Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
22.3.16 20:20

@Derra já tenkrát velmi rychle pochopila proč se tomu říká jiný stav :D ta únava byla šílená :) ale už se na ten stav moc těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
22.3.16 20:35

@Balantes Tojo, tak já byla na neschopence, takže jsem si užívala spaní celý dny, nikdy jsem si tak neodpočinula, že mi ani nevadilo, že jsem měla téměř nulové vycházky :mrgreen: Ale s dalším bych ráda vydržela v práci co to půjde, tak jsem na to zvědavá… u nás musím být ostražitá, tam zívání nemá šanci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
22.3.16 20:41

@Derra Ja jsem nikdy nemela secdpankem problemy :D Jedinej problem je ze den ma jen 24hod a ja bych nejradeji 20prospala, coz se se zamestnanim a vecma doma neda :mrgreen: Manzilek dneska porad chodi jak uz se tesi jak bude tata a jestli jsem uz testovala a ze budeme mit miminko :D Kezby to tenhle mesic dopadlo :oops:
Ty uz jednoho mrnouska doma mas nebo jsem to spatne pochopila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
22.3.16 20:51

@Eliizabetha Tak držím palečky at to vyjde :* Nn já nemám žádného, čekali jsme ale nevyšlo to, tak čekám taky na MS a doufám, že nedojde… teď první cyklus od revize jsme se zase snažili tak si dělám nadeji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
22.3.16 21:16

@Derra To je mi lito.. Tak snad se tenhle cyklus povede, bylo by to super hned prvni mesic kdy jste to zase zacali zkouset :) Taky drzim pesticky! :kytka: Snad se zadari obema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 21:41

Holky břicho me bolí ale nevím jestli se mi tam hnízdí miminek nebo jsem celá uz bolavá z toho snažení :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
22.3.16 22:04

A já jsem zase nervozní z toho, že příznaky ms nemám jen nějaká viroza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
22.3.16 22:20

Ahoj ženy :) výměna oken příšerná, zpozdění jakop rase, přijeli až v 1, tak okna jsou usazený, ale bordel všude, tak zítra přijedou začišťovat. Chlap už jde zítra do práce, tak máme s malou chalupu plus k otmu 4 dělníky. Paradá…svět nemůže být lepší…

Jinak se nebojte, můj chlap je taky ten ty toho flegmatickýho milence…A k tomu sexu ho většinou nutím já, on tvrdí, že ho znásilňuju, ale každý to vidí jinak…zaleží jak se díváte :D :D

No mám dost, zabředla jsem s lahví vína a už se mi to zdá snesitelnější…

Mějte se krásně :) A držte mi palce, ať to zítra rychle zvládnout a bude hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.3.16 04:55

@MamaJani tak vše kolem oken pěkně zvladni :)
Prima den všem holky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
23.3.16 06:16

Ahojky :lol: tak dnes jsem 28dc, prsa stále bolí, curat chodím taky pořád často i v noci a dnes jsem zkusila test a úplně snehobilo :( achjo vyckam do neděle zda mrcha přijde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 07:12

@MamaJani Jo taky nám měnili okna to bylo bordelu, takže toho měl pak člověk plný zuby :mrgreen: Ale to vínečko ti závidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 07:13

Tak co holky nějaké nové testíky? Já dneska už od probuzení trpím nějak na mdloby, to je hrůza :( Člověk si jen čistí zuby a dělá se mi blbě a motá hlava… snad to dnes přejde jinak to bude veselý den… Ještě že tento týden máme o pracovní den méně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 07:19

@Derra Ja jsem dneska 6 dní po ovulce ale 11 dní kdy jsme to mrskali prvně…Tak vůbec nevim jak to počítat?? Poradis mi prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.3.16 07:21

@Verviska ještě vydrz, já omdlévala, hcg z krve 68 dva dny před MS a na testu bílo:-) za další dva dny už dálnice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
23.3.16 07:26

@Samonelka1106 no pocita se to DPO tedy dny po ovulce… pokud byla ovulka napr. v patek tak v sobotu jsi byla 1dpo. Kdy byl styk na to nema vubec vliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí