Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děvčata, vy jste se ale včera rozjely, nestíhám číst ![]()
jinak já už mám kočár taky vybranej, ale to jenom proto, že ho zdědím po švagrové
trochu blbý, že je šedo-zelenej, jestli to bude holčička, tak jí tam musím pořídit aspoň růžový doplňky ![]()
@Samonelka1106 ta fotka té postýlky s růžovou výbavičkou je super ![]()
@Gabcca Že jo, je to nádherný…
Ještě tak tam mít do toho co dát!! ![]()
@Samonelka1106 to jo, ještě tak mít ty // a je to ![]()
jinak holky, asi jsem divná, ale já počítám s tím, že budu chodit do práce normálně až do 8. měsíce a normálně nastoupím na mateřskou, žádná neschopenka… dělám tedy kancelářskou práci, takže fyzicky nic náročného…
@Gabcca Kdybych dělala v kanclu tak bych taky chtěla chodit do práce, určitě by mi to i líp utikalo, každá korunka dobrá a být mezi lidma určitě taky nejni špatný
Takže se ti nedivím ![]()
@Samonelka1106 No ono záleží v jakým kanclu… já třeba v kanclu dělám, ale v takovým stresovým prostředí, že se to v těhotenství nedá zvládat… já tu mám shon že nechodím ani na oběd a celý den nejím, mám co dělat abych to za ten den stihla, k tomu neustále zákazníci, který mě několikrát za den rozbrečí jak mi nadávají apod… Ne každá kancelář je tak pohodová
Takže já byla ráda, že jsem byla na neschopence.
@Derra Rozbreci,jo? Ježíš tak to je hrozný! Já to nemyslím špatně…každá práce má hold něco. Takže jinak - Mít práci v pohodě tak bych do prace chodila ![]()
@Samonelka1106 Ono je všude něco, já dělám na reklamačním oddělení telefonů, takže si představ že ti za telefon co stojí 3000 nabídne servis opravu za 15 000
Tak jak můžou lidi reagovat a já jsem ta co to slízne v první linii ![]()
@Derra No jasný je to fakt. My jsme jezdili takhle reklamonat kuchyň a můj chlap byl na tu pani vždycky tak nepříjemnej. Byli jsme tam kolikrát a jednou už jsem to nevydržela a sjela ho i před ní jako ze za to ona nemůže. Copak můžeš za to co ti v servisu nadiktuji?? ![]()
@Samonelka1106 No co člověk nadělá, a mě sem šoupli natvrdo po návratu do práce, takže jsem k tomu přišla jak husa k flašce
No musím to nějak vydržet
@Samonelka1106 No stejně bych ráda do práce chodila co nejdýl, kvůli penězům.. potřebujeme pořídit pak mimču víc věcí, tak aby na to byly penízky ![]()
@Derra To jsem si taky říkala, musím hodně vydělávat at můžu hoooodne utrácet!!,
Mám docela dost hlen, myslíš že to může být k tomu??
@Samonelka1106 Hlen nemá vliv na těhotenství… po ovulce bývá hlen neplodný a ten bývá ať už těhotná jsi nebo ne… Já měla tenhle hlen i při braní HA, pokaždé před a po ovulce a stejně tak i v těhotenství… Jen někdy ho může být více někdy méně
Já ho mám třeba tolik, že musím měnit i častěji spodní prádlo bohužel