si hned na tebe vzpomněla ![]()
@Eliizabetha no mám nepravidelný cyklus většinou mívám i těch 34dc tak počítám ze do úterý ![]()
@Samonelka1106 Copak se ti zdálo? Takové sny jsou nejlepšííí ![]()
@Verviska Fíííha tak dlouho? Já mívala klasických 28, můj nejdelší je 30 ![]()
@Eliizabetha to mass fajn taky bych chtěla
jednou jsem dokonce měla i 43, ale to bylo asi cca 1-2 měsíce po vysazení HA
![]()
@Verviska To já už bych dávno letěla k doktorce na vyvolávačku ![]()