Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.3.16 07:29

@Derra Jojo tak dobrý, no takže 6 DPO…vůbec to neutika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.3.16 08:03

Děvčata, vy jste se ale včera rozjely, nestíhám číst :lol:
jinak já už mám kočár taky vybranej, ale to jenom proto, že ho zdědím po švagrové :lol: trochu blbý, že je šedo-zelenej, jestli to bude holčička, tak jí tam musím pořídit aspoň růžový doplňky :lol:
@Samonelka1106 ta fotka té postýlky s růžovou výbavičkou je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 08:09

@Gabcca Že jo, je to nádherný… :srdce: Ještě tak tam mít do toho co dát!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.3.16 08:16

@Samonelka1106 to jo, ještě tak mít ty // a je to :lol:
jinak holky, asi jsem divná, ale já počítám s tím, že budu chodit do práce normálně až do 8. měsíce a normálně nastoupím na mateřskou, žádná neschopenka… dělám tedy kancelářskou práci, takže fyzicky nic náročného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 08:27

@Gabcca Kdybych dělala v kanclu tak bych taky chtěla chodit do práce, určitě by mi to i líp utikalo, každá korunka dobrá a být mezi lidma určitě taky nejni špatný :palec: Takže se ti nedivím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 08:40

@Samonelka1106 No ono záleží v jakým kanclu… já třeba v kanclu dělám, ale v takovým stresovým prostředí, že se to v těhotenství nedá zvládat… já tu mám shon že nechodím ani na oběd a celý den nejím, mám co dělat abych to za ten den stihla, k tomu neustále zákazníci, který mě několikrát za den rozbrečí jak mi nadávají apod… Ne každá kancelář je tak pohodová :) Takže já byla ráda, že jsem byla na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 08:48

@Derra Rozbreci,jo? Ježíš tak to je hrozný! Já to nemyslím špatně…každá práce má hold něco. Takže jinak - Mít práci v pohodě tak bych do prace chodila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 09:02

@Samonelka1106 Ono je všude něco, já dělám na reklamačním oddělení telefonů, takže si představ že ti za telefon co stojí 3000 nabídne servis opravu za 15 000 :mrgreen: Tak jak můžou lidi reagovat a já jsem ta co to slízne v první linii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 09:12

@Derra No jasný je to fakt. My jsme jezdili takhle reklamonat kuchyň a můj chlap byl na tu pani vždycky tak nepříjemnej. Byli jsme tam kolikrát a jednou už jsem to nevydržela a sjela ho i před ní jako ze za to ona nemůže. Copak můžeš za to co ti v servisu nadiktuji?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 09:16

@Samonelka1106 No co člověk nadělá, a mě sem šoupli natvrdo po návratu do práce, takže jsem k tomu přišla jak husa k flašce :( No musím to nějak vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 09:18

@Derra Za chvilku budeš mít // a bude klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 09:27

@Samonelka1106 No stejně bych ráda do práce chodila co nejdýl, kvůli penězům.. potřebujeme pořídit pak mimču víc věcí, tak aby na to byly penízky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 09:35

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 09:40

@Derra To jsem si taky říkala, musím hodně vydělávat at můžu hoooodne utrácet!!, :D Mám docela dost hlen, myslíš že to může být k tomu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 10:05

@Samonelka1106 Hlen nemá vliv na těhotenství… po ovulce bývá hlen neplodný a ten bývá ať už těhotná jsi nebo ne… Já měla tenhle hlen i při braní HA, pokaždé před a po ovulce a stejně tak i v těhotenství… Jen někdy ho může být více někdy méně :) Já ho mám třeba tolik, že musím měnit i častěji spodní prádlo bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí