Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Derra já tenkrát velmi rychle pochopila proč se tomu říká jiný stav
ta únava byla šílená
ale už se na ten stav moc těším ![]()
@Balantes Tojo, tak já byla na neschopence, takže jsem si užívala spaní celý dny, nikdy jsem si tak neodpočinula, že mi ani nevadilo, že jsem měla téměř nulové vycházky
Ale s dalším bych ráda vydržela v práci co to půjde, tak jsem na to zvědavá… u nás musím být ostražitá, tam zívání nemá šanci ![]()
@Derra Ja jsem nikdy nemela secdpankem problemy
Jedinej problem je ze den ma jen 24hod a ja bych nejradeji 20prospala, coz se se zamestnanim a vecma doma neda
Manzilek dneska porad chodi jak uz se tesi jak bude tata a jestli jsem uz testovala a ze budeme mit miminko
Kezby to tenhle mesic dopadlo ![]()
Ty uz jednoho mrnouska doma mas nebo jsem to spatne pochopila? ![]()
@Eliizabetha Tak držím palečky at to vyjde
Nn já nemám žádného, čekali jsme ale nevyšlo to, tak čekám taky na MS a doufám, že nedojde… teď první cyklus od revize jsme se zase snažili tak si dělám nadeji ![]()
@Derra To je mi lito.. Tak snad se tenhle cyklus povede, bylo by to super hned prvni mesic kdy jste to zase zacali zkouset
Taky drzim pesticky!
Snad se zadari obema ![]()
Holky břicho me bolí ale nevím jestli se mi tam hnízdí miminek nebo jsem celá uz bolavá z toho snažení
![]()
A já jsem zase nervozní z toho, že příznaky ms nemám jen nějaká viroza.
Ahoj ženy
výměna oken příšerná, zpozdění jakop rase, přijeli až v 1, tak okna jsou usazený, ale bordel všude, tak zítra přijedou začišťovat. Chlap už jde zítra do práce, tak máme s malou chalupu plus k otmu 4 dělníky. Paradá…svět nemůže být lepší…
Jinak se nebojte, můj chlap je taky ten ty toho flegmatickýho milence…A k tomu sexu ho většinou nutím já, on tvrdí, že ho znásilňuju, ale každý to vidí jinak…zaleží jak se díváte
![]()
No mám dost, zabředla jsem s lahví vína a už se mi to zdá snesitelnější…
Mějte se krásně
A držte mi palce, ať to zítra rychle zvládnout a bude hotovo ![]()
@MamaJani tak vše kolem oken pěkně zvladni ![]()
Prima den všem holky ![]()
Ahojky
tak dnes jsem 28dc, prsa stále bolí, curat chodím taky pořád často i v noci a dnes jsem zkusila test a úplně snehobilo
achjo vyckam do neděle zda mrcha přijde. ![]()
@MamaJani Jo taky nám měnili okna to bylo bordelu, takže toho měl pak člověk plný zuby
Ale to vínečko ti závidím ![]()
Tak co holky nějaké nové testíky? Já dneska už od probuzení trpím nějak na mdloby, to je hrůza
Člověk si jen čistí zuby a dělá se mi blbě a motá hlava… snad to dnes přejde jinak to bude veselý den… Ještě že tento týden máme o pracovní den méně ![]()
@Derra Ja jsem dneska 6 dní po ovulce ale 11 dní kdy jsme to mrskali prvně…Tak vůbec nevim jak to počítat?? Poradis mi prosím…
@Verviska ještě vydrz, já omdlévala, hcg z krve 68 dva dny před MS a na testu bílo:-) za další dva dny už dálnice. ![]()
@Samonelka1106 no pocita se to DPO tedy dny po ovulce… pokud byla ovulka napr. v patek tak v sobotu jsi byla 1dpo. Kdy byl styk na to nema vubec vliv ![]()