Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3281
25.3.16 23:02
@martina82 píše:
jee no to muselo byt hrozny, ja 21 az 25 dni, no a trva to tak 5 dni.no a furt cekam a preju si abych konecne s kupovanim vlozek skoncila :mrgreen:

To ti verim ale dockame se neboj :* my se zacali snazit ted prvni cyklus vlastne tak taky doufam ze MS uz nedorazi :mrgreen:

Jinak ze stare party je tu jeste @Rhenaya jen v jine sve skupince ta ma ted 2 dny zpozdeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
25.3.16 23:06
@Derra píše:
To ti verim ale dockame se neboj :* my se zacali snazit ted prvni cyklus vlastne tak taky doufam ze MS uz nedorazi :mrgreen:Jinak ze stare party je tu jeste @Rhenaya jen v jine sve skupince ta ma ted 2 dny zpozdeni :D

a jaktoze uz neni v teto skupine? se to tu dost prostridalo koukam stary se zamenilo za novy :( ikdyz to asi tim ze vsichni uz maji ty // ze. zpozdeni joo..no to asi na neco vypada ;) jinak preji aby ms nedorazila a prilezla az za 9 mesicu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 07:22

Ahoj holky, tak dneska 9 DPO, do ms 5 dní. Příznaky žádný…už se to krátí :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
26.3.16 10:16

@Samonelka1106 držim palečky :) šance pořad je a příznaky mít nemusiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 10:21

@Luciiiš83 Děkuji ;-) Jo tak už to vydržím a když mrcha přijde tak příští měsíc znovu ;) A jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
26.3.16 10:34

Ahojky :lol: já sem přivítala zase před 3 dnama asi.. :-) od prosince jsem tu nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.3.16 11:03

@Derra držím palce :* jinak jak jsem včera psala tak jsem si drbla včera vlozku na večer a zas jen jedna kapka teda a dnes ráno už zase nic :roll: tak uvidíme nooo co ta mrcha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
26.3.16 11:11

Dnes je to 35 den od prvni dne posledni MS. Mam cykly 32-45dní.
Meškám pravděpodobně 4den dneska a ranní test je negativní :(

Tak asi zase nic :)
Zkusim ještě pak příští týden v pátek. Poslední šance :D pokud nepřijde teda a pak už to kaslu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
26.3.16 13:08

@Verviska no tak to jsem na tebe zvedava :D

@Rhenaya test nic jo? :( tyjo to snad ne… porad drzim palecky at MS nedorazi a // se ukazou jen pozdeji :*

Jinak ja dnes 6dpo a mam hrozny problemy s tim tlakem… byly jsme jen rano na prochazce se psem a v parku jsem vysla schody myslela jsem ze nahore umru normalne 8o tyjo takove problemy jsem mela v tehu kdy to zacalo 9dpo omdlenim a me nezbyvalo nic jineho nez lezet doma 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
26.3.16 13:20

@Derra tak zacinam špinit jak jsem psala v jiné skupince tak asi holt smolik.

Taky mám někdy problem vyjít schody. :D hlavně teď jak mě furt poliva to horko to je des… Asi je fakt venku špatný vzduch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
26.3.16 13:23

ovu?

Ahoj holky… co myslíte… jak to vypadá s ovu? už nemám moc testu a jsem mimo ČR.. stači kdyz budu testovat az zase zitra dopoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
26.3.16 13:29

@Rhenaya jj psala jsem ti tam :( jinak ja mam s tim tlakem problem uz 4.den a furt horsi a horsi… no jestli to bude priznak tehu tak asi skoncim opet na neschopence takze parada :(

@good-rebelka ten dole je posledni? Tak ten jeste pozitivni neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
26.3.16 13:36

@Derra jj ten dole je posledni… myslis ze staci testovat zase az zitra dopoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
26.3.16 14:05

@good-rebelka Jo to nevím :/ Koukám že už máš 3 dny testy skoro stejné, takže by každou chvíli měl ten test vylítnout už určitě… nevím jestli radši netestovat 2× denně… Já mám test pozitivní ze dne na den, zatímco u tebe to LH koukám stoupá postupně a s tím moc zkušenost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
26.3.16 14:07

@Derra tak uvidis :) a kdy budeš testovat?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí