Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
24.3.16 16:24

Tak ja jsem dnes byla na ultrazvuku, kde jsem se mela dozvedet termin IUI a samozrejme jak jinak u nas, nez ze to vychazi na nedeli nebo pondeli.Tak ze diky velikonocim ktere stejne moc nemusim, mame temhle cyklus po IUI ale pan doktor mi rekl ze si mam v sobotu pichnout pregmyl a nedeli a pondeli se mame doma snazit sami.Tak nejak jsem to cekala ale i verila v sanci pri IUI a ted mam pocit ze z toho nic nebude, ale bylo ny to krasny.Vsem drzim palecky a at je venku lip, at mame lepsi psychiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
24.3.16 16:27

@HoliBa Alespoň máte hezký plán na neděli a pondělí! Můžete se pěkně dva dny válet v posteli, nevystrčit ani nos a snažit se :) Třeba se zadaří a to by jste pak měli ještě větší radost, že vám to vyšlo takhle hezky, když jste se snažili sami :) Hlavu vzhůru a pozitivní myšlení! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 16:56

Ahoj holky, dneska jsem 7DPO, cítím se dobře. Příznaky ani ň…
Jinak hlásím ze jsem si vzala tu macu na noční, nooo kolem 3 hodiny bych za postel vyměnila i manžela :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
24.3.16 19:05

@Eliizabetha @Gabcca @Verviska holky zdravím vás včera jsem to dostala :( takže opět nic.
Manža už mě připravil že si mám užít dny ms že pak už ze mě nezesleze.

Takže doufám že se už zadaří. Teď bychom měli být nařadě snad už taky mi né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
24.3.16 19:08

4dpo a já začínám mít obličej plný pupínku od shora až dolů, takže to vidím, že ten příští víkend ta MS fakt dorazí :zed: A to i přes to, že jsem jinak dnes nafouklá jak kdybych byla ve 4. měsíci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.3.16 19:10

@Eliizabetha No bohuzel, to tak nebude, dva dny v postylce. Manzel e od patka do nedele v praci a v pondeli jde k nam rodina na obed.Ale mame na to vecery a rana a diky vareni na to alespon nebudu myslet. Nadeje tu je, ale nechci se nadchnout, kdyby to nevyslo, radsi se pripravuji na IVF.Moc dekuji za podporu.
@Samonelka1106 7den je brzo, nemusi byt spatny znameni je to holt jeste moc maly na nejaka znamemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 19:28

@HoliBa Jo asi máš pravdu. Mrchu čekám na 31, jenže já už to chci vědět!! :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
24.3.16 19:52

@Luciiiš83 Určitě budete! Zasloužíte si to :srdce: Příští měsíc máš dvě čárky, na to bych si vsadila :srdce:
Mně je pořád tak zle od žaludku… ale teď se mi k tomu přidalo i bolení v podbřišku, mám strach abych to nedostala :,( to by byl můj konec, manžel už se po těch mých nevolnostech strašně těší že to vyšlo a bude taťka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
24.3.16 20:19

@Eliizabetha taky jsme se těšili. Můj manžel tvrdil že si byl jistý že nám to vyšlo. Byl dost zklamaný.

Říkal že to vezme do svých rukou. Mám si užít teď ms a pak ze mě nezesleze.
Mám se na co těšit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 20:27

@Eliizabetha To víš ze to vyslo, jiná šance nejni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.3.16 21:41

@Petra Vlad Drahoušku, úplně mě děsí, jak si plánujeme, my všechny :D, sex s chlapem :D úplná tutovka…
Trošku mě to pobavilo, ale opravdu, držím palce, ať to vyjde krásně a do ovulky se strefili..
Za to já, na sex nemám ani myšlenku, chlap taky ne…:D někdy o tom mluvíme a tím to končí..Večer padám na hubu unavená jako prase a vidina jakéhokoli snažení mě vyčerpává..NEvím jestli je to tím, že je tu zteď zmatek a všude bordel po montérech, ale posledních pár dní se nám to moc nevedlo, dvakrát jsme se pohádali, k vůli blbostem!, a prostě je to dobrý, ale takový napjatý…
Nicméně ovulka ještě není, takže času dost se vzpamatovat :)

Moc Ti fandím" :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
24.3.16 21:50

Tak jsem asi cvok no… Pred chvili jsem to dostala… Nechapu jak si vysvetlit to ranni zvraceni… :,( Mame s manzelem po nalade…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.3.16 22:25

@Eliizabetha To je mi líto…ale psychika je někdy mocná čarodějka…kup si zmrzlinu a dej si po dobu ms oddych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 22:28

@Eliizabetha To mě moc mrzí :,( Ještě ty moje řeči, omlouvám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
24.3.16 22:31

@Eliizabetha To mě mrzí :( Bohužel psychika dělá hodně divy, my co se tu snažíme už delší dobu moc dobře víme, jak si každý měsíc dokážeme vsugerovat naprostý těhotenský příznaky div z toho neporodíme :mrgreen:

Tak nesmutni a říkej si že teď tě bude čekat zase ta hezčí část cyklu - snažení v podobě milování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí