Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina82 píše:
jee no to muselo byt hrozny, ja 21 az 25 dni, no a trva to tak 5 dni.no a furt cekam a preju si abych konecne s kupovanim vlozek skoncila
To ti verim ale dockame se neboj
my se zacali snazit ted prvni cyklus vlastne tak taky doufam ze MS uz nedorazi ![]()
Jinak ze stare party je tu jeste @Rhenaya jen v jine sve skupince ta ma ted 2 dny zpozdeni ![]()
@Derra píše:
To ti verim ale dockame se nebojmy se zacali snazit ted prvni cyklus vlastne tak taky doufam ze MS uz nedorazi
Jinak ze stare party je tu jeste @Rhenaya jen v jine sve skupince ta ma ted 2 dny zpozdeni
a jaktoze uz neni v teto skupine? se to tu dost prostridalo koukam stary se zamenilo za novy
ikdyz to asi tim ze vsichni uz maji ty // ze. zpozdeni joo..no to asi na neco vypada
jinak preji aby ms nedorazila a prilezla az za 9 mesicu ![]()
Ahoj holky, tak dneska 9 DPO, do ms 5 dní. Příznaky žádný…už se to krátí
![]()
@Samonelka1106 držim palečky
šance pořad je a příznaky mít nemusiš.
@Luciiiš83 Děkuji
Jo tak už to vydržím a když mrcha přijde tak příští měsíc znovu
A jak ty?
Ahojky
já sem přivítala zase před 3 dnama asi..
od prosince jsem tu nebyla ![]()
@Derra držím palce
jinak jak jsem včera psala tak jsem si drbla včera vlozku na večer a zas jen jedna kapka teda a dnes ráno už zase nic
tak uvidíme nooo co ta mrcha ![]()
Dnes je to 35 den od prvni dne posledni MS. Mam cykly 32-45dní.
Meškám pravděpodobně 4den dneska a ranní test je negativní ![]()
Tak asi zase nic ![]()
Zkusim ještě pak příští týden v pátek. Poslední šance
pokud nepřijde teda a pak už to kaslu.. ![]()
@Verviska no tak to jsem na tebe zvedava ![]()
@Rhenaya test nic jo?
tyjo to snad ne… porad drzim palecky at MS nedorazi a // se ukazou jen pozdeji ![]()
Jinak ja dnes 6dpo a mam hrozny problemy s tim tlakem… byly jsme jen rano na prochazce se psem a v parku jsem vysla schody myslela jsem ze nahore umru normalne
tyjo takove problemy jsem mela v tehu kdy to zacalo 9dpo omdlenim a me nezbyvalo nic jineho nez lezet doma ![]()
@Derra tak zacinam špinit jak jsem psala v jiné skupince tak asi holt smolik.
Taky mám někdy problem vyjít schody.
hlavně teď jak mě furt poliva to horko to je des… Asi je fakt venku špatný vzduch..
Ahoj holky… co myslíte… jak to vypadá s ovu? už nemám moc testu a jsem mimo ČR.. stači kdyz budu testovat az zase zitra dopoledne?
@Rhenaya jj psala jsem ti tam
jinak ja mam s tim tlakem problem uz 4.den a furt horsi a horsi… no jestli to bude priznak tehu tak asi skoncim opet na neschopence takze parada ![]()
@good-rebelka ten dole je posledni? Tak ten jeste pozitivni neni
@Derra jj ten dole je posledni… myslis ze staci testovat zase az zitra dopoledne?
@good-rebelka Jo to nevím :/ Koukám že už máš 3 dny testy skoro stejné, takže by každou chvíli měl ten test vylítnout už určitě… nevím jestli radši netestovat 2× denně… Já mám test pozitivní ze dne na den, zatímco u tebe to LH koukám stoupá postupně a s tím moc zkušenost nemám